Gafă a la Gâgă a lui L.Dragnea: s-a angajat să închidă şcolile în plină vacanţă!

28 Iulie 2014, 00:17 | 2805 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea inchide scolile in luna iulie!

Liviu Dragnea, întors din vacanţa braziliană, a condus comandamentul de urgenţă de la Guvern. Hotărât să pună piciorul în prag, Dragnea a comis o gafă de zile mari. După cum se cunoaşte, conducătorul şedinţei întreabă fiecare ministru despre problemele de resortul acestuia. În momentul în care a ajuns la Ministrul Educației, Remus Pricopie, Liviu Dragnea i-a spus acestuia să-i raporteze care este situația cu școlile și grădinițele. Vicepremierul chiar s-a oferit să dea ordin direct pentru a închide școlile și grădinițele, acolo unde este necesar.

Vizibil stânjenit, ministrul i-a spus lui Dragnea în șoaptă:

Pricopie: ”Știți, suntem în vacanță cu elevii”

Dragnea: ”Păi și atunci de cauți aici?”

Pricopie: ”Cu taberele de vară…”

(toată lumea a fost pe jos de râs)

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Narcis Stoica . pe 01 August 2014, 06:40
#7
Dlui de la #5.
TE ROG SA MA CREZI CA STIU MULTE. NU AM RELATII LA CERCURILE CONDUCATOARE ALE P.N.L. SI P.D.L. DAR AM UN PRIETEN CARE LE ARE. SI DTALE SI ALTOR CITITORI INTERESATI VA SPUN CA FUZIUNEA DINTRE CELE DOUA PARTIDE NU SE VA FACE ARITMETIC, X+Y= P.N.L.!! O FI ADUNAT DL CRACEA 500 DE //SIMPATIZANTI// LA CRASMA, DAR EL NU ESTE DELOC AGREAT DE DL KLAUS IOHANNIS.CE REZULTATE NOTABILE A OBTINUT CRACEA PE LINIE POLITICA??( Pe linie profesionala, ca ing. CONSTRUCTOR= 0!). UNII AU IMPRESIA CA SE POT JUCA CU NEAMTUL!!!PE DE ALTA PARTE SI DESPRE P.N.L.-istii locali se pot spune patru vorbe: VAI DE MAMA LOR!!. (IA SPUNE-MI MIE 10 NUME NOTABILE).
Paraipan pe 30 Iulie 2014, 12:50
#6
Tantarii SI Capuse
DRAGNEA ERA PLECAT CU MINTEA ASA CUM SANT TOTI DE LA PRIMARIE,ASTEAPTA SA CURGA BANI DIN BIRURI SI ATAT.
Cel care stie pe 29 Iulie 2014, 17:15
#5
Lui Narcis Stoica
O fi absolvit Dragnea facultatea pe timpul lui Ceausescu dar greu, a cam ramas putin repetent, poate pentru a aprofunda materia predata.

Blaga stiu ca inainte de alegerile europarlamentare a fost la Turnu Magurele unde Cracea i-a strans 500 de catateni din municipiu, fiind laudat de acesta pentru organizare. Apoi impreuna cu Cracea a servit masa la Codrea! Relatia am inteles ca este foarte buna.

Cu gaurile negre din trecutul lui Cracea m-ai prins pe picior gresit! E vorba ce ceva fetite sau...alceva!?Daca sti ceva spune-ne si noua.

Alianta PNL cu PDL laTurnu Magurele se va face, daca ne uitam la rezultate, in jurul PDL,asa ca ......esti cam dezinformat sau pregatit pentru a dezinforma. Pa.Te pup.
Florin pe 28 Iulie 2014, 21:52
#4
Ratacit in spatiul
In Brazilia in aceasta perioada copiii sunt la scoala iar Liviu nu si-a dat seama ca este in Romania!!!!!
dude pe 28 Iulie 2014, 21:45
#3
O perla tip..... Liviu
Dragnea este obisnuit sa invete tot timpul anului si poate din acest motiv a crezut ca elevii sunt la scoala.

Sau poate a fost corijent cand era elev si din acest motiv nu a avut vacanta.

Liviule....trezestete!!!!!!!!
Narcis Stoica . pe 28 Iulie 2014, 17:55
#2
Domnule Redactor sef .
Va rog sa ma scuzati, dar articolul este foarte neclar. Dragnea poate s-a referit la INCHIDEREA( SUSPENDAREA AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE) UNITATILOR DE INVATAMANT CARE NU INDEPLINESC CONDITIILE LEGALE. O fi Dragnea pe dinafara in multe probleme, dar nici chiar asa!!. Sa tinem seama ca studiile superioare le-a facut inainte de 1989 si diplomele nu se dadeau ca acum. Daca a lucrat la fabrica de avioane din Craiova, inseamna ca nu-i prost. HOT O FI, DAR ASTA-I TREABA CODRUTEI!.VREAU LAMURIRI.
Narcis Stoica . pe 28 Iulie 2014, 17:45
#1
Domnule Redactor sef .
Cred ca in perioada urmatoare ar fi mai util pentru alegatori sa ne prezentati niste probleme serioase care se pun organizatiei locale P.D.L.,in perspectiva unificarii cu P.N.L.Niste surse bine informate sustin ca NU TOTI MEMBRII ACTUALI AI P.D.L.-INCLUSIV CONSILIERI LOCALI- VOR FI PRIMITI IN NOUL P.N.L. DINTRE ACTUALII CONSILIERI SE VEHICULEAZA NUMAI DOUA NUME, IAR DL CRACEA IN NICI UN CAZ NU ESTE AGREAT DE DL BLAGA. IN TRECUTUL LUI SUNT MULTE //GAURI NEGRE//.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.