Liviu Dragnea dă lecţii americanilor. Teleormanul, mai tare ca Chicago. Al Capone trebuia să faca meditatii cu jupânul Teleormanului.

29 August 2014, 00:07 | 1831 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, un Al Capone al Teleormanului.

Stăpânul celui mai sărac judeţ din România a ajuns să dea lecţii uneia dintre cele mai vechi democraţii din lume. Americanii au notat ce a zis jupânul şi vor să aplice în ţara lor democraţia originală a jupanului. Dacă până acum am asistat la fel şi fel de poveţe din partea lui Dragnea, iată că am trăit să vedem cum baronul roşu le spune celor care sunt un garant al libertăţii la nivel mondial, că habar nu au cum e cu spiritul democratic. Singura legătură a jupanului cu SUA  este faptul că BMW-ul X5 al prinţişorului este fabricat şi cumpărat din această ţară, dar şi altele, cum ar fi  o şampanie foarte scumpă, în rest, nu vedem nimic. Luxul american a fost adus în România pentru că famiglia are obrazul subţire. Judeţul Teleorman este cel mai bun exemplu de şantaj şi traseism politic. Aici se petrec fapte demne de mafie iar Dragnea este un Al Capone al Teleormanului. Se ştie ce se întâmplă aici şi cum jupânul îşi conduce teritoriul. Reţeaua celebrului mafiot american este nimic pe lângă tunurile din jurul lui Dragnea. Dacă la americani statul era separat de mafie, la noi statul este mafia, formând un întreg.

Iata ce a declarat Dragnea in legatura cu obiectiile americanilor privind ordonanta care legifereaza migratia primarilor: „Noi acordăm atenție foarte mare oricăror opțiuni și comunicate din partea partenerilor americani. Nu este absolut nimic nedemocratic în interiorul acestei ordonanțe. Faptul că se dă posibilitatea primarilor de a opta pentru alt partid nu credem că poate să aducă atingere spiritului democratic din această țară”.
Vicepremierul a explicat că principalul motiv pentru care a fost adoptată ordonanţa îl reprezintă blocajele din administraţia locală.„Principalul motiv pentru care a fost adoptată această ordonanţă îl reprezintă din ce în ce mai desele blocaje din administraţiile locale”, a adăugat Liviu Dragnea. Haida-de, te-a apucat grija de administratiile locale! Nu blocajele de acolo sunt motivul, ci  posibilitatea falsificarii voturilor la alegerile prezidentiale. Hotul, tot hot ramane!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
franchestain pe 29 August 2014, 14:13
#1
Telerman judet rosu rosu dala greu frate
Stiati ca ca defecte Telermanu e pe primu loc pe tara si ca calitati pe ultimu?Noi ceilanti ca cetateni normali va rugam can ajunu la votare sa va luati pastilele frate ca comunismu bate puternic la usa.Reglati ceasurile si începeti sa ma njurati cît vreti fara limita ca care e om normal stie ca am dreptate.TELERMAN = RUSINEA TARI! Amin!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.