Noaptea fantomei: fiul lui L.Dragnea, agentul 007 pentru muncitorii de la Teldrum.

24 August 2014, 00:15 | 3455 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Stefan Dragnea, un spion pentru angajatii Teldrum.

După cum ştie toată ţara, numai L.Dragnea nu recunoaste, firma Teldrum este proprietatea familiei jupânului Teleormanului. Că acţiunile sunt la purtator, tocmai pentru a înşela fiscul şi ANI, e o altă problemă, însă L.Dragnea se deconspiră prin ceea ce face, nu e nevoie de acte. Astfel, de cateva seri, fiul viecepremierului, beizadeaua Ştefan Valentin Dragnea, urmăreste cu Mitsubishi-ul personal şoferii de la Teldrum. Acesti şoferi transporta cu camioane recolta la Dunăre, acolo unde Dragnea şi-a construit o bază de încărcare a şlepurilor şi barjelor. Nu cumva să-l tragă pe sfoară pe tăticu` vreun şofer. Cu ochi-n patru, prinţişorul Teleormanului zboara efectiv când la Dunăre, când la silozurile din Comuna Liţa. Cu drone, cu urmăriri, cu verificări, Ştefan Valentin Dragnea încearcă să apere averea familiei ( sau  famigliei, mai corect spus).

   Dacă Liviu Dragnea nu are vreo legătură cu Teldrum, de ce naiba îşi chinuieşte fiul prin coclaurile din zona Turnu? Pălărie într-un picior, ghici ciupercă ce-i? În loc să-şi piardă vremea prin cluburi sau cu tunări de autoturisme, prinţişorul Teleormanului se zbate pe aici, să nu se piardă vreun gram din cerealele tatălui său. Deh, Liviu nu mai are încredere în vechii slujbaşi, mai ales că au trecut anii peste ei. Cum "lupi tineri" nu a crescut ( are doar pisoi gen Gâdea sau Ceciu), Liviu Dragnea e nevoit să-şi folosească fiul la munca de jos. E interesant de ştiut că puştiul lui Dragnea este salutat ca un  stăpân atunci când merge în magazinele firmelor părinţilor săi. Am surprins o ipostază demnă de firmele cu mafioţi( La Piovra e o glumă): intrand intr-un magazin, un bărbat în vârstă, seful acelui magazin alimentar, l-a primit pe printisor cu un slugarnic "Să trăiţi" şi cu o înclinare a corpului de parcă venise Obama în vizită. Aşteptăm cu interes ziua ( nu e departe) când Liviu îşi va numi fiul şef al judeţului! Dinastia Dragnea va înmormânta Teleormanul.

 
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Leonidas pe 25 August 2014, 18:42
#9
Mai stiristilor,am vnt din concediu acum,
Si eram c*rios,mai este bilci in oras?, pina cind?,cind e ultima zi?
Paraipan pe 25 August 2014, 04:34
#8
pupa an
astia care pupa sa si linga si nu se supere sefu sai dea afara de la teldrum.VA MULTUMESC ELEGANT... raspberry
Un cetatean din SAELE pe 24 August 2014, 17:40
#7
Scandalagii
Nu mai aveti motive sa va luati de domnul Dragnea Liviu si acum va luati de baiatul dansului?!
Balanel pe 24 August 2014, 12:19
#6
UN JUDET DE ASISTATI SOCIAL SI DE CIORI
In c*rand,singurele loc*ri de munca la veti gasi numai la TelDrum,iar daca va pune dracul sa bagati mana prin averea jupanului,o sa va puna boierul Dragnea cu capul in jos in fum de ardei iute.Istoria pare sa se repete,iar voi nu ati invatat nimic.P.S./O supravegere atenta se face si de la restaurantul soferului lui Dragnea,de catre slugi bine alese.Asa e Madaline?!
ycycycyc pe 24 August 2014, 10:05
#5
7fufu
Ba voi ati tampit? Foarte bine ca munceste, dar unde o face? Ca ta-su e sarac si n-are nicio legatura cu silozul si ferma. Sau e si asta un ipocrit care ne fura mintind?

Popor de prosti, lasati-va furati fara sa ziceti ceva!
mogi pe 24 August 2014, 09:25
#4
fb
Dar voi ce ati vrea sa faca ma ?Foarte bine ca se ocupa de afacerile familiei si nu se mai ocupa ale Patica ala,pana sa vina printul la agricultura nu la m vazut pe bosorogu de Patica in camp,acum sta in capul locului de frica sa nu l dea afara,dar si asa nu mai este bagat in seama
Cetateni din turnu pe 24 August 2014, 01:32
#3
Vai de steaua voastra
Acest site nu face altceva decat sa ii faca pe oameni sa ii iubeasca si mai mult , lucrurile astea sunt de apreciat ! Bravo baiatului, bravo familiei care l-a crescut. E un baiat cuminte, nu ca alte putori ! Munceste, nu sta sa primeasca ! Care din voi , astia care ii tot mancati de c*r , n-ati vrea sa fiti in locul lui ? Zic sa postam toate comentariile....
vlad pe 24 August 2014, 00:54
#2
info
prezentati in acest ziar cum se vinde inghetata aia facuta de ti**nii aia prin casa si apoi vanduta in parc copiilor(or avea fabrica si noi nu stim)cine ii lasa sa vanda acolo si daca elibereaza bonuri fiscale la inghetata vanduta!!!!!!!incercati si aflati de ce nu se pun lampi de iluminat spre combinat in stalpii existenti(ar fi foarte frumos noaptea).prezentati infractionalitattea din oras dar im mod prioritar din cartierul magurele,incercati sa aflati de ce judecatoarea dinca nu considera ca este necesar sa-i retina pe ti**nusii aia care au speriat cartierul magurele si numai.fireste ca sunt atatea probleme.prezentati-le.nu tampenii.
vlad pe 24 August 2014, 00:36
#1
info
un articol tampit.pai ce e rau in a supraveghea angajatii firmei !!!!sau pe la voi pe la turnu asta cu stiri angajatii fac ce vor !intrebatil pe nitulescu el ce face cu angajatii ii lasa de capul lor ?ia mai bine scrieti voi de ti**nii care isi construiesc intr-una case fara nicio autorizatie,de angajatii primarie cu ii si invata pe ti**ni cum sa fenteze legea(vaduva stie mai multe).prezentati putin si relatiile de rudenie din primaria din turnu(nasu,finu,socru etc)nici nu zici ca mai este o institutie a statului.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.