Exclusiv: legăturile infractorului Dan Voiculescu cu Turnu-Măgurele.

09 August 2014, 00:08 | 4200 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Dan Voiculescu, un deceniu cu executare.

Patronul Antenelor şi al firmelor din holdingul Grivco a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. Hoţia a fost foarte mare, peste 60 de milioane de euro, de aceea şi pedeapsa este pe măsură. Putina lume stie ca Dan Voiculescu a avut şi are tot felul de conexiuni cu Turnu-Măgurele. Famiglia al cărei cap este Liviu Dragnea are legături politice şi de afaceri cu Felix ( numele de informator al Securitatii). Din perioada  1998-2000 datează şi cărdăşia dintre Dan Voiculescu, patronul televiziunilor Antena 1,2,3 şi Liviu Dragnea, pe atunci prefect al Teleormanului. Multe sute de miliarde au plecat de la combinat în conturile firmelor lui Voiculescu, cu ajutorul lui Dragnea, desigur. Anii 1999 şi 2000 au reprezentat perioada cea mai nefastă din activitatea combinatului. Producţia a fost mare, însă pierderile au fost uriaşe.Cauza cea mai importantă a pierderilor a fost valorificarea  necorespunzătoare a producţiei, în special cea destinată exportului, cu influenţa nefavorabilă pentru combinatul chimic de 327,038 miliarde lei. In anul 1999, din total producţie de 292.536 tone îngrăşăminte, aproape jumătate a fost destinată exportului.

Majoritatea exportului s-a făcut prin contracte directe, cele mai importante firme fiind Transamonia cu 39.394 tone şi SC Crescent (D.Voiculescu-Antene) cu 11.149 tone. In toate cazurile, preţurile obţinute la export au fost sub nivelul celor practicate pe piaţa internă, sub nivelurile costurilor de producţie, iar în unele situatii, preţul extern nu  a acoperit nici costurile variabile. In anul 2000, producţia a fost de 180.203 tone, din care 156.830 de tone au fost valorificate la export. Firma Grivco a devenit principalul distribuitor al îngrăşămintelor chimice produse de combinatul chimic de la Turnu-Măgurele. Alături de firma Crescent, Grivco face parte din grupul condus de D.Voiculescu. Ei bine, suma cu care a fost prejudiciat combinatul chimic de către D.Voiculescu a fost de  327,038 miliarde lei.  Firmele Crescent şi Grivco au căpuşat combinatul turnean, înainte ca societatea să fie preluată de Ioan Niculae. Dupa preluarea combinatului de catre Nicolae, acesta a fost criticat ani de zile la posturile de televiziune ale lui Voiculescu.

Varanul cumpăra îngrăşăminte pentru terenurile sale sau făcea chiar export, însă "uita" să mai plătească. Petcu, Manea şi ceilalţi directori, în frunte cu jupânul zonei, au furat cât pentru şapte vieţi. Florea Petcu a reuşit să fure atât de mult, încât stă pe saci de bani. Revenind la Felix, trebuie să spunem că este tovarăş cu Liviu Dragnea, amândoi fiind din aceeaşi tabără, aceea a marilor hoţi. Ziarişti de la Antene au fost invitaţi la Parada Europei iar Dragnea se simte ca acasă în studiourile mogulului. Nu este departe timpul cand si Dragnea o sa fie luat la intrebari de procurori, la cat de mult si-a batut joc de acest judet.

