Dilema: PSD conduce Teleormanul fiindcă e un judeţ sărac sau Teleormanul e un judeţ sărac fiindcă e condus de PSD?

02 Septembrie 2014, 00:04 | 1662 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Teleormanul este un judet sarac. Nici lupa nu mareste nivelul de trai din judet.

Judeţul Teleorman este cunoscut în România pentru activitatea celebrului baron local Liviu Dragnea. Un alt Liviu, Vasilică, a încercat să pună Teleormanul cultural pe eşichierul României, însă, din păcate, doar Dragnea ne face cunoscuţi în ţară. Am putea spune că nu numai în ţară, ci chiar în strainatate, pentru că, de 2 zile, Dragnea vizitează China, de unde se va întoarce cu un milion de locuri de muncă şi multe poveşti. Revenind la titlul articolului, această dilemă este prezentă în multe localităţi din judeţ. L.Dragnea şi partidul domniei sale conduc de ani buni acest amărât judeţ, clasat întotdeauna la coadă în toate statisticile naţionale. Dacă Teleormanul ar fi un judeţ mai dezvoltat, cu oameni cu o oarecare stabilitate economică, ar mai avea succes partidul-stat al lui Dragnea?

Oare, în ultimii ani, de când Dragnea este şi vicepremier, s-a realizat ceva pozitiv în judeţ? Chiar dacă am căuta cu reflectorul, nu cu lumânarea, nu avem ce să găsim, fiindcă nu s-a făcut nimic. Şi atunci, care este motivul pentru care cei săraci votează mereu cu cei care îi sărăcesc? Enigmă uriaşă. Dacă, până acum 14 ani, mai aveam prin zona Turnu şi primari ai altor formaţiuni politice, acum nu mai avem decât vreo excepţie care n-a fost, încă ( e legea în paranteze, deci se face şi acest transfer), mutat la partidul lui Dragnea. Chiar suntem un judeţ de masochişti? Când va ieşi sărăcia din Teleorman? Mai exact, va ieşi?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
no name pe 03 Septembrie 2014, 17:56
#5
exista alternative
Bugetul local e alimentat si de firmele care activează pe raza municipiului. Daca primăria ar fi condusa in mod responsabil, ar impune celor ce au închiriat spatii de la ea, sa plătească impozitele corect, mai exact, sa nu facă evaziune. Din păcate, hoții din primărie sunt interesați doar de bani de campanie si de voturi. Ca urmare, tarabele sunt pe primul loc la evaziune si fac si mizerie. Țăranii au fost goniți din centru, dar au apărut țiganii cu pepeni si boarfe. Suntem discriminați in mod vizibil, insa in lipsa unei voci puternice, ăștia ne ignora in totalitate. Trăim dintr-un oraș mizerabil, conduși de oameni mizerabili.
franchestain pe 02 Septembrie 2014, 11:05
#4
TELDRUM-tema la Joc*ri de putere pe Realitatea frate
Aseara la sfîrsitu la emisiune zice Rares Bogdan la frati din studio:* Am promis mai demult ca cautam sa investigam Teldrum ca cazu asta e interesant ca cetateni sa afle ca construirea la imperiu asta de negot sa facut printo politica care a perjudicat cetateni români si telermaneni.Va rog sa va pregatiti bine lectia TELDRUM petru la emisiunea vitoare.*Adica ca deseara cred io.Asa ca care vrea sa afle mai multe sa urmareasca cazu la Rares Bogdan prima emisiune dupa aia daseara.Dumnezeu sa vajute sa scapati de diavol.Amin!
Domnule Ilie! pe 02 Septembrie 2014, 10:00
#3
Toti sunt o apa si-un pamant
Sa nu uitam ca PDL-ul vine din PD, care PD de unde vine? Evident ca din FSN..., ca si PSD! In concluzie, toti sunt la fel, un fel de aceiasi Marie, dar cu o alta palarie. Cat despre acest nemernic pe nume dragnea, iti garantez ca va ajunge acolo unde-i este locul, din pacate nu pot face publice anumite amanunte, crede-ma ca stiu foarte bine ce afirm. Se spune despre cei ce lucreaza in media ca nu stiu sa tina un secret, dar te asigur ca mai exista si anumite exceptii, exceptii care nu sunt ahtiate dupa galbenul unui breaking news. Si ceva despre votanti: atata timp cat in Teleorman predomina inefabilul spirit de turma si se pune ipoteticul bot la zvonuri total aiurea, ma tem ca absolut nimic nu se va schimba. Iti amintesti de asa numita revolutie din '89 de la Turnu Magurele? E ceva schimbat in mentalitati, obiceiuri si asa mai depaerte?
Ilie de la scularie pe 02 Septembrie 2014, 09:05
#2
@turnucustiri
Draga turnulecustiri, tin sa-ti amintesc faptul ca ai vostri au fost si ei la putere. Si Dragnea a stat bine merci fara sa fie deranjat de DNA. Adica DNA l-a legat pe Nastase, pe Felix Motanul, pe Fenechiu, si nu l-a putut lega pe Dragnea si gasca lui? Ma faceti sa rid! Adevarul este ca Teleormanul nu este un judet important in alegeri, este depop**at, sarac, asa ca este trecut la strategiile electorale la capitolul pierderi acceptabile. De aia nu intereseaza pe nimeni starea lui sociala si economica. Asta convine tuturor actorilor politici, insa cetateanul sufera. De aia si absenteismul lor la vot. Apropo, voi n-ati sesizat ca cifra electorala a PSD in judet scade mereu? Dar faptul ca cifra electorala a opozitiei ramane tot acolo? Iata o tema de reflectie serioasa. Incetati sa criticati PSD! Nu asa se lupta cu aceasta mafie, ci cu votul! Determinati oamenii sa iasa la vot oferindu-le o alternativa serioasa la mafia rosie! Altfel o s-o tot lalaiti aiurea, ca PSD a saracit Teleormanul.
un cetatean pe 02 Septembrie 2014, 08:02
#1
saracie
PSD-saracie un stat mafiot coruptie 10000000=loc*ri de munca in minciuni daca o duc ei bine ce le pasa de restu cahalere snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.