A fost demis şi şeful RAR Teleorman. Liberalul Mihai Ştefan a fost înlocuit cu un fost angajat al TelDrum. Mizerie până la capăt!

09 Iulie 2014, 00:26 | 5675 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Registrul Auto Roman

Primul episod din serialul ”epurarea pe criterii politice” a fost inaugurat săptămâna trecută, atunci când mai mulți directori liberali au fost trecuți ”în spatele peliculei”. Dacă în cazul lui Lefterie Comănescu moștenitorii Partidului Comunist, adică pesediștii, nu au avut baza legală să-l trimită acasă definitiv și irevocabil, nu la fel au stat lucrurile în speța directorilor de la Serviciul de Ambulanță sau RAR. Despre Liviu Rusu am mai vorbit. A fost un manager cum nu a mai avut județul, în sensul că acest tinerel din Turnu nu a învățat nici după 2 ani de mandat care este diferența între o mașină de Salvare și una de Pompieri. De altfel, după cum spun angajații, lui Liviu (Rusu) i se potrivea ca o mănușă numele de Liviu (Turcu), și asta din pricina faptului că funcția respectivă a fost cu mult peste ceea ce a putut omul să ducă. Dar asta e altă mâncare de pește.

Însă nu la fel stau treburile în ceea ce-l privește pe fostul șef de la RAR, Mihai Ștefan. Chiar dacă ai vrea să-i găsești nod în papură, nu ai cum. În afară de faptul că nu prea are podoabă capilară, omul chiar se pricepe la felul ăsta de mâncare servită de RAR, lucru, de altfel, recunoscut de foarte mulți colegi ai săi. Dar, asta e, a greșit vopseaua de pe carnetul de partid.

În locul lui Ștefan Mihai a venit inginerul Ioan Pene Dacian. Proaspătul șef de reprezentanță RAR din Teleorman vine din afara sistemului. Nu a mai avut conexiuni cu „fabrica” ce verifică  autenticitatea autoturismelor. Cea mai mare calitate a tânărului inginer este că vine din marea familie a Tel Drum, firma care se roagă la banul public dimineața, la prânz și seara. Surse credibile spun că și soția lui Dacian este salariată. Tot la Teldrum.

Dar până la formarea unei imagini corecte asupra noului șef de reprezentanță RAR, nu putem să-l acuzăm de intenții dușmănoase pe Ioan Pene Dacian, chiar dacă s-a demonstrat științific că pe ceea ce a pus mâna TelDrum sau foști angajați s-a ales praful.

sursa:informatiateleormanului

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
TDrum pe 10 Iulie 2014, 01:32
#8
am scapat!
bine ca am scapat de pene asta ca era un dobitoc.sa se duca la rar dar nu face multi purici acolo.a prestat bine si cu folos nevastasa
raul pe 09 Iulie 2014, 23:39
#7
bine au facut
oarba dupa el de chelios!
mike pe 09 Iulie 2014, 18:14
#6
politic
Mihai stefan in urmacu ani de zile a fost numit politic,ducea mapa lui nelu codrea, era un nimeni acum i-a venit randul..
Alt angajat TelDrum pe 09 Iulie 2014, 18:03
#5
Bravo
bai, da cand asteptam...Pai Mihai Stefan era angajat la bodega de la autogara, ivan sta in tari straine,nuticae...fara comentarii...Ce dracu, ori suntem la putere ori sunt liberalii.?
\n
\nFaza tare cu T.M.. pontac si profesor : a aflat ca l-a inselat nevasta in ultimii cinspe ani si a spus ca e prea batran ca sa se mai supere pentru niste prostioare.Pletosule, esti tare !
ivan victor pe 09 Iulie 2014, 15:16
#4
stire adevarata
Toti liberalii vor fi schimbati, mai putin eu . Unul este Ivan Victor!
vlad pe 09 Iulie 2014, 14:58
#3
info
un incompetent infatuat.intrebatil pe OSMAN mai multe.
LINISTE pe 09 Iulie 2014, 14:18
#2
LINISTE
In toamna aceasta, Xeroxul va pierde alegerile prezidentiale si se va schimba guvernul smile)) Sa il vedem atunci pe Draganel si armata lui de lingai pe unde mai scot camasa smile)))))
\n
\n
Angajat Tel Drum pe 09 Iulie 2014, 09:37
#1
Jos cu liberalii
Urmeaza Victor Ivan dupa care Nuta Dinca.Judetul trebuie sa fie tot rosu.Traiasca PCR !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.