Inventivitate teleormăneană: geamuri de autobuz la balcon.(foto)

31 August 2014, 00:04 | 4307 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Balcon inchis cu geamuri de autobuz.

Românii sunt un popor ingenios. Ei s-au obişnuit cu greutăţile şi problemele de zi cu zi şi încearcă soluţii, care mai de care mai uimitoare. O găselniţă ingenioasă am observat la un balcon al unui bloc din Alexandria. Cum se ştie, din cauza lipsei căldurii, oamenii au fost nevoiţi să-şi închidă balcoanele, deşi un balcon deschis avea un farmec aparte. În sfârşit, nevoia te obligă să laşi la o parte esteticul şi să te axezi pe util. După cum vedeţi în fotografie, un locatar şi-a închis balconul cu BCA şi, pentru că avea nevoie şi de lumina, a pus geamuri cu chedere luate de la vreun autobuz dezafectat. Ideea e foarte bună, pentru că nu mai intră pic de apă sau zăpadă în balcon. Iată o idee care poate fi folosită şi de alţii. Geamurile de termopan şi tâmplăria PVC sau de aluminiu pot fi înlocuite foarte ieftin de asemenea geamuri. Asta e România şi, din păcate sau din fericire, ăsta e Teleormanul. Sărăcia te învaţă să faci orice pentru un pic de mai bine.

 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
floridor pe 01 Septembrie 2014, 11:25
#3
autobuz si nu prea..
Bai Gogole geamurile sunt de la IMAIA Rosiori de Vede unde pe timpul lui nea Nicu se faceau cabine de tractoare U 650.In Rosiori si Alexandria erau la mare cautare,azi au cam disparut,locul lor fiind luat de termopane,termopane.

S-auzim de bine...
gogu pe 31 August 2014, 07:05
#2
nu sunt geamuri de autobuz
Nu sunt geamuri de autobuz,seamana.la fiecare unghi de 90' unde se imbina cornierul se suda cate o placuta de tabla sa-i dea forma si aspectul asta. smile
8 pe 31 August 2014, 06:38
#1
3
ba tata treaba asta era de pe timpu lu ceausescu,pusti cordit
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.