L.Dragnea promite "marea amnistie a baronilor pesedisti" din buda.

14 August 2014, 00:04 | 2007 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
L.Dragnea spune ca doar la buda nu sunt ascultati baronii pesedisti.

In timp ce conducerea superioara de partid si de stat le da asigurari ca vor scapa cu bine de „prigoana” DNA, „baronii” cad pe capete la puscarie. Astfel ca nemultumirea lor este tot mai mare, multi dintre acestia nesfiindu-se sa ameninte cu actiuni de nesupunere pe linie de partid. Unii aleg chiar calea dura, ca Bunea Stancu, presedintele CJ Braila care a avertizat inca din urma cu cateva luni, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, ca ii va trage dupa el pe toti liderii pesedisti daca ajunge dupa gratii. Moderatii aflati in vizorul DNA, in schimb, trimit vorbe ca ei unii nu mai pun osul la campania pentru alegerile din noiembrie.

  Asa ca Liviu Dragnea a inceput sa resusciteze de urgenta increderea propriilor „baroni” din partid, promitandu-le acestora, pe sub mustata, sa reziste pana in primavara, cand s-ar fi facut cartile pentru o „amnistie generala” pentru politicieni.Mai marii principalului partid de guvernamant par sa nu fi inteles nimic din greselile trecutului. Asa ca, dupa cum sustin sursele noastre, acestia continua sa-si faca tot felul de planuri prin care sa fenteze justitia dezlantuita impotriva lor. Insa, ce-i drept, nu mai sunt chiar gura sloboda ca inainte, asa ca se protejeaza cum stiu ei mai bine.

Drept urmare, la intalnirile de taina pe care le-ar avea prin diverse locatii de lux cu „greii” din teritoriu pe care trebuie musai sa-i linisteasca inainte de campanie, Liviu Dragnea si acestia se retrag discret, cate doi – trei, la baie, pentru ca vicepremierul sa le comunice, in mare sceret, veste cea buna, atat de mult asteptata. Numai ca aceeasi strategie a trasului apei in timpul purtarii conversatiilor sensibile au aplicat-o in trecut, cu rezultate catastrofale, pana si magistrati ca procurorul Max Balasescu sau judecatorul Stan Mustata. Care degeaba s-au ascuns prin toalete, ca nu le-a fost de niciun folos. Asa ca a fost deconspirata si „marea conspiratie din buda”, pe care Dragnea le-o promite celor din „nucleul dur” al coalitiei de guvernamant. Iar „dovada” invocata pentru ipoteza ca lucrurile deja incep sa se aseze in justitie este cercetarea in stare de arest la domiciliu a razbunatorului presedinte al Consiliului Judetean Braila. Ca si susotelile tot mai insistente privind faptul ca Bunea Stancu va scapa de inchisoare, pentru ca ar fi „sarit” deja cu colosala suma de 3.000.000 de euro, si ar mai fi pregatit inca tot pe atat.

Culmea este ca multi dintre pesedistii alimentati cu astfel de iluzii desarte chiar cred orbeste ca, gata, presiunea extrema pusa pe procurorii DNA incepe sa isi faca efectul. Si ca daca guvernantii le dau niscai contracte grase de privatizare americanilor si occidentalilor, acestia vor inchide ochii la „marea amnistie” propovaduita de Dragnea. Din pacate insa pentru ei, trezirea la realitate din acest vis se apropie vertiginos…


sursa:enational.ro

 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 15 August 2014, 13:57
#10
@fjfufuv
Omule, cui și ce să reclam? Tu crezi că asta e justiție? Nu vezi că justițiția a ajuns o castă închisă, care se vrea imună la critici? Și apoi, cui să reclami cu încredere? Nu vezi că sunt tabere care se faultează între ele? Adevărul este că nu ai unde să-l pîrăști cu încredere. Intri între tabere în conflict, și ajungi prima victimă. Crede-mă, pînă nu se va intra cu bisturiul în CSM, justiția va fi o unealtă în mîna mafiei politice. Și dreptatea va continua să umble cu capul spart.
fjfufuv pe 15 August 2014, 08:52
#9
pt Ilie
Stii cam multe despre cum merg lucrurile in justitie, oare de ce? Iar daca ne vei spune adevarul, ne spui si ce te-a retinut sa nu intervii pentru stoparea infractiunilor?

