Scandal în trafic la Tr. Măgurele: un ţigan de 26 de ani, fără permis şi băut, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. După o urmărire ca-n filme, şoferul a fost prins.

26 August 2014, 00:06 | 3032 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia Rutiera turneana a avut de furca cu un sofer beat si fara permis.

   La inceputul saptamanii trecute, poliţiştii rutieri teleormăneni, care au oprit în trafic un conducător auto pentru verificări, au avut parte de un scandal monstru. Şoferul, pe lângă faptul că era mort de beat şi nu poseda nici permis de conducere, a încercat să şi fugă de poliţişti. Incidentul s-a petrecut în municipiul Turnu Măgurele, după ce poliţiştii rutieri au depistat un tigan, în vârstă de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Skoda Octavia, inmatriculat in Spania, pe strada Fraţii Goleşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis de conducere. Şoferul a fugit de poliţişti, aceştia l-au urmărit şi l-au liniştit abia pe strada G.Praporgescu, aproape de magazinul alimentar al lui Victor Iosif. La urmarire au participat 2 masini de politie si una de jandarmi. Politistii  credeau că bărbatul a înţeles că norocul nu i-a surâs şi a fost prins în timp ce încălca legea, insa  s-au lovit de refuzul celui în cauză  de a fi testat cu aparatul etilotest pentru stabilirea acoolemiei. Ba mai mult, a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

      După ce poliţiştii l-au dus la Spitalul  Municipal din Tr. Magurele pe şoferul băut, pentru a i se recolta probe biologice, bărbatul a refuzat, a continuat scandalul la camera de gardă şi a părăsit unitatea medicală, nu înainte, se pare, de a încerca sa mituiasca poliţiştii pentru a fi lăsat în pace. Acest gest n-a fost deloc pe placul anchetatorilor, care au sesizat organele abilitate, DGA şi Parchetul, aceştia din urmă prezentându-se la spital.

      Satisfacţia de moment nu a contat, însă, atunci când procurorii au venit să preia ancheta, pentru că aceştia au întocmit dosar penal pe urmele acestuia pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, respectiv “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” , “refuzul de la prelevarea de mostre biologice”, urmând a se dispune soluţie legală. Despre încercarea de a-i mitui pe poliţişti în dosarul deschis de procurori nu se stipulează nimic, probabil cei de la DGA anchetează acest aspect.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
gogu pe 26 August 2014, 21:41
#5
ti**n bine spus
e vorba de spurcatul de Noris
Noi pe 26 August 2014, 20:34
#4
""""
cine era tipu cu skoda??

Leonidas pe 26 August 2014, 18:28
#3
@Tatomire
De ce sint cap sec?,ca avem legi proaste impuse din afara tarii,si introduse de Predoiu in parlament,apoi adoptate fara a fi dezbatute?In SUA pt accident de circulatie cu victime gen Huidu se ia minim 15 ani de inchisoare!, la noi;-2-3 ani cu suspendare!.Ce risca ala baut,fara permis,si cu masina neinmatriculata?.Iti spun eu -NIMIC!Legea e proasta!
Tatomir pe 26 August 2014, 12:17
#2
pt.Leonidas cap sec
Toata lumea stie sau orice om normal la cap,ca e bine sa nu bei cand te urci la volan si sa te supui legilor statului din care faci parte.Bun,si de ce te sustragi de la probele biologice de sange,daca nu ai permis de conducere?Vezi,asta-i atitudinea unui dement care se uita prea mult la Antena 3.Cam asa se comporta in comentarii majoritatea comentatorilor PSD.Iesiti pe strada beti si urcati-va la volan,ca va apara Dragnea si PSD.
Leonidas pe 26 August 2014, 09:38
#1
Toata lumea stie ca e mai bine sa nu sufli-n fiola si sa dai singe
cind te prinde politia,pt. ca scapi mult mai usor decit daca ti de recolteaza singe,si esti baut!.Ca asa e legea-codul penal adus de Predoiu in parlament..Predoiu nu e de-al vostru..?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.