Aberaţie marca Ponta-Dragnea in noul Cod Rutier: amendă pentru şoferii care iau pasageri în autoturismul personal. Drepturile omului sunt o ficţiune în România.

28 August 2014, 00:02 | 1662 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Daca vrei amenda, opresti la semnul unui autostopist.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, proiectul de lege care introduce amenzi drastice, pentru cei care transportă persoane, fara sa aiba autorizaţie, potrivit Ştirilor ProTV.Între 1.000 si 5.000 de lei - este suma pe care riscă sa o plateasca şoferii prinşi că iau pasageri contra-cost.
Măsura îi vizează în primul rand pe cei care fac ilegal taximetrie, sau transportă persoane între localitaţi, dar pot fi sancţionaţi şi şoferii care pur şi simplu iau autostopişti.

Proiectul de lege a fost elaborat şi pus în dezbatere de Ministerul Transportului în luna iulie, iar acum a fost înaintat Parlamentului.

 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
cetateanul de la bloc pe 28 August 2014, 21:19
#8
da sau nu
II dati sau nu-i dati site-ul lui Dragnea? A ramas la acelasi pret sau a mai pus ceva? Se apropie prezidentialele si ar cam vrea sa anihileze conc*renta. Bine gandit, dar cam tarziu, dupa ce a cheltuit atatia bani pe la asa zisii (f)hucheri sa va distruga siteul!
franchestain pe 28 August 2014, 18:31
#7
petru marius
nu tia schinbat nimenea scutecele sugaciule si nici biberonu nu ti la dat ca cam te simt stresat?
Marius pe 28 August 2014, 17:21
#6
Dobitoci
Ba, voi nu v-ati saturat sa fiti prostii familiei?
franchestain pe 28 August 2014, 16:00
#5
petru dezinformatoru comunistilor*un cetatean entuziasmat*
Ca cînd afirmi ce afirmi aduci vro dovada clara cam cum ar fi legea din Germania si legea din România (nu RRomania) doar ca sa vedem daca cumva e la fel satunci nu esti un dezinformator al canalilor iliesco comuniste?Ca pe mine nu ma prea convinge entuzasmu asta al duneata frate ca conpatrioti nostri nu prea traieste asa de entuziasmati .Finca ca pierdut clienti vrun politic care are autobuze acus trebe sa le platim taxe daca calatorim la ocazie?Dan filmele straine nai vazut ca calatoreste care cum vrea fara legi hoate dastea?Vrei sa ne bagi rahat dala comunist pe gît cu japca ca cam asa pare dezinformarea asta a duneata?Sa fie clar:ASTA E O LEGE HOATA HOATA DE CARE NOI FRAERIMEA NU AVEM NEVOIE.AMIN!!!
Un cetatean entuziasmat. pe 28 August 2014, 12:29
#4
Nu mai faceti pe prostii.
Cred ca nu cunoasteti proiectul de lege(nici eu nu-l cunosc, dar nu fac comentarii numai de dragul da a ma da destept foc), Oricum nu cred ca te amendeaza cineva daca poti dovedi ca pasagerii nu-ti sunt necunoscuti.Eu am auzit de o asemenea prevedere de vreo 20 de ani, probabil fusese abrogata. Va pot spune ca in Germania este in vigoare, iar pedepsele sunt extrem de drastice. Cunosc soferi evazionisti care s-au imbogatit facand c*rse la Buc*resti, fara sa fie inregistrati la fisc. Dar nu va alarmati, Politia n-o va aplica!. PAI NUMAI IN ORAS DACA AR FI SANCTIONATI CEI CARE OPRESC SI PARCHEAZA NEREGULAMENTAR, VENITURILE LA BUGET AR CRESTE SUBSANTIAL.
Ilie de la scularie pe 28 August 2014, 07:53
#3
E foame de bani
E foame de bani, iar Pontacul este disperat sa astupe gaurile la buget prin masurile populiste de campanie electorala. Cetateanului revoltat: Si BaSSescu are rolul lui in dezastrul tarii. Alaturi de intreaga clasa politica. Problema este alta: noi ce facem ca sa stopam acesti mafioti sa ne mai fure? Hai sa mergem la Buc*resti amindoi sa protestam. Sa vedem citi ne vor urma. Te asigur ca nu foarte multi, proba ca romanii isi merita soarta fiindca sunt niste lasi.
Un cetatean revoltat pe 28 August 2014, 01:49
#2
Curat aberatie
1. O sa-i zic lu nevasta-mea ca nu pot sa o iau cu masina ca ma amendeaza PONTA. 2. Daca trec iarna pe la miezu\' noptii si vad in mijlocul drumului in plin viscol un biet amarat nu-l iau cu masina ca ma amendeaza PONTA. 3. Daca unu trage sa moara si vrea la spital nu-l iau cu masina ca ma amendeaza PONTA. Concluzii 1. Deci se pare ca nu Basescu e de vina pentru ca lucrurile merg prost in tara asta. 2. PONTA nu este un crestin adevarat smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.