Deputatul Adi Simionescu spune că îi e teamă de turul II al prezidenţialelor şi explică de ce a scăzut procentul pesedist în Teleorman.

19 August 2014, 00:09 | 2530 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Deputatul Simionescu e si sociolog, nu numai filozof pe facebook.

Rezultatele de la europarlamentare au făcut să cam tremure cămaşa pe oamenii lui Dragnea. O analiză secretă a pesediştilor arată că PSD-ul a pierdut în Teleorman peste 20.000 de voturi, faţă de 2009, şi a scăzut cu aproape 4 procente. Circa 25% dintre primarii PSD din judeţ au luat sub scorul filialei, dar în celelalte comune s-a luat peste 60-70%, unele chiar 80% (Călineşti) sau 85,2 (Olteni). PSD-ul are în Teleorman jumătate din primari, preşedintele de Consiliu Judeţean şi primarul reşedinţei de judeţ. PSD a luat în Teleorman un scor de 47,97%, faţă de 51,69% în 2009.

“La nivel de judeţ ce să vă spun? Că n-a fost Liviu aici, normal, am rămas noi. Cu Dragnea era altfel de organizare. Nu-i normal? E faptul că Liviu Dragnea a plecat la Bucureşti, şi nu ascundem treaba asta, nu-i nicio ruşine, Liviu Dragnea a coordonat toate campaniile cât a fost în Teleorman. În 2009 a fost zi de zi în Teleorman, în 2014 a fost zi de zi la Bucureşti, ca să fim sinceri, să nu păcălim pe nimeni. N-a fost coordonatorul campaniei naţionale? Şi în judeţ am rămas noi. Om fi noi buni, dar cu Liviu era altceva,  asta e viaţa, recunoaştem asta. S-au adunat. Liberalii au obţinut un rezultat bun la nivel de judeţ, au luat pentru că Almăjanu s-a bătut, a vrut să iasă vicepreşedinte naţional PNL, a ieşit al patrulea ca număr de voturi în PNL, plus că PNL se uneşte cu PDL şi PNL a avut interesul să ia peste PDL.

La Alexandria, Victor  Drăguşin a luat în 2009 tot pe aici, ăsta e targetul lui Victor, deci Victor ca PSD în Alexandria poate să ia undeva între 42 şi 45 maxim, totuşi este un mare oraş, acolo şi PD şi PNL au un cuvânt de spus, nu sunt organizaţii de 2 lei. Până la urmă acolo e grosul lor, Niţulescu e acolo, Almăjanu e acolo. Nu poate să ia Victor 50% în Alexandria, doar dacă face o minune. Acum ne organizăm, suntem o grămadă de oameni de 15-20 de ani în politică. În turul 1 nu-mi fac emoţii, în turul 2 e problemă mare. La turul 1 ăsta-i scorul PSD-ului în Teleorman, între 45 şi 50%, când am luat mai mult aici?  Scorul PSD-ului în Teleorman ăsta e, până în 50% maxim. Turul 2 e important.Deci cele 4-5 procente în minus la Teleorman sunt: 1. Plecarea lui Dragnea la Bucureşti şi 2. Ambiţia lui Almăjanu că merită să ajungă vicepreşedinte PNL pe ţară. Astea sunt argumentele”, a explicat, pentru stiripesurse.ro, deputatul PSD de Teleorman Adrian Constantin Simionescu. Cum vedeţi, Simionescu are teamă mare de turul II la prezidenţiale. Ştiţi cum se spune: de ce ţi-e teamă, nu scapi.

 

 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Pruna pe 20 August 2014, 18:21
#8
Simionescu e un CRIMINAL
Face de rusine si PSD si pe toti cetatenii Teleormanului.O persoana foarte toxica cu prietenii si parteneriate ce se intretin numai din interes si cu mult iz politic.
.. pe 19 August 2014, 17:24
#7
.
cheese rolleyesnem tudom!
MIMI pe 19 August 2014, 13:24
#6
Un monument de prostie,trufie si aroganta.
Un caine de-al lui Dragnea care l-a mai si muscat din cand in cand.Apropos,vietuitoarea asta este casatorit cu un ATV?Il vedem in orice postare alaturi de un ATV.Este oare scopul lui in viata,pentru ca altceva nu stiu sa fi facut?!Un om care a luat viata altui om,indiferent in ce circumstante,nu merita pomenit sau iertat niciodata.
vladut pe 19 August 2014, 08:08
#5
psd
Se aude ca el nu o sa mai fie bagat in seama la toamna si daia da si el scorul asta,daca se ocupa el scotea 99%,el este cel mai bun conducator dupa Dragnea,crede el de ha ha
Radu. pe 19 August 2014, 08:01
#4
AMR...
Au inceput prostii din Turnu si din comune sa gindeasca ? Va este teama,se apropie latul, asa meritati mincinosilor,umbra lasata de scheletul vostru este ingusta..
vlad pe 19 August 2014, 08:00
#3
INFO
UN CRIMINAL
Alegatorul pe 19 August 2014, 00:47
#2
Pana una alta,un criminal
Cine este acest Simionescu?O mare lichea"de stanga"care face pe sforarul dandu-se mare si important politician.Un om care nu a facut nimic bun in viata lui.Nu a lasat nimic in urma lui,decat ceva fum de la ATV.Si din cauza unuia ca Simionescu,arata orasul nostru asa cum este acum.Adica un oras aproape mort.Din ferire,domnule Simionescu,socotelile nu vor iesi asa cum vreti voi,PSD-istii(Socialistii de caviar).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.