Experimente pe oameni la combinatul chimic Donau Chem Turnu-Măgurele.

20 August 2014, 00:10 | 4565 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

De câţiva ani, angajaţii combinatului chimic turnean sunt folosiţi pe post de cobai. În experiment sunt două categorii: cei mai mulţi sunt înfometaţi şi ţinuţi în condiţii vitrege iar o parte, destul de însemnată, se alimentează cu două guri, chiar mai multe, şi au tot ce poftesc. Conducerea testează rezistenţa celor activi(nepensionari) pentru a observa cât de mult poate să suporte omul traiul fără bani şi pe deasupra umilit în ultimul hal. Din păcate şi roşiile sunt mai scumpe ca anul trecut. Cei care mănâncă cu două sau mai multe guri, mutanţii, preferă locurile călduţe din combinat şi sunt favoriţii conducerii. Prin traiul mai mult decât îndestulător, se testează comportamentul unor oameni care nu ştiu pe ce să mai cheltuie banii. Mutanţii au toţi peste 50 de ani, o parte destul de mare sunt în jur de 60 de ani şi chiar sunt unii care se apropie de 65-70.

Deşi mulţi ar trebui să stea cu nepoţii, preferă să meargă în combinat, ca să pună bani la saltea. Conducerea combinatului împreună, bineînţeles, cu patronul a pus la cale acest plan pe care vor să-l ducă la cap, chiar şi cu riscuri destul de mari pentru angajaţii activi, care sunt copleşiţi de probleme. Dacă nu eşti capabil să îţi plăteşti angajaţii, du-te acasă şi lasă locul altcuiva. Pelea şi cu Ban au pensii de zeci de milioane, dar vor mai mult şi mai mult, zeci de mii de euro de la Niculae, de parcă nu se mai satură. Managerii adevăraţi măresc salarii, oferă prime şi alte avantaje, nu testează rezistenţa angajaţilor.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
george pe 20 August 2014, 19:52
#1
tot cu pensionarii..ne facem treaba!
Am trait o experienta legat de acest combinat si de managementul celor care fac angajarile in cadrul acestei institutii.Pe sc*rt am participat la un interviu pentru ocuparea unui post si bineinteles nu am reusit pt. ca s-a preferat pensionarul care mai lucrase acolo si deh..asta este.Surpriza a fost ca peste sc*rta vreme cel in cauza s-a gindit ca totusi e mai bine la pensie si ..a renuntat.Pai mai,,fratilor"hotariti-va:ori iesiti cu picioarele inainte pe poarta de la lanturi ori stati si buc*rati-va de pensie!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.