Combinatul chimic Donau Chem Tr. Măgurele a fost repornit. Piaţa îngrăşămintelor chimice este în creştere.

15 August 2014, 00:06 | 3187 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Donau Chem Tr. Magurele a repornit.

Grupul InterAgro a anunţat că reporneşte producţia la combinatele chimice Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele şi Chemgas Slobozia, începând de joi, 14 august, datorită, printre altele, înţelegerilor comerciale cu OMV Petrom pentru furnizarea de gaze naturale.Decizia a fost luată în urma unui uşor reviriment înregistrat pe piaţă internaţională a îngrăşămintelor, a precizat grupul industrial controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, potrivit Agerpres.
       "Reluarea producţiei este posibilă şi datorită înţelegerilor comerciale care au fost încheiate cu singurul producător intern de gaze naturale cu care InterAgro colaborează de mai mult timp, OMV Petrom", se precizează în comunicatul InterAgro.Combinatul chimic din Turnu-Măgurele a fost oprit pentru revizie, în luna iulie, pe o perioada nedeterminată.Omul de afaceri Ioan Niculae a cumpărat combinatul din Turnu-Măgurele în 2004. Obiectul de activitate al SC Donau Chem Turnu Măgurele îl reprezintă fabricarea şi comercializarea de îngrăşăminte minerale cu azot şi a intermediarilor (amoniac, acid azotic) alături de producţia de piese schimb şi utilaje tehnologice. Fostul Combinatul din Turnu-Măgurele care, înainte de 1989 avea peste 3.000 de angajaţi, mai are acum 942 de salariaţi.

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
cineva pe 16 August 2014, 12:46
#4
Multumim...
Multumim turnului cu ....,caci datorita acestuia,in urma postarii din 12.08.2012, dl.Ioan Niculae a luat act de subiectul acesteia si a depus "toate eforturile" pentru repornirea instalatiilor de la DONAUCHEM.
Ilie Costin. pe 15 August 2014, 18:20
#3
Stimate redactor-corector.
De ce imi modifici comentariul?. Bine, nu ma supar ca ai trecut pe gadea, simionescu,fiscuci, dar lasa-i si pe nitulescu, videanu, cracea si...etc. pentru ca merita, sunt frati de cruce!!!.(Mai plusez eu pentru tine: pruna, necea,)
ras pe 15 August 2014, 08:36
#2
:))
942 dintre care jumate sunt cu pensii smile)
Ilie Costin. pe 15 August 2014, 06:34
#1
Si asta este tara mea!!.
Sa-i multumim lui Dumnezeu ca inca o avem!. Bocitoarele si cei ce-au cobit ar trebui sa-si ceara iertare sutelor de muncitori, maistri, ingineri, economisti si alte specialitati care, pentru niste salarii nu prea grozave si ne primite la timp muncesc strangand din dinti pentru a-si intretine familiile. Si cand te gandesti ca niste nulitati ca Dragnea, Gadea, Simionescu, Fiscuci, etc. castiga de zeci de ori mai mult decat ei dand din gura, parca-ti vine sa faci inca o revolutie. Acelasi lucru se poate spune si despre fostii tarcovnici ai lui Ceausescu care acum se dau mari democrati anticomunisti pe acest site anonim.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.