Cronica infracţiunilor - furt de cablu telefonic şi prinderea unor infractori minori care au furat bunuri dintr-o locuinţă.

29 August 2014, 00:05 | 1585 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele  au identificat autorii infracţiunii de furt comis în ziua de 27 august în persoana a doi minori în vârstă de 16, respectiv 14 ani, ambii din localitate.În fapt, aceştia ar fi sustras din curtea locuinţei părţii vătămate situată  pe strada Zambilelor din Turnu Măgurele  mai  multe bunuri, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt  calificat, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au depistat în flagrant, pe str. Nucilor din localitate,  un tânăr în vârstă de 18 ani care secţionase cu o foarfecă tip gură de lup un cablu telefonic aerian ce aparţine unei societăţi de telefonie mobilă cu intenţia de a-l sustrage.Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză fusese însoţită de alţi doi tineri în vârstă de 19, respectiv 17 ani  ambii din Turnu-Măgurele care la vederea poliţiştilor au fugit.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

Poliţiştii postului de poliţie Troianul au identificat autorul infracţiunii de furt comis în ziua de 27 august a.c. în persoana unui minor în vârstă de 11 ani din localitate. În fapt, acesta ar fi pătruns din locuinţa părţii vătămate, o femeie în vârstă de 59 de ani din comuna Troianul, judeţul Teleorman de unde i-ar fi sustras 280 lei, bani care au fost găsiţi asupra minorului şi restituiţi părţii vătămate.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
nebunusatului pe 30 August 2014, 05:08
#2
ALO POLITIA
Dece nu spuneti cite reclamatii privind furturi sunt inregistrate zilnic si i ce procent sunt rezolvate, prejudiciul recuperat etc...POLITIA ESTE DEPASITA >>> COMANDANTII SLABI, LIPSITI DE ORIENTARE SI DE AUTORITATE ...VA PLATIM DE POMANA SALARIILE GRASE...MAI BINE NE.AM FACE DREPTATEA SINGURI ASA CUM AU MAI FOST CAZURI IN TARA ...LA NOI DEOCAMDATA RASCOALA MOCNESTE...
www pe 29 August 2014, 08:00
#1
cartier magurele
mai trebuia sa spuneti ca ambele strazi sunt in cartierul magurele,aproape relativ de baza de receptie unde e o cloaca mare de ciori.cablul de pe strada nucilor este furat a n a oara.ultima oara in aprilie mai .

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.