Încă puţin şi ajungem primii: Teleormanul, locul doi pe ţară la rata şomajului. Vaslui, păzea! "Locul unu, numai unu" e ambitia lui L.Dragnea.

21 August 2014, 00:06 | 2479 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
L.Dragnea se plimba ca un pasa cu barca trasa de pompieri.Acesta-i Teleormanul.

Judeţul Teleorman este unul dintre cele mai vitregite de soartă ( şi nu numai) din România. Încăput pe mâna unor şacali conduşi de L.Dragnea, Teleormanul a ajuns în ultimii ani pe locurile "fruntaşe" la numărul de şomeri, la numărul de toalete din curte, la categoria cea mai săracă localitate, etc. Plecând de pe un loc de mijloc, în clasamentul judeţelor cu cei mai mulţi şomeri, Teleormanul a ajuns pe podium. Acum, am mai urcat o treaptă, suntem pe locul doi la rata şomajului. Astfel, pe primul loc se află judeţul Vaslui, cu 10, 83 %, Teleormanul ocupând cu brio locul doi cu 10,31 %.

Cum ar veni, unul din 10 teleormăneni este şomer. Perfect pentru famiglia mea, ar putea spune Dragnea şi lingăii săi. Cu cât suntem mai săraci, cu atât suntem mai dependenţi de baronii lui Dragnea. "Totu-i perfect, tovarăşe ministru, totu-i perfect, totu-i perfect", poate să-i cânte Adi Gâdea lui L.Dragnea. E extraordinar de bine, judeţul se dezvoltă precum creştea Făt-Frumos: într-o zi, cât Bucureştiul într-un an. Dacă am ajuns pe doi, lăsând Mehedintiul pe trei ( baronul A.Duicu vă spune ceva?), cu 9,71 %, e excelent. Duicu a ajuns la bulău, de-asta a scăzut Mehedintiul. Cum L.Dragnea continuă să dea lecţii pe la Guvern, "locul unu, numai unu" ( cum cântă "rejele" Guţă, foarte iubit în Teleorman) e deja al nostru. Cu puţin efort, mai dă L.Dragnea nişte oameni afară de la Teldrum şi gata, suntem fruncea ţării. Mulţumim din inimă, domnu`Dragnea!

 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
un salariat nemultumit pe 28 August 2014, 15:12
#8
asa este
Pai ce sa il intereseze? ca se lauda ca il tine presinta ANOFM in brate si implicit dragnea.

A se vedea ca presedinta anofm este mama senatoarei Catalina, pupila domnului Dragnea.

V aspun eu ce il intereseaza sa plece in fiecare saptamana......daca se cer aceste situatii se va vedea ca nu e saptamana sa nu plece



sa dea D-zeu sa il manance cancerul.....asa cum o manaca si pe nevasta-sa....si tot nu se potoleste...nu se satura
anonim pe 27 August 2014, 12:06
#7
adevar
ca sa stie toata lumea cat a putut fura

sunt c*rios sa stiu daca poate sa justifice ce a declarat

http://www.anofm.ro/files/Oprea Nelu Ionel AV 2014 TL.pdf
anonim pe 26 August 2014, 12:31
#6
pentru somer
Aveti mare dreptate domnule drag....ospatarul Nelu Nelutu Oprea ajuns director dupa ce a lipit afise pentru domnul Parvu si facand plecaciuni pentru amanta domnului Nicolae este ocupat cu falsificarea de achizitii si atribuirea lor catre firme ale apropiatiilor sai si cu deplasarile. Tot timpul cand il cauti este plecat si salariatii se plang ca nu au unde sa semneze hartiile si ca pleaca in locul lor si isi deconteaza trasportul

Inclusiv un cumnat al lui il are angajat pe niste proiecte cu bani europeni. Un poacit nenorocit.....o sc*rsura....rusine

somer pe 24 August 2014, 16:08
#5
Director AJOFM un ospatar
La ce sa te astepti de la AJOFM Teleorman in frutea caruia se afla NElu Oprea un ospatar de la Zimnicea si omul lui Petre Parvu primarul orasului susamnitit.

Ilie de la scularie pe 22 August 2014, 10:16
#4
@Tepes
Nu știi de ce nu-l saltă? Pe bune? Ei bine, dacă tu nu știi îți spun eu. Dragnea este cîrtița lui BăSSescu în PSD. Nu știai? Păi cine i-a dat pe țeavă pe Năstase? DNA-ul tău care face numai prostii, sau oamenii din interiorul PSD? Altfel cum crezi tu că Dragnea și Bombonica n-au fost deranjați de justiție pînă acum?
Tepes pe 21 August 2014, 16:56
#3
Dna
Alo DNA de ce nu il saltati si pe taranu asta,,Dragnea\ intrebatil de unde a avut atitia bani sa cumpere un hotel intreg.....
MITICA pe 21 August 2014, 11:24
#2
ASTA-I SI DORINTA LUI DRAGNEA
MULTI,DA PROSTI,SI CAT MAI SARACI.ASTA ERA SI DORINTA LUI STALIN.TIMPUL LE VA REZOLVA PE TOATE.
fghjjk pe 21 August 2014, 11:08
#1
????
Cat de prost trebuie sa fie un om, incat sa nu inteleaga ca judetul asta e terminat de hoti?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.