Câinii comunitari, o problemă încă nerezolvată în Turnu-Măgurele.

16 August 2014, 00:10 | 1994 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Cainii comunitari, o problema pentru Tr. Magurele.

   În această perioada caniculară, când plimbarea în aer liber este necesară, o problema majoră a oraşului Turnu-Măgurele o reprezintă câinii comunitari. Chiar dacă cei din primăria turneană spun altceva, problema rămâne la fel de actuală ca acum câţiva ani, când Cuclea şi compania promiteau că o vor rezolva. Nu ştim unde s-au dus banii care trebuiau folosiţi în acest scop, însă nu se vede nimic bun pentru turneni. Sunt haite de câini care umblă prin oraş, doar căldură făcând ca ziua să se mai ascundă pe la umbră. Totuşi, din cauza căldurii şi lipsei de apă, aceşti câini devin de multe ori violenţi.Că atacă vreun bărbat în toată firea, mai treacă-meargă, dar e groznic atunci când sperie copii. Noaptea este un adevărat concert de lătrat, mai ales în cartierele mai sărace ale oraşului.

  Cetăţeni exasperaţi au comentat în fel şi chip problema, însă nimeni nu face ceva pentru rezolvare. Primarul Cuclea priveşte tandru din Meganul primăriei, astfel că nici prin cap nu-i trece că acesti câini comunitari sunt o pacoste pentru turneni. Domnule Cuclea, vă invităm să treceţi seara, după ora 22, prin parc, prin Catanga, pe lângă tomberoane de gunoi, etc., pentru a vedea realitatea. Din maşinile scumpe în care va plimbaţi posteriorul nu se percepe realitatea. De când n-aţi mai mers noaptea singur prin oraş, domnule primar?  Vrem să trăim într-un oraş curat şi fără pericolul câinilor. Se poate, domnule primar?

 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
ratatilor pe 27 Octombrie 2015, 23:12
#10
problema este
Intradevar se confirma nivelul minim de inteligenta al orasului si dorinta maxima a romanului(mai bine zis ti**n) din Turnu Magurele care doreste domne sa vada moarte, sa fie toti omorati, euthanasiati, adormiti, exterminati, nu conteaza cum sa nu mai fie domne caini.

In rest orasul este infloritor....

drumuri excelente

fara bande de ti**ni camatari si traficanti

fara dementi care merg cu 200 pe praporgescu

fara crime

fara jafuri

fara furturi.



toate sunt rezolvate.

cultura exista, cinematograf exista, muzeu exista, parc*ri exista, toate exista. dar cainii domne nu se mai poate.

sau ca sa ne adresam cu nivelul de idiotenie specific orasului si mai nou romaniei(este din cauza LA caini).

