Ne scriu cititorii: Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului, a avut o lucrare de la bacalaureatul de anul trecut corectată de primarul din Saelele. Cum de se leagă toate!

14 Iulie 2014, 00:44 | 6843 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Alexandra Dragnea la banchet, in iunie 2013.

Examenul de bacalaureat s-a încheiat, Teleormanul fiind pe un "merituos" loc trei de la coadă. Cam pe aici e judeţul nostru în toate topurile, de aceea nu putem să fim mândri că suntem teleormăneni. Despre bacalaureatul din acest an am mai scris, însă mai trebuie ceva, ca să ştim locul unde ne aflăm. Un cititor ne-a trimis un comentariu despre o întâmplare senzaţională. Bacalaureatul de anul trecut a fost unul deosebit pentru judeţul nostru. Alexandra Dragnea, fiica jupanului, a susţinut examenul şi normal că trebuia să primească o notă aproape de perfecţiune. Mezina familiei Dragnea a reuşit note bune la cele trei materii, cea mai mare notă fiind 9,95 la proba de limba şi literatură română. La matematică, fiica lui Dragnea a obţinut doar 9,50, în timp ce la anatomie a luat nota 9,90.

Ce să mai, un copil aproape de zece cum sunt şi alţii, numai că în cazul de faţă nu este chiar aşa. Dacă e să credem şi sa nu cercetăm, putem spune că a învăţat şi cu asta basta. Ca printr-o minune, cel care a corectat lucrarea la matematică a fiicei jupanului a fost nimeni altul marele profesor şi primar Gabriel Cârjan. Lucrările liceelor din Alexandria s-au corectat la Turnu-Măgurele şi "întâmplarea" a făcut  ca lucrurile să se desfasoare chiar aşa. Aşa a fost să fie, cum nici Teldrumul nu este al lui Dragnea. Gabriel Cârjan a vrut să facă parte din comisie pentru că avea nevoie de nişte bani, nici prin gând nu i-a trecut că tocmai fiica jupanului o să fie la mâna lui. Uite aşa este cu examenul de bacalaureat şi cu respectarea legii în judeţul nostru.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.