Percheziţii în Bucureşti şi 11 judeţe, inclusiv Teleorman. Firme - fantomă, achiziţii fictive, prejudiciu de 10 milioane de euro.

06 Septembrie 2014, 00:05 | 1943 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Mascatii au efectuat perchezitii si in Teleorman.

La data de 04.09.2014, procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiști din cadrul I.G.P.R. au efectuat un număr de 105 de percheziții în București, județele Bacău, Brașov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureș, Mureș, Olt, Satu — Mare, Teleorman și Vâlcea la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice din domeniul construcțiilor.

Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că suspecții au inițiat, derulat și participat la circuite evazioniste și de spălare a banilor, prin intermediul cărora, folosindu-se de documente false și înregistrări contabile fictive, s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale transferând sume importante în contul unor societăți comerciale cu comportament de tip fantomă, de unde banii erau retrași în totalitate în numerar.Prejudiciul produs bugetului de stat se ridică la suma de aproximativ 35 milioane de lei, reprezentând TVA și impozit pe PROFIT.

Conform comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul București, suma totală spălată prin circuitul evazionist se ridică la aproximativ 85 milioane de lei.În cauză s-au emis 65 mandate de aducere.Activitățile au fost desfășurate beneficiind de sprijinul tehnic de specialitate al Serviciului Român de Informații.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
SI pe 07 Septembrie 2014, 18:19
#2
SI
SI care este legatura cu Teleorman sau Turnu Magurele?Este vreun evazionist din zona?Detaliati.
NICU TRONCEA. pe 06 Septembrie 2014, 18:04
#1
De ce I.G.P.R.????
ASTFEL DE CONTROALE AR TREBUI FACUTE DE CATRE ORGANELE FISCALE SI DE POLITIE DIN LOCALITATILE RESPECTIVE. DE CE NU LE FAC??? .STITI RECLAMA: PRIETENII STIU DE CE!!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.