Marinela. pe 23 August 2014, 06:47
#9
Draga Mara.
Inca odata spun: este si primarul de vina, DAR TREBUIE SA RASPUNDA SI TOTI CEILALTI INVESTITI DE LEGE!.
Mara pe 18 August 2014, 13:33
#8
Draga Marinela,tocmai asta incercam sa spun si eu
Nu inteleg de ce mi te-ai adresat tocmai mie?Cainii fara stapan trebuie sa dispara,iar solutia trebuie sa fie la EI,pentru ca de-aia i-am ales.
Marinela. pe 17 August 2014, 14:17
#7
Draga Mara.
Pe un cetatean reponsabil trebuie sa-l intereseze orice problema care tine de civilizatia oamenilor. Ca acei ce incalca legea se numesc tavocu sau covatu nu are mare importanta, ei trebuie pedepsiti. Daca este vorba viata unei colectivitati este bine sa nu uitam ca de destinele ei raspund SOLIDAR SI PRIMARUL SI CONSILIERII SI ALTI FUNCTIONARI BINE RETRIBUITI>
Mara pe 17 August 2014, 12:18
#6
FARA CAINI VAGABONZI !
Pe mine nu ma intereseaza ce face Tavocu cu cainii lui,in schimb ma intereseaza ce face primarul Cuclea cu orasul nostru.Daca Tavocu incalca legea,sa fie aspru sanctionat,dar ce ne facem daca primarul incalca legea si isi bate joc de cetatenii care l-au ales?
Ionda I. pe 17 August 2014, 06:16
#5
//Maidanezului//-#4
Sa vezi tu ce este pe str. Oituz in dreptul c*rtii in care s-a mutat Tavocu si in care creste vreo 40 de caini. Zilnic spala c*rtea cu apa cu furtunul si toti rahatii ii scoate in strada. La poart lui este zilnic balta care degaja un miros insuportabil. Este de mirare ca cei care locuiesc in preajma mai pot vietui. In plus, zilnic se duc la cotainere 7-8 galeti cu rahatii cainilor,dar gunoiul nu-l plateste. Se zice ca atunci cand ii moare un caine, il ingroapa intre bloc*ri, in rondurile cu flori. Sugerez unui reporter de la Turnu cu stiri sa faca cateva fotografii cu balta imputita si sa le difuzeze pe acest site si chiar pe site-ul D.S.P.
maidanezu' pe 17 August 2014, 00:17
#4
cainii lui Ducu N.
Intre bloc*rile de langa Penny (de la parc) sunt vreo 5-6 caini ai lu' ducu. In fiecare noapte e un adevarat concert. In zona sta si Nicu Proco si tot nu se ia nicio masura. Desigur, ar pierde voturile babelor zoofile....., dar le-ar castiga pe ale noastre, si nu-s putine.
Ilie Costin. pe 16 August 2014, 17:13
#3
Amuzant, ce mai!!.
Am vrut sa fac un comentariu serios, dar nu-i chip vazand ce scriu unii cetateni.Cand vom iesi cu totii in strada si sa facem o revolutie ANTIMAIDANEZA ( sau antimaidaneista), vom cu adevarat un popor de pomina, (sau de pomenit in Biblie?). Acum daca ma mai potolii din ras, pun o intrebare serioasa dlui Cracea(presupunand ca ar fi primar) si dlor consilieri: ce parere aveti, scumpii mei,ce-i de facut???.Si acum o remarca: eu personal observ ca haitele de caini se schimba frecvent. Sa fie adevarat ca hingherii prind mereu caini, dar noaptea sunt adusi altii din alte localitati?.Ultima intrebare: cum sa fie starpiti cainii din oras din moment ce la spital este o crescatorie de caini, hraniti din ceea ce se cuvine bolnavilor??. Fereasca Dumnezeu sa fii nevoit sa te duci noaptea la spital pe jos!!!>
Cetatean platitor de taxe si impozite pe 16 August 2014, 14:14
#2
Nesimtirea e la grad de virtute
Nu mai faceti apeluri la un primar care nu gandeste,nu reactioneaza la problemele cetatenilor,deci,nu exista.Nu-i suficient ca animalele fara stapan musca si sperie copiii si batranii,dar,imprastie si transmit o multime de boli.Trotuarele,aleile,spatiile verzi sunt pline de rahat de caini si pisici,animale fara stapan.Se apropie campania electorala si suntem c*riosi care vor fi prioritatile,promisiunile si realizarile?Avand in vedere ca loc*ri de munca nu s-au creat,asa cum au promis,care va fi tema pentru viitoare perioada intr-un oras parasit de speranta si viitor?Totusi,eradicarea animalelor fara stapan e o masura de igena,buna gospodarire,bun simt si nu in ultimul rand,de civilizatie.Vrem macar un oras c*rat si sigur !
Poporul Roman pe 16 August 2014, 11:00
#1
Eutanasiati Maidanezii
Maidanezii omoara si mutileaza oameni in romania si dobitocii astia stau si nu fac nimic,o sa iesim cu toti in strada si va a doua revolutie daca nu eutanasiaza toti maidanezii din romania .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.