La vânătoare cu TAB-ul: Ioan Niculae a dus extravaganţa foarte departe.

16 August 2014, 00:07 | 4624 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
I.Niculae si-a luat TAB pentru vanatoare.

Ioan Niculae, patronul holdingului InterAgro, proprietarul combinatului chimic Donau Chem Tr. Magurele, are mai multe pasiuni sau hobby-uri.   Despre pasiunea sa legata de fotbal se cunosc destul de multe, insa se stie mai putin despre pasiunea pentru vanatoare a miliardarului. Proprietatea acestuia de la Zimnicea se întinde pe 11.000 de hectare, unde Niculae vanează iepuri şi mistreţi. Pe terenurile din Zimnicea au fost aduse si  animale exotice.

     Niculae spune că nu îi place să organizeze vânători: “Orice fac, eu fac doar pentru mine”. Ioan Niculae a achiziţionat, acum ceva vreme, un TAB casat de armată pe care îl foloseşte în jurul cabanei de vânătoare de la Zimnicea, unde îşi petrece weekendurile în care nu merge la vila sa de pe Valea Prahovei, potrivit businessmagazin.ro

      Cunoscut drept “miliardarul de la Zimnicea”, Ioan Niculae este caracterizat ca un om de afaceri controversat, pe fondul mai multor dispute in care a fost implicat de cand a intrat in afaceri . Ioan Niculae si-a inceput afacerile imediat dupa 1990 in domeniul agricol, infiintand o firma care se ocupa cu comertul de produse petroliere si chimice si prin care s-a impus in comertul exterior.Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a fost singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii pentru anul 2013, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, pe locul 1.268 în lume.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Vanatorul pe 16 August 2014, 14:27
#1
Atentie,cad sec*risti!
Ce pretentie aveti de la un sec*rist smecher si lacom????Mai important e sa nu iasa cu TAB-ul pe strada si sa ne ia drept animale salbatice si sa traga in noi.Mai bine ar da banii oamenilor care muncesc de luni de zile fara sa vada un ban.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.