Ploaia torentiala a provocat probleme în Turnu-Măgurele dar a şi salvat oraşul de un miros insuportabil.

04 Septembrie 2014, 00:10 | 3247 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Inundatii.

Miercuri, 3 septembrie, aşa cum anunţaseră meteorologiii, ploaia şi-a făcut simţită prezenţa în sudul României. Turnu-Măgurele nu avea cum să fie cruţat, aşa că o ploaie torenţială s-a prăvălit peste oraş. Ploaia a adus, ca de fiecare dată, mari probleme în oraş, canalizarea nefăcând faţă şuvoiului de apă. Cele mai mari probleme au existat în cartierul Catanga, unde apa a devenit stăpână pe carosabil. Pe străzile Chimiei şi Praporgescu, porţiunea spre târgul săptămânal, apa băltea dintr-o bordură în alta. Canalizarea nu a făcut faţă iar apa a ajuns să între în autoturisme. Angajaţii Primăriei au ridicat capacele de la canalizare şi au pus crengi, pentru ca apa să se scurgă mai repede.

Dezastrul putea fi mai mare dacă ploaia torenţială mai cădea câteva ore. Unii vor spune că a plouat şi că asta este, nu te pui cu natura. Nu e chiar aşa, când ştii cum s-a lucrat la infrastructură, ce incompetenţi îşi bat joc de oraş, parcă nu mai dai vina pe natură. Asfaltul este turnat prost, gurile canalizărilor sunt prea sus sau prea jos, rar sunt cum trebuie, cum să se scurgă apa foarte repede? Chiar dacă ploaia nu este puternică, tot bălteşte apa, aşa că la o răpăială trebuie să mergi cu barca. Când plouă, sunt probleme cu apa, când nu plouă, aerul din oraş miroase destul de urât. În această vară, mai mult ca în altele, canalizarea oraşului a mirosit îngrozitor de urât. Nu este posibil ca într-un oraş să miroasa ca într-o toaletă. Bine că se răcoreşte şi că am scăpat de parfumul insuportabil, ca şi de ţânţari. După cum vedeţi, natura este singură soluţie la problemele turnenilor.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
nu conteaza pe 04 Octombrie 2014, 17:02
#3
caini
in loc sa se plimbe prin parc primarul parat cuclea ar trebui din banii contribuabilor sa amenajeze un tarc pentru cainii cu stapan sa nu se mai cace pe strada ca si asa orasul asta e de rassss.poate protectiia mediului nu stie dar va afla in c*rand.Sau poate stapanii patrupedelor o sa-i duca in parculetul din fata primariei sa se cace.
vasile de la scularie pe 04 Septembrie 2014, 18:55
#2
desfundati-le
Sc*rgerile canalizarii mai trebuie si ele c*ratate/ desfundate din cand in cand. Macar atata grija sa mai aiba si primaria...
noname pe 04 Septembrie 2014, 10:21
#1
uuuu psd
aici depinde de psd.isti p... care baga bani in buzunar excaim excaim excaim excaim excaim excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.