Cronica infracţiunilor: au fost prinşi autorii mai multor furturi şi o amendă de 1500 de lei pentru apelarea numărului 112 pentru a vorbi cu poliţişti.

09 Iulie 2014, 00:13 | 1667 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

La Turnu-Măgurele, poliţiştii au continuat cercetările în ceea ce priveşte infracţiunile de furt din societăţi comerciale, iar în urma unei percheziţii la domiciliul unui minor în vârstă de 13 ani din localitate au fost identificate mai multe bunuri sustrase în ziua de 27 iunie a.c. de la o societate din Turnu-Măgurele, autori fiind minorul la domiciliul căruia s-a efectuat percheziţia, un altul de 13 ani şi un bărbat de 19 ani, toţi din Turnu-Măgurele. Din cercetările efectuate a rezultat că minorul la a cărui locuinţă a fost efectuată percheziţia este autor şi al altor furturi din societăţi comerciale, furturi comise în ziua de 15 iunie şi 2 iulie, savarsind aceste fapte antisociale împreună cu alţi doi minori, în vârstă de 12 ani, respectiv 16 ani, ambii din municipiul Turnu-Măgurele. Împotriva tânărului de 19 ani şi a minorului de 16 ani s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 de ore, fiind depuşi în arestul IPJ Teleorman.

Apelarea numărului unic de urgenţă 112 nu este o joacă, cei care sună pentru a se distra încalcă legea. Printre astfel de cazuri este şi cel semnalat recent în comuna Islaz când un bărbat din localitate a folosit numărul 112 pentru că îi face plăcere să vorbească cu un poliţist. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform OUG 34/2008 art. 32, lit.b cu amendă în valoare de 1500 lei.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.