Da-ne un sfat, unde sa-l param pe Iordanescu? Stii bine ca asta e mai infractor decat aia de-i trec prin mana.
Ilie de la scularie pe 14 August 2014, 23:17
#8
@Carol al II - lea
Majestate, nu încerca să vinzi gogoșari la grădinari. Ipochimenele alea pomenite de mine au fost cot la cot cu Iliescu în FSN, atunci cînd înca toți erau trup și suflet lîngă tătucul Iliescu. Asta vă deranjează și vreți să treceți totul sub tăcere. Așa că nu ține cu mine Majestate. Am defectul de a ține minte totul. Realitatea este că o gașcă de mafioți caută să-și elimine conc*rența pînă nu-i elimină ei. Atît. Nu mă lua pe mine cu independența justiției, care cică, chipurile funcționează. Nu Majestate, poți prosti pe proști, dar nu și pe subsemnatul. Majestate?
UN JUDECATOR pe 14 August 2014, 22:44
#7
AMNISTIE,ZICI?
PANA SA APUCE EL SA DEA AMNISTIA,O SA-L BAGE CHIAR PE EL.NU MULT,VREO 5-6 ANISORI.ASA CA SA MAI RESPIRE SI JUDETUL ASTA PUTIN.
Titi-forta pe 14 August 2014, 22:22
#6
Lui Ion Cojan+Antonescu
Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc.Si nu intram si noi la puscarie,cei care postam pe aici?Eeee,uite-asa o sa va puna maciuca la fund Imperatorul,si o sa va scoata revolta pe toate gaurile de-o sa tineti minte pana o-ti muri.BAAAA,suntem in Uniunea Europeana nu in corea de nord!!!Hai,treceti la dat limbi lui Dragnea!!!
Ion Antonescu. pe 14 August 2014, 16:51
#5
Ahaaa..inviasi majestate!!.
Pai, fir-ar soarta matii a dracului, stetesi ascuns in cimitir pana acum, neica Carol Caraiman si te zbenguisi cu Elena Lupescu. Daca ne spuneai noua ti-o dadeam pe Elena Udrea, care de nesatula ce e nu-l lasa in pace pe Traian impertaor sa se mai ocupe si de tara. Ia spune cinstit(ramane intre noi!), la referendum cum ai votat???.
Ion Cojan. pe 14 August 2014, 13:45
#4
O fi venit APOCALIPSA??????!!!!!
Daca au inceput sa crie pe acest site si mortii, inseamna ca ne-am dus dracului!!!. Numai ca //marele c*rnalist// anonim uita sa faca precizarea ca in puscarie avem baroni din toate partidele. Ca sa-i fac placerea dlui Ilie, fac si eu o proorocire:nu vor trece multe luni pana la judecata de apoi si la puscarie vor merge si toti mafiotii lui Basescu-in frunte cu el-si //incoruptibilii// Laura Codruta Kovessi si Daniel Morar si Augustin Zegrean si..si.. si totii redactorii acestui site. CHIAR DACA NU VA AJUNGE PONTA PRESEDINTE, VA FI ALTUL MAI AL DRACULUI CA EL
Carol al II lea pe 14 August 2014, 11:47
#3
Corect,da in ordine
Intai toti cei care au distrus si faramitat tara,incepand cu Iliescu,Roman si toti PSD-istii,comunisti batrani si sec*ristii.E bine mai desteptule???
Ilie de la scularie pe 14 August 2014, 07:43
#2
@Carol al II-lea
Majestate, sa-ti fie gura aurita! Da' fii prooroc pina la capat, nu te opri la mijlocul drumului! Proroceste si fratiolor Paunescu, cei care au jefuit Bancorex-ul, si de pe urma carora am platit toti, proroceste si cazarea lui capo di tutti capi la pripon linga Nastase si Voiculescu, proroceste si lui Videanu un sejur cu post si rugaciune la sfinta inchisoare Vacaresti, proroceste si lui Nitulescu un sejur alaturi de penalii care afla la beci. Hai ca nu-i greu! Fii cinstit pina la capat Majestate! Voi credeti ca asta este justitie? Ca functioneaza? Ca e independenta? Nu fratilor, niste gasti mafiote se rafuiesc intre ele. Iar justitia cinta si ea pe craca puternicului zilei. Nu zic sa nu bage un corupt ca Voiculescu sau Dragnea la zdup, dar s-o faca exact asa cum trebuie, fara posibilitatea ca acesta sa reclame statul roman pentru proces inechitabil. Ca altfel platim tot noi, nu judecatorul care a primit ordin politic. Si in procesul lui Voiculescu sunt multe nereguli.
Carolal II lea pe 14 August 2014, 00:21
#1
Frica e in oase!
Merge pe ultima carte,cea a fortei,a limbajului amenintator,a instaurarii frici si santajului inainte de alegeri.Cui credeti domnului Dragnea ca le mai este frica de niste penali?Pe tine nu te mai poate apara decat Gadea sau Badea.Hai,treci langa fratele Voiculescu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.