Invitaţie la un eveniment în comuna Izbiceni - seminar cancer de col uterin.

09 Iulie 2014, 00:09 | 2061 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Centrul Cultural Tudor Gheorghe.

Dupa cum stiti, in Romania, cancerul de col uterin face zilnic 6 victime, o cifra imensa aproximativ de 3 ori mai mare decat media europeana. Tinand cont de aceasta problema, Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin in Romania va invita sambata, 12 iulie, incepand cu ora 09:00 la Centrul Cultural Tudor Gheorghe din Izbiceni (strada Mihai Viteazul nr. 118) la un seminar si o discutie despre „Importanta infectiei cu HPV  - cauza directa a cancerului de col uterin” dedicat presei, medicilor de familie, cadrelor medicale si parintilor.

Seminarul va fi sustinut de prof. dr. Gindrovel Dumitra, medic specialist in medicina de familie. De asemenea, in continuarea seminarului, incepand cu ora 10:00, la Scoala Generala Izbiceni, cu ajutorul Asociatiei Studentilor la Medicina, o echipa de medici specialisti si rezidenti va oferi, gratuit, examene clinice complete locuitorilor din Izbiceni: teste de glicemie, colesterol si trigliceride. In functie de patologia fiecarui pacient, specialistii vor oferi si consultatii de specialitate: electrocardiograma (EKG), ecografie, consult oftalmologic, consult ginecologic si recoltarea testului Babes-Papanicolau. Copiii vor fi consultati de medici pediatri.

Va asteptam cu mare drag, daca aveti intrebari sau solicitari de interviuri, va mentionam ca in sala vor mai fi prezenti si:

·         Primarul Comunei Izbiceni, Mircea Velica

Coordonatorii proiectului „Impreuna pentru sanatatea rurala” din cadrul Asociatiei Studentilor la Medicina, Daniela Ilascu si Alexandru Herdea
 Medici de familie din comuna Izbiceni

Ruxandra Vasilescu
Senior Consultant
McCann PR
a Weber Shandwick affiliate company
18 Jules Michelet St.
District 1, Bucharest
Phone: (+4021) 302 25 00
Fax: (+4021) 232.31.90
Mobile: (+40) 723.862.604
www.mccannpr.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
smksms pe 16 Iulie 2014, 23:36
#1
este de fapt societatea studentilor in medicina din buc*resti
Ci nu asociatie. Daca ai sti putin drept administrativ ai sesiza diferenta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.