Serialul "Conducerea combinatului Donau Chem Tr. Măgurele se răzbună pe angajaţi" continuă - Cupa Chimistului la fotbal nu s-a mai organizat.

15 Iulie 2014, 00:40 | 2090 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cupa Chimistului nu s-a organizat anul acesta.

Astăzi, marţi, 15 iulie, angajaţii Donau Chem sărbătoresc Ziua Chimistului. În fiecare an se organiza competiţia de fotbal Cupa Chimistului, aceasta devenind o tradiţie în oraş şi, bineînţeles, printre angajaţii combinatului. În acest an s-a renunţat la competiţia de fotbal între secţiile combinatului ca o răzbunare a conducerii din cauza  protestului  angajaţilor din luna mai. Sindicatul era obligat să organizeze Cupa Chimistului, pentru că avea bani din cotizaţiile membrilor de sindicat, însă, după cum se ştie, Turnuchim este o caricatură de sindicat. Pelea şi Ban au mers prea departe cu măsurile represive, dacă s-au coborât să le ia angajaţilor o simplă bucurie.

Ioan Niculae susţine financiar o echipă de fotbal importantă din România iar cei care, prin munca lor, cotizează la jucăria patronului, nu sunt nici măcar lăsaţi să fugă după minge. Să pedepseşti angajaţii, să nu organizezi Cupa Chimistului şi  nu mai respecţi tradiţia! Trebuie să te crezi un personaj cu puteri supranaturale ca să nu laşi evenimentele să se deruleze conform tradiţiei sau te pui contra naturii. Iată că la 25 de ani de la Revoluţie se găsesc mici dictatori care vor să demonstreze maselor că nu e bine să te pui cu ei. Domnilor din conducerea combinatului, continuaţi să vă faceţi de râs cu asemenea măsuri. Daţi-i înainte cu tupeu, pentru că aveţi destul! Astazi, de ziua lor, le urăm chimistilor turneni să îşi primească salariile la timp.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
stk pe 15 Iulie 2014, 20:21
#2
by stk
pacat k nu se mai organizeaza,era un eveniment f frumos pt angajati rusine rusine sindicatului

Marian pe 15 Iulie 2014, 20:07
#1
Pentru stăpânul de sclavi
Am fost până în 2009 angajat la Donau Chem lăcătuș...bine că m-au restructurat ca să păstreze pensionarii, că acum chiar dacă sunt șomer, nu mă mai angajez la combinatul chimic Turnu Măgurele cât timp v-a fi proprietatea lui Ion Nicolae! De fapt nu mă voi angaja la nici o întreprindere care aparține acestui stăpân de sclavi...! Mai bine stau șomer decât să lucrez pentru el... vampire
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.