Intersecţia de la ANL-uri, un pericol pentru circulaţia rutieră.(vezi foto)

19 August 2014, 00:08 | 2538 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Intersectia de la ANL-uri.

Semnalizarea rutieră este în atenţia noastră şi continuăm să atragem atenţia instituţiilor cu răspundere în acest domeniu, Primaria si Politia. De-a lungul timpului, cititorii ne-au semnalat fel şi fel de cazuri, unele chiar trăsnite. În urma articolelor, am reuşit să schimbăm  anumite greşeli, puţin spus, ale Primăriei şi Poliţiei. Înţelegem unele chestiuni minore, însă nu avem cum să trecem cu vederea intersecţiile foarte circulate din oraş. Intersecţia de la ANL-uri este una dintre cele mai importante şi locul unde se pot întâmpla accidente din cauza semnalizării incorecte.

Când se merge dinspre cartierul Catanga spre cartierul Odaia, conducătorii auto au doar indicatorul cedează trecerea, nu şi semnul adiţional "intersecţie cu un drum cu prioritate". În cazul când dinspre cartierul Odaia circulă un automobil care virează la stânga, având drum cu prioritate şi semnul adiţional "intersecţie cu un drum fără prioritate", poate rezulta un accident cu automobilul care vine dinspre cartierul Catanga. Domnilor din Poliţie şi Primărie, faceţi tot posibilul şi semnalizati corespunzător intersecţia, pentru că este prea de tot. Vom mai aduce in atentia factorilor de raspundere si alte lacune ale semnalizarilor rutiere din alte locuri din oras.

 
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.