Doza de râs despre Dănuţ Cuclea - primarul flăcău ce nu e bun de nimic.

31 August 2014, 00:05 | 4521 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Megan-ul primarului, parcat la Primarie, isi asteapta stapanul.

Primarul Dănuţ Cuclea este flăcău dar locuieşte într-un apartament primit în urma unei hotărâri judecătoreşti de divorţ. Nu este glumă, primarul oraşului este ca nou, la fel cum se spune despre femei, că pot fi cusute şi redevin fete mari.

Conform CV-ului de pe site-ul Primăriei, Dănuţ Cuclea nu este bun de nimic, doar data naşterii fiind trecută. Ce-or crede turnenii despre un asemenea primar?

Deşi are un salariu destul de mare, primarul nu poate să strângă bani să îşi cumpere o amărâtă de maşină. Maşini de spălat si tocat o avea, sau se găsesc în fişa postului de primar? Nu are automobil proprietate personală, însă toată ziua se plimbă cu Megan-ul Primariei.

Propunem că primăria să le asigure cât mai multe amărâţilor de genul lui Dănuţ,  să nu mai arunce banii pe prostii.

Trotinetă, bicicleta o fi avut când era mic, pentru că trădează anumite probleme din copilărie?

Trebuie menţionat şi faptul că funcţia de primar are la pachet şi o secretara pe măsură, în cazul nostru s-a greşit măsura în sensul bun, secretara fiind peste primar.

Deşi promitea că o să facă multe de tot, Dănuţ Cuclea nici măcar nu vrea să se mai adrese turnenilor la Radio Teldrum. Poate doar la o emisiune de genul copii spun lucruri trăsnite să scoată câteva vorbe. Până la urmă, strategia mutului este bună, pentru că nici despre el nu poate să spună nimic.

După primarul veşnic, Nicolae Mohanu, era normal ca tinereţea să fie un atu, însă actualul edil-şef se comportă ca şi cum ar fi mult mai bătrân în comparaţie cu predecesorul sau.

Cum îşi petrece primarul o zi normală  de lucru? Pleacă la Primărie, bineînţeles cu Megan-ul, nici nu se încălzeşte motorul şi hop îl opreşte. Se duce până la birou să o vadă pe Ionela, nu pentru altceva. Stă ce stă şi se urcă în maşină, să dea o tură prin oraş. Acum se încălzeşte motorul, pentru că se plimbă destul de mult. Se întoarce la Primărie şi tot aşa. La un calcul simplu, primarul petrece câteva ore bune plimbându-se cu maşina prin oraş. Avem, deci, un   primar mobil.

 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
gogu viziru pe 02 Mai 2015, 09:22
#7
bai fraerilor!
Primarul avea autoturism pe vremea lui Ceausescu din import Germania marca TRABANT
Jojo pe 25 Septembrie 2014, 12:34
#6
Ce e Danute,a inceput JIHADUL cu PSD?
Cred ca o sa tragi si o sa platesti tot ce au facut Dragnea si Mohanu pana acum.Trebuie sa sti ca totul se plateste pe lumea asta.In locul tau,pentru mai multa libertate,mi-as da demisia.Se strange latul rau!
maria pe 03 Septembrie 2014, 22:57
#5
p
Suntetu niste dobitoci

Niste fustrati astia de scrieti cool grin
Ilie de la scularie pe 02 Septembrie 2014, 09:13
#4
@z
Dar tu ai votat? Daca nu, atunci ciocu' mic, fiindca de aia a iesit Cuclea primar. Dar nu e nici vina ta in intregime, ci a celor care nu vin cu o alternativa serioasa la oferta PSD.
z pe 01 Septembrie 2014, 10:27
#3
pt.toti
Un prost ales de alti prosti.Din fericire pentru noi va fi primul si ultimul mandat de primar.
z pe 31 August 2014, 23:58
#2
l
ce flacau ba zici ca e cophil |
franchestain pe 31 August 2014, 10:46
#1
îs impresionat frate
la asa români asa primar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.