 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
gigea pe 11 August 2014, 22:35
#11
ai dreptate,dar....
in perioada 1998-2000 s-a furat pe rupte din combinat. in cei trei ani nu s-a incasat contravaloarea a 1/3 din productie. productie vanduta si neincasata. va amintesc ca la conducerea combinatului s-au aflat oamenii pusi de PD. dl Petcu are doar vina ca nu a sesizat proc*ratura. poate ca a facut-o dar....
Rica Paunescu. pe 11 August 2014, 06:52
#10
Hai sa ma bag si eu in vorba.
Dle Petcu, ai mare dreptate, n-ai furat suruburi, ci bani- multi!.Dle autor, dintre directorii citati ca hoti, cati au fost P.D.L.-isti?. Alte comentarii=niste imbecilitati. Numai Ilie de la scularie are dreptate cand cere ca toti mafiotii in frunte cu Basescu, Laura Codruta Kovessi, Monica Macovei, Elena Udrea, etc, etc, etc... sa fie inchisi pe viata la bulau! Iar imbecilii care mestecati tot timpul in gura rahatul cu comunismul, inghiti-l dracului odata si lasati-ne in pace!.
Info Agro pe 09 August 2014, 20:44
#9
DNA de asfalt,doar de sifonier
Daca ar cobori DNA -ul din turnul de fildes la Antenele provinciale din tara unde fura santajeaza taie si spunzura mincinosii "antenisti" te ai cruci
ilie gresoru pe 09 August 2014, 19:59
#8
cintece frumoase
https://www.facebook.com/photo.php?v=806164696081474&fref=nf
Ilie de la scularie pe 09 August 2014, 16:52
#7
Buc*rie mare!
Buc*rie mare! Voiculescu se duce la brutarie! Ho, nu va buc*rati deplin! sunt buc*ros ca Felix e la pripon, fiindca atunci cind DNA il va salta pe BaSSescu, voi astia nu veti mai avea nici un argument in sprijinul ideei ca procesul e politic. Doar si ailaltii au patit la fel. Sa fie clar! Vreau toti coruptii la bulau! Fara discriminare! Si cred ca asa va fi.
Ares pe 09 August 2014, 11:57
#6
ok
Domnule ziarist, daca tot aveti dumneavoastra aceste informatii, dovezi sau documente, de ce nu faceti dumneavoastra o plangere penala ! Pentru a acuza pe cineva corect trebuie sa ai si probe solide si bineinteles o plangere ! Daca dati cu "gura" va sfatuiesc sa va schimbati meseria pe centura ! O zi mirobolanta va doresc ! smile
Nelu electricianul pe 09 August 2014, 11:30
#5
PC=partidul televizor
Voiculescu ramane o reminiscenta sec*rista a trecutului comunist,cu o televiziune toxica,care atarage ca un magnet pe toti penalii tarii.Cat de c*rand isi va gasi si coleg de celula.Sa speram ca va fi chiar Liviu Dragnea.Doamne ajuta!
Nepotul lui Ilie de la scularie pe 09 August 2014, 10:01
#4
Referitor la articol
Ma intrebam de ce nu o includeti si pe Rodica Cojocaru in acest articol.Ea a fost Director comercial in Combinat in mai multe perioade si este un as in a prejudicia statul.Nu uitati a terminat Facultatea de Comert Exterior in timpul lui Ceausescu.Trebuie sa se vorbeasca si de Voinea un alt hot perioada banca Columna ati uitat.....sirul este lung.Referitor la #2 fara probe nu este bine sa-l vorbim de rau.A fost director intre anii 2000-2004, atunci banii s-au dat la zi uitati? Referitor la meserie Petcu a fost un profesionist nu a fost un trepadus ca multi ingineri de azi din combinat
nae pe 09 August 2014, 09:44
#3
al cui e rindul
cred ca DNA trebuie sa se grabeasca ca imbatrinesc Hotii si vrem si noi sa vedem cine a furat teleormanul.
florea petcu pe 09 August 2014, 07:55
#2
informare
Eu am fost cel mai bun director pe care l-a avut combinatul. Nu am furat din combinat nici macar un surub.
Paraipan pe 09 August 2014, 07:54
#1
sper
sper sai ia pe toti la DNA sai ancheteze ca numai rau fac oamenilor astia de la PSD sau cum le zice USL sa dispara moguli sa ne reluam viata fara amenintari si biruri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.