Noua fiţă a jupânilor pentru sezonul cald: răcoarea. Prietenii lui Dragnea ştiu de ce.

06 Iulie 2014, 00:06 | 2596 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
La racoare, locul unde merg jupanii.

Începutul zilelor călduroase face ca cei care îşi permit să caute răcoarea cu orice preţ. Pentru a intra şi a te bucura de răcoare trebuie să ai milioane de euro făcute uşor, numai asa  îţi permiţi acest lux. Nu poate orice neica nimeni să stea vara la răcoare. Printre cei cu dare de mâna sunt şefii de Consilii Judeţene: Constantin Nicolescu, Horea Uioreanu, Nicuşor Constantinerscu, Mircea Cosma, Marian Oprişan, etc. Unii au ajuns deja, alţii şi-au rezervat locuri, pentru că nu se ştie dacă mai găsesc uşor.

Procurorii DNA se ocupă de cazarea prietenilor jupanului L.Dragnea, şi ei jupani la rândul lor în judeţele de unde provin. Până să ajungă vicepremier, L.Dragnea prefera ca în sezonul cald să meargă în Brazilia, însă, de când este ocupat cu problemele ţării, nu prea mai are timp. Tot procurorii DNA pot să îl ajute pe jupân şi să-l bage peste rând, dar nu credem că i-a venit timpul pentru această vara. Nu se ştie şi dacă are răbdare, insa poate merge la răcoare în extrasezon.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
damocles pe 10 Iulie 2014, 22:21
#9
@ cineva
Nu cred ca iti trebuie pregatire juridica sa iti dai seama despre cine este hot sau cine minte cu nerusinare. Nu trebuie facuta nici o diferenta intre voiculescu si basescu. Daca justitia este corecta ii va trata pe amandoi asa cum si-au dorit.Tu nu mai pune botul ca te frigi si te vei numi botanist
Ilie de la scularie pe 07 Iulie 2014, 13:11
#8
@cineva
Amice, cam ce parere sa am despre onor Justitia romana, care n-a miscat un deget atunci cind onor d-l prezident a tilharit un ziarist, furindu-i telefonul in direct, filmat si urmarit in direct de o tara intreaga? Ceea ce-a facut respectivul in cauza se numeste tilharie. Daca eu sau tu faceam asta fii sigur ca pina acum eram satui de puscarie. El n-a patit nimic, fiindca are imunitatea pe care ipocrit o arata cu degetul la altii. Tu pe cine dracului crezi ca prostesti? Sunt vaccinat la lozinci din astea goale cu care i-ati prostit pe aia de afara.
cineva pe 07 Iulie 2014, 12:01
#7
lui Ion Anvelopa ori Ilie
Cine sunteti voi de fapt si ce pregatire aveti ca sa va puteti da cu parerea despre Justitie si DNA?Ar fi mai bine sa va abtineti si sa nu transformati comentariile si judecatile voastre intr-un stabor,cu o vadita dorinta de razbunare in viitor,pentru cei care nu va impartasesc opiniile.Doar timpul ne va arata cum stau lururile cu adevarat in minunata si fascinanta noastra tarisoara.
LUCICA pe 07 Iulie 2014, 10:32
#6
Pt.Ion Cojan,Ion Nistor,Ion Roata...posibil Ilie?
Ce va mai place sa va laudati intre voi si sa va dati limbimi unii altora.Sau sunteti una si aceeasi persoana si faceti ca Grivei?Mai baieti,lasati in pace justitia si nu mai faceti calcule cu magistratii si penalii,ca nu e de capul vostru.Aveti sau ai aceleasi metode de dezinformare si de distragere a atentiei de la problemele reale,ca ale viitorului puscarias Voiculescu.Lasati-o mai moale ca nu toti suntem privitori ai Antenei 3.
