Numărul de înmatriculare al autoturismului BMW X5, proprietatea lui Ştefan Valentin Dragnea, ne dezvăluie cine e patronul Romcip Salcia.

05 Septembrie 2014, 00:05 | 4383 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Romcip Salcia are magazine si in Bucuresti.

De la un timp, Ştefan Valentin Dragnea, fiul vicepremierului Liviu Dragnea, e văzut aproape în fiecare zi în zona Turnu-Măgurele.Ferma Teldrum este în centrul atenţiei fiului jupânului, pentru că furturile sunt atât de mari, încât nu se mai poate continua în felul acesta. Petre Rădan, zis Paţică, a fost schimbat din cauză că scăpase situaţia de sub control, fiind bănuit şi el că a făcut nişte matrapazlâcuri. Prinţişorul Teleormanului face sute de kilometri zilnic, fiindcă nu vrea să doarmă la hotelul familiei, astfel că merge zilnic la conacul din Alexandria.Pe lângă ferma din Liţa, Ştefan Dragnea este văzut şi la complexul Romcip Salcia, cunoscuta fabrică de mezeluri din zona noastră. Unul dintre bolizii tânărului a fost înmatriculat cu numărul TR-91-RCP, anul înfiinţării firmei şi literele care duc automat cu gândul la complex. Este vorba despre acelaşi BMW X5 care înainte a mai avut MBU şi TFF. Patronul din acte al Romcip Salcia este Petre Pitiş, însă în realitate afacerea este în portofoliul prinţişorului.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
franchestain pe 07 Septembrie 2014, 12:31
#5
frate Bîtule
sincer îti spun ca comentaru tau ma lasat paf,adica ca nam priceput nimic frate.Amin!
batu pe 07 Septembrie 2014, 08:17
#4
regreturi
mai francoistane,mama ta ar fi facut un mare bine umanitatii daca ti-ar fi pus postava (cofa) pe cap cand faceai kk in ea.nici acum n-ar fi tarziu sa faci sarituri in haznaua primariei din satul de bastina.puneti pampersi ca lasi smell in urma!.
cucu pe 05 Septembrie 2014, 20:25
#3
dron
Petre Pitis se lasa greu de tot,poate chiar cu DNA
franchestain pe 05 Septembrie 2014, 15:01
#2
mai bine taci Bîtule
ca chiar esti mai prost ca noaptea.Amin!
batu pe 05 Septembrie 2014, 09:50
#1
diversiune
baa prostime!.nu patica chelneru` fura,ci dragnea scos-a zvonu` ca sa nu dea voua drepturile- propietarilor de drept-mai mult cum a dat alti arendatori. dormi prostime!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.