Sporting Turnu-Măgurele prinde viteză. Azi, miercuri, 20 august, amical cu ASC Seaca. Ionuţ Babadac, antrenor la CSS Tr. Măgurele, doreşte formarea unei echipe pentru liga a VI-a.

20 August 2014, 00:05 | 2614 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu-Magurele aduce orasul pe harta ligii a IV -a din Teleorman.

Sporting Turnu-Măgurele, noua echipă de fotbal a oraşului nostru, a început seria amicalelor, în vederea pregătirii sezonului ligii a IV-a. Echipa pregătită de cunoscutul fost internaţional Valentin Bădoi, este formată, în majoritate, din jucători turneni, însă au fost aduse şi câteva întăriri. Azi, miercuri, 20 august, Sporting Turnu-Măgurele va juca un amical cu ASC Seaca, prilej pentru tehnicianul turnean să mai verifice şi alţi jucători. Sâmbătă, Sporting a remizat, scor 1-1, cu Unirea Branceni, echipă care  a făcut o figura frumoasă în fazele naţionale ale Cupei României.Din lotul Sportingului fac parte jucători cunoscuţi dar şi câţiva necunoscuţi. În meciul cu Branceni au jucat în primul 11: Latu,Urucu, Spătaru, Dumitrescu,Marulis ( el a înscris golul cu Branceni), Cazacu, Salcianu, Mitroi, Dana, Ştirbu, Radu. Majoritatea sunt tineri, astfel că se poate aştepta o creştere valorică de la ei. Antrenorul de la CSS Turnu-Măgurele, Ionuţ Babadac, are o altă părere în privinţa echipei de fotbal din Turnu. Babadac spune, într-un interviu pentru terefotbal.ro,  că nu e de acord cu ideea de a concesiona un loc în Liga a IV-a, aşa cum s-a şi făcut, Sporting Turnu-Măgurele înlocuind echipa din Salcia. "Nu ar fi corect să ajungi undeva pe munca altcuiva, dacă vrei să ajungi acolo sus, trebuie să lupţi, să arăţi lumii că eşti bun şi de aia evoluezi în Liga a IV-a."

Ionuţ Babadac nu vrea să rămână doar la juniori, doreşte să creeze o echipă formată din juniori mai mari şi din jucători din Turnu ce doresc să ia parte la acest proiect, acela de a înscrie această echipa în ultimul eşalon fotbalistic judeţean, însă totul va fi reazilabil numai cu ajutorul unui sponsor, Babadac afirmând că aşteaptă oricând pe cineva lângă el pentru a pleca la un drum nou şi de a face performanţă la Turnu. Deocamdată, cu ajutorul Eurosiloz, Sporting Turnu-Măgurele s-a înscris în liga a IV-a şi speră ca, ajutată şi de şansă, să promoveze în acest sezon în liga a III-a, lucru foarte greu de făcut.Să aşteptăm cu încredere rezultatele noii formaţii de fotbal din Turnu-Măgurele. Dacă I.Babadac va găsi sprijin, ar fi foarte bine să se mai înfiinţeze încă o echipă. Turnu-Măgurele are potenţial uman pentru existenţa a  două formaţii de fotbal.

 
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ciprian pe 26 August 2014, 22:54
#6
Parere


O initiativa de acest gen este oricand de felicitat.FELICITARI!

Totusi :



-concentrarea valorilor intr-o singura echipa ar fi de bun augur.

-aducerea in jurul echipei a fostilor jucatori importanti care sunt inca in oras si enumar doar cativa : Cristea,Poncea,Zariosu,Potâng,Carmen,chiar Nicusor Glonț,ar aduce un plus de valoare si un plus de imagina.( sa fiu iertat daca am omis pe cineva)

-resursele,asa putine cum sunt ar trebui directionate catre un tel comun.

-parc*rsul echipei scolii sportive si activitatea antrenorului ei,domnul Ionuț Babadag,sunt de apreciat si deaceea nu trebuie ignorat.

-domnul Valentin Bădoi,un apreciat fotbalist la nivel national,inca un antrenor tanar,ar trebui sa fie liantul dintre toti si toate.

-cum l-am vazut pe teren,sunt sigur ca poate.



Eu nu inteleg cum oamenii din acest oras nu se pot intelege.

Altfel,mi-e dor de orasul Turnu Magurele!



P.S.: Nu uitati ca in acest oras a trait unul din marii conducatori de fotbal din Romania, domnul Nelu Crăciun.
turnean pe 22 August 2014, 10:15
#5
Foamete
Asta e mare sportiv, betivan de prima mana si cu o nevasta arzoaica !
turnean pe 20 August 2014, 22:38
#4
sporting
Dar in campionat nu mai joaca cu seaca,o sa ramana surprinsi cand o sa vada cat a crescut campionatul la liga a IV
turnean pe 20 August 2014, 18:53
#3
succes
Succes echipei sporting in viitor,este un lucru bun ca avem o echipa in liga 4 in oras, mult noroc intregului lot!
Ultras Turris pe 20 August 2014, 14:34
#2
Sporting
Sporting a batut cu 12-1 pe Seaca azi.
gigi pe 20 August 2014, 09:04
#1
fotbal
Am vazut o echipa foarte frumoasa a lui Babadac in cupa teleorman cand a jucat cu buzescu,te felicit Ionut pentru efortul facut fara ajutor din partea autoritatilor,despre Euro siloz am retineri ca vor face ceva atata timp cat se va ocupa Foamete si Burtan junior,conducatori fara experienta,nu au vazut fotbal nici la televizor pana sa ajunga conducatori,felicitari si celor de la Saelele pt castigarea cupei Teleorman !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.