Petrişor Nunel, zis Osu, se laudă că şi-a aranjat concursul pentru un post în Primăria Tr. Măgurele - comentariul săptămânii.

11 August 2014, 00:12 | 3615 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Petrisor Nunel

Comentariul acestei săptămâni aparţine unui cititor care şi-a luat numele de Tucuras . Comentariul lui se referă la un  concurs pentru un post de administrator, concurs organizat de Primăria Turnu. Comentariul cititorului  este următorul: "Examenul pentru ocuparea postului de Administrator al Primăriei Tr.Măgurele este deja antamat unui semianalfabet, cu studii făcute la FF pe la liceul Pedagogic, pe nume Petrişor Nunel. De, prietenia cu un alt semianalfabet numit Cuclea. Cel puţin aşa se laudă Petrişor Nunel,zis OSU. Halal transparenţă şi corectitudine la Primărie!"

Da, acest lucru, aranjarea concursului, se încearcă astăzi, luni, 11 iulie. Primăria Turnu-Măgurele scoate la concurs 15 posturi vacante, dintre care 13 sunt de la compartimentul administrativ, compartiment care face parte din Aparatul de specialitate al primarului. Postul pregătit pentru Petrişor Nunel, zis Osu, se numeşte inspector specialitate S II - compartiment administrativ. Individul la care facem referire este cunoscut printre altele că se ocupă de sălile de sport şi că este un evazionist, fiindcă percepe anumite sume pentru închiriere, dar nu taie niciun act pentru acest fapt. Aşa îşi mai face şi el bani pentru diverse activităţi. O altă ocupaţie a lui Osu este tăiatul frunzei la câini. Taie Osu la frunză, de zici că e făcut pentru aşa ceva. Un specialist de asemenea valoare merită un post călduţ la Primărie, pentru că în altă parte nu îl primeşte nimeni. fiindcă nu este bun de nimic. Primăria. din păcate, este un loc unde  majoritatea angajaţilor sunt de teapa lui Petrişor Nunel.

 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Paraipan pe 31 August 2014, 04:53
#11
E BUNA
E BUNA SI TREABA ASTA DA CE SA ADMINISTREZE SALARIU???
Nicu viteazu pe 13 August 2014, 21:47
#10
Prostii si hotii sunt la putere
Nu va buc*rati si nu mai radeti ca astia o sa ajunga sa ne conduca.Licentiati care nu stiu sa scrie corect si cu studii si diplome furate sau false.Asta e viitorul pentru copiii nostri?
tata socru pe 12 August 2014, 12:05
#9
osu fermecatorul
socrul Adelei este MITICA MISU
Duru Panduru. pe 11 August 2014, 17:55
#8
STIMATA REDACTIE.
Citind ;comentariul: saptamanii, precum si pe cele ale ;telectualilor culti la cap; care posteaza de la #1 la # 6 imi dau seama ce gagauti avem in oras. Cat despre Petrisor Nunel, va rog sa ma credeti ca habar n-an cine este si nici nu ma intereseaza.Craceo, Craceo, vai de mama ta, s-o crezi tu ca te accepta Klaus Iohannis!!!!.
vifor pe 11 August 2014, 17:31
#7
scotociti
daca osu a castigat conc*rsul aranjat sa va interesati cine a castigat conc*rsul de consilier al primarului cuclea
manu pe 11 August 2014, 14:31
#6
osu,osu...
ba da,iel este socru adelei,care souge si inghite tot
haha pe 11 August 2014, 14:23
#5
blabla
Un betivan
c*riosu' pe 11 August 2014, 13:55
#4
osu,osu
asta nu e socrul adelei "total"?

Nunel pe 11 August 2014, 10:13
#3
Hai,Cucleo,sa vrdem ce faci?
Pai,nu sunt prostii si hotii la putere?Sa urmarim cu atentie ce se-ntampla in continuare.Va fi un conc*rs corect au ba.Cucleooooo,suntem cu ochii pe tine!
vald pe 11 August 2014, 05:23
#2
INFO
nu mai este mult si nu va mai putea ocupa nicio functie de conducere........
miticuta pe 11 August 2014, 01:16
#1
?
osule, ia zi ma, mai ai p.. mare?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.