Dezvăluiri : Mihai Ionescu, fostul patron al FC Turris Tr. Măgurele, spune cine n-a lăsat echipa sa promoveze în liga a II-a.

13 August 2014, 00:35 | 2836 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Mihai Ionescu a spus cine a oprit Turris de la promovare.

Echipa de fotbal a oraşului, Turris Turnu-Măgurele, a "decedat" de doi ani, însă abia acum aflăm amănunte de culise depsre ce s-a întâmplat în ultimul sezon al formaţiei în liga a III-a. Se cunoaşte că Mihai Ionescu, patronul Club A din Bucureşti, a transferat jucători foarte buni şi a încercat promovarea în liga a II-a.Mulţi îşi mai amintesc acele victorii la rând ale echipei turnene care au adus-o pe primul loc în clasament. Din păcate, din motive neelucidate până acum, totul s-a năruit ca un castel de nisip, echipa retrogradând din cauze finaciare. Iată că, acum, la ani de zile după acele întâmplări, Mihai Ionescu dezvăluie ce s-a întâmplat.

Iată ce a declarat fostul patron al FC Turris Turnu-Măgurele la postul de radio H FM, citat de gsp.ro: "Am ieşit din fotbal scîrbit. În liga a treia am început un sezon cu 8 victorii la rînd. Atunci, unii oameni din fotbal m-au sfătuit să o las mai moale, să stau în banca mea şi să nu mai investesc cu gîndul la promovare, pentru că aşa ceva nu se poate. Am întrebat de ce, iar răspunsul a fost sec: trebuie să promoveze Buftea, aşa a comandat Mircea Sandu. Fostul şef FRF îi promisese primarului de la Buftea, la schimb de servicii pentru ajutorul oferit în construirea bazei de pregătire din aceea comună, promovarea în liga a două. Ei bine, la finalul campionatului respectiv Buftea a promovat. Sandu ştia sigur ce şmecherii se fac pentru a fi promovată o echipă la ordin. De asta am renunţat să pierd ca prostul banii familiei mele. Toţi ştiu că aşa se întîmplă, dar aşteaptă să le vină şi lor rîndul probabil. Asta am păţit în timp ce Sandu apărea la televizor şi ne spunea tuturor că fotbalul românesc este curat”.

E adevărat că domnul Ionescu mai exagerează, Turris n-a obţinut decât trei victorii la rând, însă promovarea era un obiectiv realizabil. Că n-a vrut Mircea Sandu, asta e o noutate. Să vedem dacă dezvăluirile târzii ale lui M.Ionescu vor avea vreo finalitate.

 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
neagu pe 17 August 2014, 03:40
#3
nu apreciem oamenii care investesc
mihai ionescu a fost singurul investitor unic privat pt fotbsalul din turnu magurele,a pus suflet si bani,rar oameni ca el....pacat ca n a fost aperciat si sustinut de autoritati...
OLI pe 14 August 2014, 22:20
#2
MAFIA DIN FOTBALUL ROMANESC
FOARTE MULTI INVESTITORI DIN FOTBALUL ROMANESC DISPAR SAU SUNT PE CALE DE DISPARITIE.....
LEONIDAS pe 13 August 2014, 20:46
#1
Daca M.Ionescu mai ramanea in fotbal..
Ar fi avut soarta lui Reghe, din Germania, cind era anchetat pt.magarii facut pt. casele de pariuri..e un vinzator de meciuri de 2 bani, cred ca,,Nasu'' avea inf. despre el, daca intradevar asa sa intimplat...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.