Floarea Alesu, prietena Bombonicăi Dragnea, şefa Protecţiei Copilului Teleorman, reţinută pentru 24 de ore.

27 August 2014, 00:05 | 2314 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Floarea Alesu  foto;adevarul.ro

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reţinerea, pentru 24 de ore, a inculpatei ALESU FLOAREA, director general al Direcției Generale de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Teleorman, pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă.Din ordonanța de reținere întocmită de procurori a reieșit că, în cauză, există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:
         În perioada februarie - martie 2014, inculpata Alesu Floarea a primit de o persoană denunțătoare suma de 10.000 lei şi o bijuterie din aur (lănţişor din aur cu pandantiv, în valoarea de 757,97 lei), promiţând în schimb să-şi folosească influenţa derivând din funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman şi să intervină pe lângă membrii comisiilor desemnate pentru examinarea candidaţilor înscrişi la concursurile pentru ocuparea unui post de inspector (la proba scrisă, respectiv interviu), organizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în lunile mai şi iulie 2014, astfel încât fiica denunțătoarei să fie admisă în vederea ocupării postului scos la concurs.
        În cursul anului 2013, inculpata Alesu Floarea a primit, în mod indirect, de la o altă persoană, suma de 500 lei, promiţând în schimb să-şi folosească influenţa derivând din funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman şi să intervină pe lângă funcţionarii competenţi aflaţi în subordinea sa, astfel încât dosarul depus de persoana respectivă pentru obținerea unei pensii de handicap, să fie soluționat favorabil.

Inculpatei ALESU FLOAREA i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată, la data de 27 august 2014, Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Amintim că Alesu Floarea mai este cercetată într-un dosar separat, pentru presupuse fapte conexe infracţiunilor de corupţie (comunicatul nr. 1010 din data de 11 iulie 2014).

În prezenta cauză, procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
MERI pe 01 Septembrie 2014, 13:41
#6
1SEPT 2014
LOL LOL
Iosif pe 28 August 2014, 19:41
#5
Nu lucra la DGASPC si la DGA SPAGA
Are o inima de piatra.Nu trebuie la inchisoare si arsa pe rug.
Iosif pe 28 August 2014, 19:36
#4
Pacat ca asemenea f
Aceasta femeie trebuie arsa pe rug nu la puscarie.Are o inima de piatra.
Bunicul lui Zorro pe 27 August 2014, 18:25
#3
Pentru nepotul meu
Cata dreptate ai nepoate.

Toata gasca de la Rosiori nu fac decat sa faca PSD de ras.

Duica,Fierecu, condimentata aia de Piper de la protectia consumatorilor pe care numai muratura de Marineci o mai poate linisti nu fac decat ca in Rosiori PSD sa nu obtina mai mult de 30%.

Domnule Dragnea Rosiori de Vede este al liberalilor !!!!!

Zorro pe 27 August 2014, 11:23
#2
Pepinierea lui Marineci
Marineci ex-deputat comunisto-sec*rist, acrescut la Rosiori de Vede-numai dalde dastia...Fierascu, Duica alcoolistul inca liber si primar, Blonda directoare de la economic, aia de la protectai consumatorului cu nume de condiment-Sare-Piper...Hotie de hotie-PSD=MAFIA!!!! tongue laugh
Viorica pe 27 August 2014, 10:28
#1
Gata,au ridicat-o !
Si acum,voi vreti sa credem ca Bombonica nu stia nimic?Instituriile din Teleorman sunt putrede din cauza coruptiei.Toti acesti sefi sunt pusi in functii de catre coruptul nr.1,Dragnea si de ajutorul lui,Fiscuci.Pe cand si la TelDrum ???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.