Alo, Poliţia Tr. Măgurele? La bariera de la fosta Mopan se fură ca-n codru. Ţiganii dau lovituri după lovituri.

28 August 2014, 00:07 | 2349 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Bariera de la fostul Mopan e o atractie pentru hoti.

Furturile din autocamioane sunt o practică obişnuită în Turnu-Măgurele. Cei care comit asemenea infracţiuni sunt ţigani, pentru că aproape nu au teamă de oamenii legii, ba, mai mult, sunt mână în mână cu ei. Seara, după ora 22.00, grupuri de ţigani stau la calea ferată de la fabrica de panificaţie M unu G şi atacă toate camioanele care transporta cereale. Modul de operare este cunoscut: când autocamioanele încetinesc pentru a trece calea ferată, spre silozurile de cereale, un ţigan, de regulă un copil, se urcă în spatele camionului şi dă drumul sau taie prelata camioanelor. După aceea, curg cerealele până aproape de silozuri. Imediat, un grup de ţigani, înarmaţi cu saci, făraşe şi maturi, adună ceea ce a căzut. Când saci sunt plini, vine o căruţă şi sunt transportaţi în cartierul Măgurele, acolo unde domiciliază hoţii.

Am observat că un jandarm şi un poliţist stau ziua în faţa fabricii M unu G, însă noaptea nu-i picior de om al legii acolo. Hoţii lucrează fără să fie deranjaţi, în timp ce poliţiştii se plimbă cu maşinile prin altă parte. Marţi seară, pe la ora 23, patru ţigani, unn bărbat, o femeie şi doi copii, adunau floarea soarelui fără nicio problemă, de parcă o recoltau.E bine că s-a introdus pază ziua, însă şi noaptea e nevoie de aşa ceva.Până când Poliţia mai acceptă să fie batjocorită legea? Domnule Comandant, dacă nu sunteţi capabili să stopaţi furturile, plecaţi!  Până la urmă,  singura soluţie e ca cetăţenii să se înarmeze şi să îşi apere avutul, aşa cum a făcut Viorel Marinaş, care a tras cu gloanţe de cauciuc în ţiganii care îi furau lucerna. Dacă ne apărăm singuri, de ce mai plătim Poliţie? E o întrebare retorică, desigur!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
cristi pe 29 August 2014, 17:36
#6
pt zarnaianu
au distrus orasul alde zarnaianu! fura tot ce prind: femei si batrane talharite,masini sparte,furturi din locuinte! fura fara frica pt ca nimeni nu le face nimic! trist dar adevarat! cum stau astia in oras cred ca nici acte nu au ! au speriat magurelea si totul fara raspuns din partea org competente!
un om cinstit pe 28 August 2014, 22:22
#5
Alo...POLITIA
D.l Comandant ..e simplu ...daca sunbteti depasit de evenimente si nu va puteio achiota de atributiunile ce va revin conform legii...DEMISIA si lasa locul altuia caree stie ce masuri sa ordone...Eu nu as vrea decit sa traiti si dvs .si familia, o jumatate de an in cartierul nostru ...daca nu aveti unde cu draga inima va pun la dispozitie una casa de locuit cu tot confortul fara sa va cer nuci9 cea mai mica chirie sau chletuieli de intretinere (apa, gunoi energie electrica ) ..toate le voi achita eu ...DACA AVETI CURAJ LASATI UN COM AICI SI VA CAUT ...
Alexianu pe 28 August 2014, 21:32
#4
Impunitate
Tiganii ne sfideaza dar o sa vina vremea cand o sa le dea pe nas! Si o sa se mire de ce!
Info corecta pe 28 August 2014, 16:31
#3
pusi in libertate
Cei doi inculpati arestati in data de 26 08 2014 de Judecatoria Turnu Magurele pentru comiterea a cate trei fapte de furt calificat, SANDU MARIUS zis Marvis si VADUVA ALEXANDRU zis Simion, (dosar nr 1861/329/2014 - portal Tribunalul Teleorman), au fost pusi in libertate de judecatorii de la Tribunalul Teleorman. Munca in zadar pentru politie si invitatie la noi fapte pentru hoti! Sa nu ne mai miram ca in Magurele vor continua furturile si situatia nu se va schimba cu nimic.
Gimy pe 28 August 2014, 12:25
#2
Se fura cu Politia
In fiecare an se intampla acelasi lucru si Politia nu face nimic.Se fura si din case si gospodari si politia stie despre asta si nu face nimic.Asa e cand politicul isi baga coada peste tot pentru voturi.Sa vedeti ce va fi dupa ce castiga Ponta.O sa-si puna gratii la geam si aia de etajul 10 de la G-uri.
aaa pe 28 August 2014, 07:27
#1
aici
la Mopan e un punct strategic al campaniilor electorale, trebuie sa manance si ciorile ceva daca domn primar vrea voturi, asa ca de ani de zile se fura, ce nu stiti e ca se mai si sparg parbrize de tir daca soferul vocifereaza, se da cu pietre in agentii de paza mai indrazneti si alte minuni, acolo se pot instala foarte simplu camere de supraveghere dar primaria nu vrea sa auda, o alta solutie ar fi verificarea actelor pe constructiile ilegale, ca informatie cu cine fura clanul zarnianu, salvador etc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.