Cronica infracţiunilor: jaf la o staţie GPL, furtul unui telefon de la un cămin de liceu, furtul unui cazan de aramă, fals şi uz de fals.

04 Iulie 2014, 00:18 | 2523 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia are mult de furca cu infractorii.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au identificat autorii unei infracţiuni de furt în persoana a doi minori în vârstă de 16 ani, unul din comuna Beciu, judeţul Teleorman, şi celălalt din comuna Giuvărăşti, judeţul Olt. În fapt, aceştia au pătruns într-o camera de cămin a Liceul Tehnologic Sf. Haralambie de unde au sustras  un telefon mobil.Prejudiciul a fost recuperat.

Poliţişti din Zimnicea au identificat autorii infracţiunii de furt în persoana a trei bărbaţi în vârstă de 43 de ani, 18 ani respectiv 16 ani, toţi din municipiul Turnu-Măgurele.În fapt, aceştia au sustras suma de 6200 lei din incinta unei staţii GPL din Zimnicea.Cu ocazia audierii persoanele implicate au recunoscut săvârşirea faptei, achitând prejudiciul integral către administratorul societăţii staţiei GPL. Cercetările continuă faţă de persoanele implicate sub aspectul săvârsirii infracţiunii de furt  şi se va propune soluţie prin Parchetul de pe lânăa Judecătoria Zimnicea.

Poliţişti din cadrul secţiei de poliţie rurală Crângu au identificat autorul infracţiunii de furt în persoana unui bărbat de 47 de ani din localitate. În fapt, acesta a pătruns în noaptea de 27/28.06.2014 în curtea locuinţei unui localnic şi dintr-o anexă neasigurată i-au sustras un cazan din aramă de 140 litri și o căldare tot din aramă de 40 litri. Autorul a declarat că cele două căldări furate le-a vândut unor cetățeni de etnie rommă ce treceau prin comună cu o căruță, contra sumei de 300 lei, persoane pe care nu le cunoaște. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt calificat”, cercetările continuă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani din localitate care conducea un autoturism pe strada Memoriile 2 Mai folosind un talon, cu inspecţia tehnică periodică, falsificat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” si „uz de fals".

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ceace pe 09 Iulie 2014, 22:57
#2
traian
Da de domne aja politia de la tr mag daka se face masa la tileea si cateva de jb totul este ok skapa shi criminali
un om cinstit pe 04 Iulie 2014, 11:06
#1
Bravo politiei locale...
Datii inainte domnilor, dar dece nu se dau si numele infractorilor in special la cele comise prin acte de violente, inselaciuni s.a. ne este jena cumva sa dam pe fata infractorii?...pe timpuri exista chiar panou cu fotografiile celor certati cu legea atit in municipiu cit si pe la toate comunele . Daca tot avem acest mijloc de comunicare unde se demasca toate samavolniciile atit la nivel inalt ( unde se dau imagini)cit si la ultimul nivel cel al sc*rsori, hai sa-i demascam pe infractori barem sa stim de cine sa ne ferim .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.