Ion Roata . pe 07 Iulie 2014, 06:37
#5
Mea culpa!!!!
Rationament corect: sa impartim numarul magistratilor borfasi la numarul TOTAL al magistratilor si sa notam rezultatul cu X. RESTUL RATIONAMENTULUI RAMANE ACELASI. MULTUMESC.
Ion Roata . pe 06 Iulie 2014, 17:58
#4
Ce bine...
...ca ai reaparut, Ilie de la scularie. Fratele Franchestain se speriase ca, de fapt, erai Sorin Duma, fie-i tarana usoara. De data aceasta SUNT PERFECT DE ACORD CU TINE, JUSTITIA, INCLUSIV TEMUTUL D.N.A. ESTE DESTUL DE CORUPTA, INCOMPETENTA SI ASERVITA POLITIC. NU TREBUIE PREA MULTE ARGUMENTE, FIIND SUFICIENT URMATORUL RATIONAMENT: SA IMPARTIM NUMARUL MAGISTRATIOLR CONDAMNATI SAU AFLATI IN CERCETARI SI SA NOTAM REZULTATUL CU X, APOI SA IMPARTIM NUMARUL BORFASILOR DIN POPULATIA TARII( ALTII, FARA MAGISTRATI BORFASI) LA NUMARUL POPULATIEI TARII( LA FEL, FARA TOTAL MAGISTRATI) SI SA-L NOTAM CU Y. VA REZULTA X>>>>Y!!.AMIN!
Ion Cojan. pe 06 Iulie 2014, 12:18
#3
Nu cerceta aceste legi..
...oricum, nu poti sa le-ntelegi!. SI INCA UN ORICUM: ASTA DE LA NOI NUMAI JUSTITIE NU ESTE!!!. Dar eu, ca un fraier ce sunt, pun niste intrebari LOCALE: -CE SE MAI AUDE CU STATIA FOTOVOLTAICA, A CARUI BARON MAI ESTE??.- CAND SE VA REDA IN FOLOSINTA FANTANA DRONII??( hotii mai au nevoie de lant si ciuturi);- BUSTUL DIN SPATELE BISERICII A MAI FOST GASIT?.
Dimineata insorita pe 06 Iulie 2014, 10:58
#2
BRAVO JUSTITIEI DIN ROMANIA
Cei vinovati de faptele de care sunt acuzati,sa plateasca.Si daca e posibil,o confiscare extinsa a averii.Ilie,chiar crezi ca parerea ta,subiectiva dealtfel,conteaza pentru cei care fac astazi o altfel de justitie?Hai sa-i lasam sa judece cu argumentele si dovezile pe care le au,in spiritul si litera legii.In viata lucrurile nu sunt intotdeauna perfecte si faptele nu se petrec asa cum ne dorim de fiecare data.Inca odata,/MULT CURAJ CELOR DIN JUSTITIA ROMANA/!
Ilie de la scularie pe 06 Iulie 2014, 08:08
#1
Lichele
Lichelele astea enumerate aici își merită pe deplin soarta. Fără discuție. Dar eu cred ca de la iarnă vor intra la răcoare alte lichele. Justiția aia cu nașu-n suflet se va lepăda de marinar și gașca lui ca nașul de Satana la botez. Și vom vedea iar încă un carusel de peregrinări pe la DNA, dar cu alți actori. Ăia pe care aceeași instituție nu i-a întrebat de sănătate deloc. Să vă văd atunci cum comentați justiția, pe care azi voi o credeți independentă. Sau atunci o să spuneți că nu mai e? Pe bune, vouă vă place cum merg treburile în justiție? Vi se pare ea independentă? Mie nu. Este politizată la greu. Azi e cu o tabără politică, mîine este cu alta. Voi credeți că proc*rorii DNA nu fac abuzuri? Eu nu voi crede în independența justiției pînă nu văd arestați și judecați și proc*rori din DNA care au comis abuzuri. Însă nu o să vedeți asta, ei sunt folosiți drept arme politice.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.