Groapa lui Adi Simionescu, un pericol mare pentru integritatea maşinilor. Deputatul turnean nu e în stare să acopere măcar o gaură din asfalt!

01 Septembrie 2014, 00:04 | 2487 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Groapa lui Simionescu.

De mai mult timp, în apropierea depozitului de materiale de constructii al deputatului Adrian Simionescu a apărut o groapă uriaşă în asfalt. Cei care trec cu autoturismele pe acolo fac eforturi să nu cadă în ea, pentru că are o adâncime de cel puţin 30 de cm. Nu ştim dacă Simionescu a dorit-o, însă se pare că nu îi displace. Să fim ironici, am zice că de aceea e groapa acolo, să incetineasca şoferii şi să fie atenţi la ce materiale pot cumpăra de la firma deputatului turnean. E adevărat că Simionescu nu are vreun service, însă prin apropierea gropii sunt cel puţin două. Ce să mai, groapa este strategică pentru câteva afaceri.

Era bine să fie aşa, însă situaţia este mult mai gravă. Nici nu a trecut 1 an de când s-au reabilitat câteva străzi şi iată că asfaltul se surpă, gropile fiind un pericol real. Nu mai departe de zona incriminata, pe strada Memoriile 2 Mai sunt două găuri, una dintre ele fiind de toată frumuseţea. Lucrările de mântuială făcute de firma Teldrum( în acte scrie Interfrigo Logistic) îşi arată limitele iar în viitorul apropiat străzile vor fi petecite în nota oraşului. Toţi proprietarii de maşini, (mai puţin cei care folosesc exclusiv maşini de serviciu, ex.: primarul) "mulţumesc" din inimă Primăriei pentru calitatea străzilor. Foarte grav este si ca, pana sa se puna crengile din imagine, groapa lui Simionescu nu era nici macar semnalizata, ceea ce  o facea greu de evitat.

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
mei pe 03 Septembrie 2014, 15:24
#4
vesnicie
groapa lui simionescu " e aia in care o sa inopteze definitiv smile)

assta de la depozit e a voastra, a tuturor smile)
PRIMARIA DE RAHAT pe 01 Septembrie 2014, 17:39
#3
INCOMPETENTA
ASA SERVICIU DE RECEPTIE AL PRIMARIEI ASA HOTIE AL TELEDRUM LUCRURI DE MINTUIALA

sick
franchestain pe 01 Septembrie 2014, 14:52
#2
telermaneni,groapa si scara frate
e normal ca se zice ca sunteti...de dati în gropi.Sa va lumineze Dumnezeu ca vati pierdut în întunerec.Amin!
HA,HA,HA ! pe 01 Septembrie 2014, 10:45
#1
Bravo ADRIANE !
Astea sunt gaurile din capul celor care i-au votat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.