Un OZN în Teleorman? Drona prinţişorului S.V.Dragnea a fost văzută deasupra câtorva localităţi din zona Turnu.

10 August 2014, 00:14 | 3916 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Drona.

Sâmbătă, 9 august, trebuie notată în calendar drept ziua în care o parte dintre locuitorii zonei noastre au văzut un obiect zburător ciudat. Majoritatea martorilor acestui eveniment nu au ştiut ce este şi au rămas mai mult decât uimiti. S-a auzit un bâzâit ca al unui roi de albine după care s-a vazut in vazduh obiectul, de mărimea unei găleţi şi cu un led roşu, acestea sunt relatările locuitorilor din Seaca, Traian şi Ciuperceni. După momente bune, în care nu se ştia ce se întâmplă, cei care sunt la curent cu evenimentele din zonă şi-au dat seama că nu trebuie să intre în panică, pentru că este doar o joacă a fiului jupanului. Se ştie că de la începutul treieratului grâului, Ştefan Valentin Dragnea, printisorul vicepremierului, este în zona Turnu, unde supraveghează, cu ajutorul unei drone, tarlalele Teldrum, să nu se mai fure. Nu ştim ce căuta pe deasupra caselor din comunele amintite mai sus, însă, din câte se aude, bălţile de la Seaca au fost inspectate din aer.

Liviu Dragnea se comportă ca un stăpân autentic, care nu lasă supuşii sărăciţi intenţionat nici măcar să pescuiască. Mai avem puţin şi o să ajungem să ne simţim urmăriţi, ca nu cumva să ne abatem de la drum. Ce căuta drona deasupra locuintelor, nu putem să înţelegem. Mai în glumă, mai în serios, populaţia este intimidată în apropierea alegerilor. La referendum, Dragnea le spunea căţeilor să scoată lumea la votare. La alegerile prezidenţiale, trimite drona deasupra casei şi trebuie să ieşi de frică. S-ar putea ca populaţia să se revolte şi să încerce doborârea dronei. Se va gasi unul cu o praştie şi, crezând că e cine ştie ce pasăre, o loveşte de îi sare "fulgii". Nu costa mult, cateva sute de euro, la banii lui L.Dragnea e chiar o nimica toata.

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
TOT turnean,dar,mai luminat pe 12 August 2014, 10:46
#4
pt.cel de la # 3
Mai turnene,tu esti unul din aia care au acces nelimitat la aer?Altfel nu se explica inconstienta si siguranta cu care raspunzi.Se vede ca sunteti muuulti,da numai turneni.In rest minte mai multa ca la ce aveti in cap,iar se va vota 250% PSD.
turnean pe 11 August 2014, 20:59
#3
cac
Chiar taran esti
Vin alegerile pe 11 August 2014, 13:45
#2
Se anunta o campanie foarte murdara
O sa fiti urmariti in fiecare zi din campania elctorala,nu numai in campania agricola.Se va fura ca in codru.Atentie le sectiile de votare,domnilor,care aveti o alta obtiune in afara de cea a PSD!Dragnea cu acolitii lui sunt inca liberi!!!Sa nu va fie frica!Numai astfel veti putea fi cu adevarat liberi!
Un Taran pe 10 August 2014, 20:54
#1
Vai de capul vostru de prosti!
O sa va monitorizeze hotul asta de Dragnea si o sa vada ce faceti,ce mancati si ce vorbiti.In c*rand o sa va dea si aer cu portia,prostilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.