Succes fără precedent: L.Dragnea a eradicat analfabetismul în Teleorman folosind galeti! Toti teleormănenii ştiu literele de bază:P,S şi D.

13 Iulie 2014, 00:08 | 1330 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Multi teleormaneni ar trebui sa se intoarca la scoala.

Deși rezultatele de la Bac au fost dezastruoase, vicepremierul Liviu Dragnea are cu ce se lăuda! Autoritățile teleormănene au reușit să elimine în totalitate analfabetismul din județ, folosind găleți, pungi și alte obiecte de uz casnic pentru a-i învăța pe săteni literele de bază P, S și D.

“Nu putem avea pretenția de la acești oameni amărâți să învețe până la toamnă tot alfabetul. Până la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, bineînțeles”, spune o inspectoare școlară din Turnu-Măgurele.

“Cu mijloacele limitate de care dispunem - o găleată, un bidon de ulei, câteva sacoșe -, îi putem deprinde pe săteni cu literele cele mai des întâlnite în județul nostru. ‘De la P la D’, cum se zice pe aici. Fără ele nu poți nici măcar să-ți exerciți dreptul de vot.”

“Ulterior, îi vom învăța să-și scrie CNP-ul și să alcătuiască propoziții complexe, cum ar fi, de exemplu, PSD-UNPR-PC. Atunci vom putea declara că am eradicat analfabetismul în totalitate!”, a adăugat, plină de optimism, profesoara teleormăneană.

Proba de absolvire pentru studii superioare o să fie formularea unei propoziţii folosind cuvintele: PSD şi Ponta pe modelul ...Ceauşescu - România - Viitorul !

 

sursa:timesnewsroman

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Un altfel de cetatean pe 14 Iulie 2014, 11:51
#2
NU,NU NE PLACE !
In Turnu Magurele si in Teleorman mai sunt si alfel de oameni,nu numai ca cei din familia nevertebratelor,asa ca tine.In afara de faptul ca nu ai trecut prea des pe la scoala si esti PSD-ist,mai sti sa faci ceva?
cetatean pe 14 Iulie 2014, 07:24
#1
Da, asa este !
Da,teleormanul si Turnu sunt PSD, care e treaba, nu va place?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.