Tragedie : un tânăr de 16 ani şi-a pus capăt zilelor în cartierul Măgurele din Turnu-Măgurele.

15 August 2014, 16:38 | 7797 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Cornel Rimboaca.

O tragedie neaşteptată s-a petrecut în cadrul unei familii din cartierul turnean Măgurele. Copilul lor, un tânăr de 16 ani, s-a sinucis, spanzurandu-se într-o anexă a gospodăriei. Tânărul, Cornel Rimboaca, 16 ani, şi-a pus capăt zilelor din cauza, se pare, unei dezamăgiri în dragoste. Pe o reţea de socializare el avea un motto care îndemna la optimism: "A durut... şi încă doare...dar am învăţat să fiu tare şi să mă ţin pe propriile picioare." Din păcate, acest optimism a pierit pentru totdeauna joi seară. Tragedia este uriaşă, mai ales că părinţii tânărului sunt oameni obişnuiţi. Tatăl nu are un serviciu stabil iar mama lucrează la o fabrică de confecţii din oraş.Surse apropiate familiei ne-au declarat ca a fost gasit un bilet de adio. Cornel isi lua adio de la parinti, le cerea iertare si scria ca spera ca le va fi mai bine fara el.

 Joi seară, în jurul orei 18.30, mama băiatului l-a găsit spânzurat în bucătăria de vară, atârnând fără viaţă legat de o grindă. Orice intervenţie a fost de prisos, tânărul fiind găsit fără viaţă. Totuşi, ce l-a îndemnat pe Cornel să-şi pună capăt zilelor? E dragostea atât de puternică încât să te aducă în stare să îţi dai viaţa din cauza unei dezamăgiri la numai 16 ani? Sunt întrebări fără răspuns, care vor fi îngropate odată cu Cornel. Înmormântarea are loc duminică, la cimitirul din cartierul Măgurele. Condoleanţe familiei îndurerate.

 
Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
ionela pe 14 Octombrie 2014, 19:56
#24
pt toti rasisti la cimitir cu ei sai incalzeasca picioarele lu fratimio
Sa va dea si voua dumnezeu aceasi dure si suferinta ca a noastra care miati vorbit fratele de rau k durere mai mare ca asta nu exista..

