Cronica infracţiunilor: au fost prinşi mai mulţi minori care furau din locuinţe şi din autocamioane. Cartierul Măgurele răsuflă mai uşurat.

30 August 2014, 00:04 | 1807 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia turneana are de furca cu infractori minori.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au identificat trei tineri care încercau să sustragă semințe de floarea soarelui din mijloacele de transport ce treceau prin zona fostului UVCP din localitate. La apropierea patrulei de poliție, cei trei au abandonat bicicletele cu care se deplasau precum și o sacoșă din plastic în care se aflau 12 saci din rafie și au fugit. În urma investigațiilor efectuate au fost identificaţi ca fiind trei minori, doi în vârstă de 12 ani şi al treilea în vârstă de 10 an,i toți din mun.Turnu-Măgurele, jud.Teleorman.În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuiază cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tentativă de furt”, faptă prev.și ped.de art.32 raportat la art. 228, alin.1 Cod Penal.

Poliţiştii din cadrul biroului de Investigaţii Turnu-Măgurele au depistat autorii mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale şi din locuinţe săvârşite în perioada iunie-august 2014 în persoana a cinci tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani, împotriva a trei dintre ei  fiind emise ordonaţe de reţinere pentru 24 de ore.
Cei în cauză au fost introduşi în arestul IPJ Teleorman, urmând ca în cursul zilei să fie prezentaţi Judecătoriei Turnu-Măgurele cu propunerea de arestare preventivă.
 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
nebunusatului pe 31 August 2014, 13:12
#2
ALO POLITIA ...
Praf in ochi ...este ca o picatura intr-un ocean ...si asta deoarece aceasta pecingine denumita TIGANI, nu au, nu cunosc si nu accepta alt mod de viata decit furtul sau orice fapte in afara de munca cinstita . Sarmanii agricultori citi se mai incumeta sa munceasca pamintul privesc cu jale tarlalele de unde sau furat produsele ...pe rampa garii in zona barierei se afla un munte de turte de floarea soarelui abadonat fatis si ostentativ de ciori dupa ce au treeierat semintele ...nu-i doare...nu-i intereseaza,,,fura pe fata munca altora ...si tot in aceeasi zona sunt zeci de navete de bere, cine o plinge dupa ele, ce spargeri au mai comis si unde...Stau pe la porti cu cirdurile de toate virstele, din ce traiesc oare ?
Info corecta pe 30 August 2014, 12:05
#1
arestati
Urmare propunerii formulate de proc*rorii Parchetului Turnu Magurele, inculpatii RECE ALIN ANDREI zis Ceaki (papusa ucigasa, aici papusa furacioasa) si BUJOR FLORIN AMAR zis Fernando au fost arestati preventiv de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Turnu Magurele, primul pentru 12 infractiuni de furt calificat si al doilea pentru 7 infractiuni de furt calificat. Inculpatul COSTEA IONUT zis Belciug i-a fost aplicat control judiciar. Sa vedem daca judecatorii de la Tribunalul Teleorman ii vor elibera, cum au facut cu alti doi inculpati in data de 28.08.2014, mai precis cu SANDU MARIUS zis Marvis si VADUVA ALEXANDRU zis Simion, si ei acuzati de infractiuni de furt calificat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.