Dănuţ Cuclea, surprins prin parc la agăţat "domnişoare"(foto).

07 Septembrie 2014, 00:08 | 3536 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea, surprins in parc la agatat domnisoare.

Primarul necăsătorit ( asa scrie in autobiografia dansului) al municipiului Turnu-Măgurele face ce face şi ne dă ocazia să-l mai "evidentiem". Noi nu vrem, dar dumnealui face eforturi mari să-l băgăm în seama. După cum vedeţi în fotografie, a fost surprins cum flirta cu câteva tinerele care se aflau pe o bancă în Parcul Municipal. Nu îi mai place de Ionela şi o fi în căutare de noutăţi şi prospături! Ne pare rău de domnişoare, pentru că le-am adus în atenţia opiniei publice, dar ar trebui să fie fericite, fiindcă unul din cei mai mari gagicari ai oraşului le-a băgat în seama. Posibil să le invite să dea o tură sau mai multe cu Megan-ul sau cu avionul Teldrum, benzina nefiind o problema.

Ionela trebuie să fie geloasă văzând această fotografie, şi chiar mai rău, fiindcă nu se ştie cum una dintre domnişoarele din fotografie poate să îi ia locul. Nu o fi Ionela bătută în cuie, mai ales fiindca în afară de fizic nu ştim ce o recomandă pentru funcţia de secretară. În loc să le ofere măcar cateva flori, D.Cuclea le-a dat domnisoarelor din imagine câte un pliant cu minciuni politice, pentru că de altceva nu este bun. Din câte se poate observa, nu a avut bunul simţ să împartă "măria sa" pliantele, altcineva a făcut acest gest înjositor.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Cipri Piperus pe 10 Septembrie 2014, 02:53
#9
Rusine....
Sunt doua doamne respectabile,contabila respectiv profesor de geografie...cum puteti face asemenea declaratie/stire cum o numiti voi turnu cu stiri... RUSINE
Matei Mihnea pe 09 Septembrie 2014, 22:03
#8
Pentru LeLe
Tu,draga LeLe crezi ca este frumos sa se discute despre doua doamne cu o buna pregatire si o vasta cultura in profesiea de contabila dna.Blejan si profesoara de geografie dna. Barbu ...la modul ;informatie cu tenta usor comica questionCunosc cele doua persoane,le cunoaste un oras intreg ...sunt persoane care nici in gluma nu trebuiesc jignite !
spaniolul pe 09 Septembrie 2014, 04:02
#7
pentru yoo
tu sigur esti un imputit de psd-ist care beneficiezi de niscai avantaje,ori esti prost! si boule,nu a gasit cine sa-i care pliantele dacat grasana aia boccie? cine dracu mai e si asta?
vasi pe 07 Septembrie 2014, 23:58
#6
cuclea
tu nu vezi ce bunaciune trece pe alee.gaoz bulan periculos lasa babaciunile alea !
revoltatul pe 07 Septembrie 2014, 20:33
#5
pentru autorul imbecil
Sa-ti fie rusine nemernicule pentru ca ti-ai permis sa ridiculizezi aceste DOAMNE ONORABILE, se vede cata educatie ai. Sictir bai!
yooo pe 07 Septembrie 2014, 18:49
#4
hai siktir
Sunteti niste tampiti domnilor.......ati urlat ca din gura de sarpe ca dl Mohanu era lipit de scaunul din birou si nu iesea pe strada sa discute cu cetatenii.....acum nu va convine ca dl Cuclea este pe strada si vorbeste cu oamenii. Personal l-am intalnit de cateva ori pe strada si am discutat cu dumnealui si este de toata onoarea.....problemele s-au rezolvat.....asa ca HAI SiKTIR. Nu am vazut consilierii PDL pe strada vorbind cu noi prostimea decat pt alegeri.
LELE pe 07 Septembrie 2014, 18:10
#3
Elena draga,esti proasta bine!
Cine ti-a spus ca s-a scris ceva urat sau indecent la adresa doamnelor de pe banca?In articol este vorba de un edil care nu a facut si nu va putea face ceva bun pentru comunitatea din care face parte.Nu te mai da asa afectata ca nu ti-a calcat nimeni pe coada.Daca nu sti sa interpretezi o informatie cu tenta usor comica,atunci nu mai intra pe siteul asta.Nu e nicio pierdere.
elena pe 07 Septembrie 2014, 13:42
#2
boule
Acele"domnisoare"sunt cele m-ai oneste doamne pe care le-am cunoscut 'si ar trebui sa-ti ceri scuze pentru timpeniile pe care le scrii.D-na Barbu este cea mai buna profesoara de geografie pe care a avut-o acest oras.Iar de d-na Blejan nu pot decit sa amintesc ca nu sunt 5 contabili in oras ca dinsa.Citeam acest sait zilnic,dar am vz ca sunt ff multe minciuni in articolele de pe el si cred ca nu-l voi mai deschide niciodata!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.