Disperarea muncitorilor de la combinatul chimic din Turnu-Măgurele continuă - un coşmar fără sfârşit.

30 August 2014, 00:06 | 2559 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ioan Ban, directorul combinatului, arogant cu protestatarii.

Angajaţii combinatului chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele nu ştiu cum să se mai descurce, în timp ce patronul se îmbrăţişează cu amanta de bucurie la televizor în urma calificarii echipei Astra in grupele Europa League. Cine nu cunoaşte situaţia prin care trec salariaţii lui Ioan Niculae, poate spune că este normal ce se întâmplă. Deşi o parte dintre muncitori au primit, acum 2 zile, 50 %  din salariul pe luna iunie, este o nimica toată, pentru că acum suntem la sfârşitul lunii august. Cu ce să trăiască bieţii muncitori, când salariile sunt mici iar banii s-au devalorizat? Cu victoriile echipei Astra Giurgiu? Din păcate pentru sclavii celui mai bogat român, fotbalul este doar distracţie, nu şi rezolvarea problemelor de zi cu zi. Printre muncitori circulă tot felul de întâmplări despre cum reuşesc să se descurce, întâmplări  care pur şi simplu par a fi desprinse dintr-o dictatură şi nu oricare, ci aceea din Coreea de Nord.

Asigurarea hranei a devenit o problemă, ce să mai zicem de un mers la doctor, care a devenit o fiţă! Angajaţii s-au săturat şi nu mai este mult până când le ajunge cuţitul la os, iar atunci vor protesta, cu toate ameninţările conducerii. Răscoala celor înfometaţi şi batjocoriţi este mult mai periculoasă decat o sumedenie de proteste în faţa Pavilionului, proteste  care nu făceau altceva decât să mai detensioneze situaţia. Dacă se continuă pe aceeaşi linie, nu este departe timpul când protestul din luna mai se va repeta. Domnilor directori, sa nu spuneti ca nu v-am informat!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Un fost consilier local. pe 30 August 2014, 17:27
#3
Fratii mei buni si dragi.
Chiar nu este nimeni in masura sa explice caror cauze se datoreaza aceasta situatie disperata??!!. Au fost ani de zile cand s-au dat si salariile la timp( ma rog, aproape la timp!) si bonurile de masa, acum ce mama dracului se intampla??.
unu bula pe 30 August 2014, 14:41
#2
bonuri
deja circula zvonuri ca saptamana 1-5 sept. se dau 100 de bonuri+salariul pe luna iulie.
carmen pe 30 August 2014, 07:37
#1
o precizare
fara suparare ! nu este vina directa a patronului de situatia de la combinat, ci a directorilorsi administratiei, pentru ca acestia trebuie pusi in frigare! vina indirecta a patronului este aceea ca nu ia masauri ca acestia sa fie schimbati din cauze de incompetenta si inlocuiti cu o conducere eficienta din toate punctele de vedere !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.