Ciorilor pe 24 August 2014, 20:16
#23
Spanzurati-va toti ti**nilor
MOarte la ti**ni
eu pe 17 August 2014, 17:38
#22
ptr anonimus
bai roman spurcat lasa-mi si mie id tau de mess sau fb-ul tau k sa vorbim amn2 si sa ne intalnim fata in fata k vad k prea ai o parere buna despre tine
catalina pe 17 August 2014, 17:34
#21
Nu mai spuneti lucruri pe care nu le stiti sigur.
Era un baiat de treaba. imi pare rau. Condoleante familiei. si voi nu mai spuneti ca este cioara. nu conteaza ce este. este o viata care s-a sfarsit, asta ar trebui sa conteze acum. excaim
turnean pe 17 August 2014, 12:14
#20
Cioara?
Cioara? Nici o problema...
alexa pe 17 August 2014, 11:57
#19
ganditi-va ce vorbiti
Frate ce importanta are daca e rom sau roman???Voi nu mai aveti pic de respect???Dumnezeu sa-l ierte....si cei care nu pot sa isi stapaneasca vorbele sa stea in banca lor.... angry angry ma dezgustati.... shut eye shut eye
Camy pe 17 August 2014, 09:27
#18
ptr toti rasistii
Ma uit cu scarba cum anumiti comentatori isi pun intrebarea daca este sau nu ROMM .In fata Lui Dzeu toti suntem egali .Nu comentez de ce a hotarat sa-si ia viata. Nu l-am cunoscut pe acest copil, dar pot spune ca imi pare rau ca tinerii in ziua de azi rec*rg la un asemenea gest . Nu spun ca a fost las, Doamne fereste, dar eu cred ca nu MOARTEA este solutia de a pune capat problemelor .Cat despre RASISTII care au comentat ca e bine ca am mai scapat de o cioara, va pot spune ca imi este rusine sa vad cum un ROMAN care spune aceste lucruri se considera cu CAPUL pe UMERI.Nu toti RROMII sunt la FEL . Cum nu toti ROMANII au ACELASI CARACTER MIZERABIL ca ALTII . Ce va face pe voi fericiti ? Daca stau bine sa ma gandesc RROMII sunt mai uniti decat noi ROMANII.Noi cu ce ne mandrim ca suntem ROMANI ? Ca politicienii nostrii fura, ca in puscarii sunt majoritatea ROMANI criminali ? Dumnezeu sa va ierte pentru gandirea ce o aveti . Cum ganditi voi asa sa va ajute Dzeu in viata .
. pe 16 August 2014, 20:53
#17
.
Doamne,cum puteti spune ca e o,,cioara",,sa moara toti rromi" ? Sunteti oameni sau ce sunteti? Ce conteaza ca e rrom sau roman,e om ! Dumnezeu sa-l ierte! E om ca voi ! Doar sa criticati stiti si dupa ce moare omul! Dumnezeu sa-l ierte ! long face
Anonimous pe 16 August 2014, 19:08
#16
Stii care e treaba?
Ba Romeo site-ul asta se numeste turnu cu stiri nu turnu cu ti**ni asa ca du-te si spanzura-te si tu.
Anonimous pe 16 August 2014, 19:06
#15
Stii care e treaba?
Ba "EU" stii care e chestia ca asta ti**nu asta a murit ca til aduceam in fata sa spuna numai de cateori l-am calcat in picioare. Cum sa imi dea mie teruare... ti**ni retarzi cu 2 clase.
victoria pe 16 August 2014, 19:02
#14
anonim
sal ierte dumnezeu pacat era doar un copil
Ramona pe 16 August 2014, 19:01
#13
***
Voi chiar aveti probleme mari,si eu sunt romanca,nu sunt rroma,dar in momentul asta mi-as dori rroma,va dati mai destepti,dar sunteti vai de capul vostru,oricat de romani a-ti fi,sunteti penibili,nu conteaza daca esti rrom sau roman,important e sa ai cei 7 ani de acasa,si voi de asa ceva nu aveti parte,sunteti niste nenorociti!! Dumnezeu sa il odihneasca si sa il ierte pe baiat!
mortul pe 16 August 2014, 18:58
#12
pentru fane rasistul
Am sa vin sa te iau si ciorile sunt oameni rasisti spurcati nu ma lasati lasati sa ma odihnesc nici mort
Romeo pe 16 August 2014, 15:45
#11
Romani spurcati
Sa va dau la ... de romani sp... voi vorbiti care sunteti niste terminati
\nSi sunteti șoferi toată viata voastră șoferi la ciori romani alceva decat sa ia la..... nu mai stie alceva
anonim pe 16 August 2014, 15:44
#10
tradati in dragoste
ii multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am nascut odata cu generatia asta de minori cretini si in primul rand le multumesc alor mei ca m-au educat asa cum trebuie... tare frica imi este de generatiile care sunt si care vor urma...pai eu la 15 ani la ora 20:00 aveam ora de intrat in casa..nu stiam ce sunt alea baruri, discoteci..dar uite ce se intampla daca parintii nu mai au grija de copii lor si ii lasa sa faca ce vor...cum pana mea sa te sinucizi pentru o fata la varsta de 15 ani?????? wtf..cuuuum?
Fane pe 16 August 2014, 14:36
#9
Ce importanta mai are ora cand a murit?
Important e daca e cioara,si daca e,atunci sa faca toate ciorile la fel ca el.Doamne ajuta!Sa -si mai ia zilele si fetele de culoare ca ele sunt datatoare de viata la rasa asta spurcata.Nu v-ar mai rabda pamantul de paduchi sociali ce sunteti!
eu pe 16 August 2014, 13:23
#8
ptr rasistul si anonimus
bai romanii spurcati vorbiti aja urat despre un om kre nu poate k sa va raspunda...ori va dat teroare de vorbiti aja de el ?smile))
Rasistul pe 16 August 2014, 12:32
#7
O cioara
Inca o cioara moarta. ^_^ Sper ca toti vor avea parte de asta ^_^ sa dispara ciorile din ROMANIA! cool smirk
Anonimous pe 16 August 2014, 03:16
#6
Desteapta alegere!
Bine procedat de nu ti-ar urma mai multi exemplu,asa mai scapam si noi de infractori minori.
Nicoleta pe 16 August 2014, 00:57
#5
eu
regrete interne...imi pare foarte rau pentru tine...tinand minte ca eram vecini si prieteni :( nu trebuia sa faci asa ceva ... dar acum asta este... :((
Anonim pe 16 August 2014, 00:09
#4
Inca o tragedie dupa verisorul meu iubit bogdan calota..
Nu trebuie sa rec*rgem la aceste manifestari fie din dragoste fie din alte probleme !
pentru maria pe 15 August 2014, 17:54
#3
esti cumva chioara?
unde doamne iarta-ma ai vazut tu ca a scris in anunt faptul ca masa l-a gasit la ora 21:30?????

serios acum..esti proasta sau doar ai incercat sa faci pe interesanta aici???

maria pe 15 August 2014, 17:13
#2
corectati stirea
downer
maria pe 15 August 2014, 17:08
#1
corectati stirea
cadavrul lui Cornel a fost gasit de mama lui Mariana in jurul orei 18 nu 21,30 atunci, era deja in morga la ora 21.30 informati-va mai bine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.