Combinatul chimic Donau Chem Turnu-Măgurele a oprit instalaţiile. Urmează reparatiile şi, probabil, reînceperea activităţii în septembrie.

12 Iulie 2014, 00:21 | 2941 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Vineri, 11 iulie, combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele a oprit instalaţiile,  deşi acest lucru  nu era programat acum. Cauza opririi este una mai prozaica: neplata gazului. În perioada următoare se vor face reparaţiile  anuale şi o investiţie cu fonduri europene pentru modernizarea instalaţiei Kellogg. Ioan Niculae trebuie să investească, dacă vrea ca Donau Chem să mai funcţioneze. Din păcate, au fost disponibilizări de personal şi se aude că vor mai fi daţi afară si alti angajaţi. O altă problemă este că nu se ştie cum o să fie cu banii, pentru că vara trecută au fost întârzieri record la plata salariilor.

Conducerea a fost preocupată mult timp cu represalii la adresa protestatarilor, de parcă aceasta ar fi cauza tuturor problemelor. Ce să facă şi şefii dacă atât ştiu! Ca să nu fie văzuţi ca cei care au luat măsurile la adresa protestatarilor, conducerea a dat vina pe patron, acesta cică ar fi urmărit filmuleţele şi ar fi dispus represaliile. Ioan Niculae trece prin clipe fericite, Astra Giurgiu reusind sa castige vineri seara Supercupa Romaniei. Revenind la oprire, în momentul actual viitorul nu pare a fi roz, din contra, circulă tot felul de zvonuri care mai de care mai sumbre.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
nepensionat pe 13 Iulie 2014, 21:06
#6
banule
Dă-ne banii şi bonurile pe 7 luni,altfel nu ieşim din vestiar la reparaţii.Pe cei ce-au lucrat 20 de ore la protest, i-ai pontat nemotivat în loc să le plăteşti orele suplimentare conform legii. ITM-ul ce părere-şi va da cînd vor fi luaţi la-ntrebări pentru aceste nereguli?
Nu conteaza. pe 13 Iulie 2014, 06:37
#5
jos anarhistii!!!=(pensionarului)
Cretin ordinar, ce legatura are acest partid cu combinatul si cu nicolaie???. Asa intreb si eu, care este legatura intre Electroturris, Movila si P.D.L.??. Dar cea dintre U.V.C.P., Nastasescu, Videanu si P.D.L.?? Daca tu afirmi ca de peste 20 de ani P.S.D. a facut toate relele, imseamna ca si Basescu, Boc, Udrea, Constantinescu, Ciorbea, etc. tot ai P.S.D. AU FOST SI SUNT! BRAVOS, PROSTULE!
Pensionarul pe 13 Iulie 2014, 01:09
#4
Pentru cel care NU CONTEAZA
Prostia alimentata de slugarnicie,fac ca la Turnu Magurele sa se stinga lumina mai repede in oraselul ala sarac si murdar.Daca ar fi durut prostia,urletele din Teleorman s-ar fi auzit de pe luna.
Nu conteaza. pe 12 Iulie 2014, 18:01
#3
Pensionarului.
Precis ca ti-ai //aranjat// cartea de munca cu acte false incat ai o pensie mai mare decat a unui miner. Hahalera dracului, care partid te-a ajutat??.
Pensionar pe 12 Iulie 2014, 13:36
#2
Bravo Nicolae,bravo PSD !
Se inchide combinatul,bun si,care e alternativa ? Tinerii nu au loc*rile de munca promise,parintii au terminat si somajul,iar pensionarii intind pensia de la o luna la alta.Minciunile din partea PSD continua si impozitele se inmultesc.Ati vazut demararea vreunei investitii ? Unde este hidrocentrala,unde sunt chinezii de care tot vorbea Dragnea ? Voi nu v-ati saturat de minciunile si jaful creat de peste 20 de ani de PSD ?
c pe 12 Iulie 2014, 00:57
#1
v
ba tata am trecut acu 3 seri pe soseaua portului la port nu mai aveam aer de la amoniac protectia mediului se aude?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.