Alo, pompierii? Incendiu la fabrica de lactate Violact 81 Putineiu.

16 Iulie 2014, 00:17 | 2416 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Pompierii actioneaza cu promptitudine la incendii.

Marţi, în jurul orei 11.00, un apel disperat a anunţat pompierii turneni că s-a  declanşat un incendiu la fabrica de procesare a laptelui Violact 81 din comuna Putineiu. Pompierii militari turneni au ajuns rapid la locul incendiului şi au localizat flacarile. Pompierii de la Detaşamentul Turnu-Măgurele au acţionat cu două autospeciale şi au reuşit să stingă incendiul care ameninţa să se propage la acoperişul fabricii. Patronul unităţii a tras o spaimă mare, fiind în pericol să-şi vadă afacerea distrusă. Nimeni nu a fost rănit, mai ales că au luat foc doar cablurile electrice. Un scurtcircuit la instalatia electrică este cauza probabilă a incendiului.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
prostul satului pe 17 Iulie 2014, 19:44
#2
lacomie
blestemile salarile ne platite de 2/3 luni achizitia de lapte de la pop**atie din martie ne platit laptele are sa cinte cucuvelile cit de c*rind pe fabrica
batu pe 17 Iulie 2014, 18:02
#1
atentionare
ehe! blestemele! vor sosi si altele dea domnul la asa patron.amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.