Duminică după-amiază, la Turnu-Măgurele, un curcubeu minunat a stat minute bune deasupra oraşului.(galerie foto)

18 August 2014, 00:05 | 1754 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Curcubeu la Tr. Magurele.

Duminică după-amiază, ca o speranţă, poate, pentru acest biet orăşel,Turnu-Măgurele, a apărut un curcubeu minunat. Datorită ploii care a căzut, deşi era soare pe cer, a apărut o imagine care merita toţi banii. Curcubeul a pornit de undeva de la Dunăre şi a făcut un arc de cerc până sub oraş, la fosta unitate militară. A ieşit un curcubeu cum demult nu s-a mai văzut în Turnu. Cei care au ieşit din case şi l-au privit au avut ce povesti şi de ce să se minuneze. Am primit câteva fotografii  de la un cititor, fotografii care încearcă să surprindă un pic din frumuseţea care a stat zeci de minute deasupra oraşului. Să fie un semn divin că Dumnezeu îşi întoarce faţa şi către Turnu-Măgurele? Să sperăm că da, deşi cu speranţa nu facem prea mult. Mai trebuie să şi votăm, ca să arătăm că Dumnezeu ne-a dat minte.

Click aici pentru galerie foto.

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 18 August 2014, 22:22
#5
@Petre Nicolae
Dacă tăceai......
Petre Nicolae. pe 18 August 2014, 18:14
#4
Mai Iliuta.
Decat sa scrie tot felul de prostii, mai bine sa scrie despre c*r-cu-beu, ca tot degeaba scriu. (acelasi lucru se poate spune si despre comentatori!)> raspberry raspberry raspberry
eu pe 18 August 2014, 11:52
#3
pentru astia cu articolu
Ma frate ce e asa de interesant intr-un c*rcubeu, e un c*rcubeu, oricine a vazut asa ceva, zici ca e sfarsitu lumi sau altcev asa scrieti, mai ales cu vorba asta \"a apărut o imagine care merita toţi banii\" pai dai bani sa vezi c*rcubeu ba, doamne, am vazut cateva articolo aici pe aceasta pagina si tin sa cred incontinuare ca sunteti ....
ilie de la scularie pe 18 August 2014, 09:09
#2
@Insidevision
Deși de multe ori ne-am contrat, de data asta vă dau dreptate. Numai cei mici la intelect cred în semne cerești.
insideversion pe 18 August 2014, 07:50
#1
Un simplu fenomen natural....
...care nu poate inlocui prostia, nimic mai mult. Si spun asta pentru ca invocatul Dumnezeu, da,dar nu baga si in traista. Restul comentariilor in context ar fi de prisos.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.