Mascaţi şi procurori DNA la Protecţia Copilului Teleorman. Bombonica Dragnea a fost şefa DASPC Teleorman până în 2011. Se verifică activitatea dintre 2005 şi 2014.

10 Iulie 2014, 11:04 | 2671 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Procurorii DNA au ajuns la Protectia Copilului Teleorman. Bombonica, alte probleme penale?

DNA a ajuns si la o alta institutie care a fost condusa, ani de zile, de Bombonica Dragnea. Astazi, joi 10 iulie, procurorii DNA fac percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, într-un dosar privind fapte de corupţie, surse judiciare declarând că directoarea instituţiei este suspectată că ar fi luat mită pentru copii daţi spre adopţie.

Update ora 9.10 Potrivit unor surse judiciare este vorba de percheziții la Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar în anchetă este vizată directoarea instituției.Surse judiciare au explicat pentru Evenimentul zilei că funcționarii intermediau adopții pentru cetățeni români și străini și cereau 1.000 de euro pentru un copil. Directoarea instituției este Floarea Alesu, apropiată de fostul președinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea, in prezent vicepremier. De altfel, Bombonica Dragnea a lucrat până în 2011, directoare la DGASPC Teleorman.

Potrivit unui comunicat al DNA: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2005-2012 a unor infracțiuni asimilate celor de corupție. În cursul zilei de 10 iulie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în locații situate în municipiile Alexandria și Roșiori de Vede din județul Teleorman, între care o instituție publică.

    În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

  sursa:evz.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
aaaaaaa pe 11 Iulie 2014, 08:52
#3
OBSESIE SI NIMIC CONCRET
Toate drumurile duc la Roma ce nu intelegeti ?
:) pe 10 Iulie 2014, 18:01
#2
:)
DGASPC, nu DASPC ! smile
greu pe 10 Iulie 2014, 15:13
#1
pc
Informeazate mai bine,va place sa mancati ....?Bombonica Dragnea nu a fost directoarea noastra niciodata,nici sef bitou!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.