Liviu Rusu, originar dinTr. Măgurele, managerul Serviciului de Ambulanţă Teleorman, dat pe mâna DNA.

03 Iulie 2014, 00:30 | 3313 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Rusu.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție analizează modul în care actuala conducere a Serviciului de Ambulanță Teleorman a încheiat o serie de contracte privind reparațiile echipajelor de intervenție. Conform declarației managerului Liviu Rusu, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au solicitat, în urmă cu o săptămână, copii ale unui contract de prestări servicii, parafat în anul 2012, cu o societate din Roșiorii de Vede, Ovi Serv.

Valoarea acordului semnat între cele două părți, de 3,71 de miliarde de lei vechi, avea ca obiect repararea mai multor autoturisme. Însă din varii motive acesta nu a fost respectat de către Serviciul de Ambulanță Teleorman. Ba, mai mult, managerul Liviu Rusu a uitat să plătească facturile emise, de aproximativ 2 miliarde de lei vechi, fapt pentru care administratorul service-ului auto a amenințat că va da în judecată instituția. Înțelegând gravitatea faptei, managerul Liviu Rusu a achitat facturile restante, la care s-au adăugat penalități de întârziere, evitând, astfel, un proces în instanță, care ar fi putut să coste și mai mult Serviciul de Ambulanță.

”Noi am respectat condițiile contractului. Am încercat o înțelegere pe cale amiabilă cu Serviciul de Ambulanță, dar în prima faza a fost imposibil. În luna februarie a.c., le-am transmis celor de la Ambulanță o adresă de întâmpirare, prin care îi anunțam că vom acționa în instanță instituția. La puțin timp, datoriile pe care le aveau către noi au fost plătite”, a precizat administratorul Ovidiu Serv, Butoi Ovidiu. Acesta a declarat că sesizarea la DNA nu vine din partea service-ului auto, adăugând că, din sursele domniei sale, acțiunea procurorilor s-a pus în mișcare în urma sesizării venite din partea unui ofițer de poliție.

Fostul manager, Puiu Vișan, a afirmat că nu are nicio legătură cu semnarea contractului. Acesta a spus că nu mai era manager în momentul parafării acordului. De partea cealaltă, Liviu Rusu a spus că legea a fost respectată în cele mai mici detalii, că licitația a fost postată pe SEAP, iar ofertantul declarat câștigător s-a numit Ovidiu Serv, cu sediul social în municipiul Roșiorii de Vede.

sursa: informatiateleormanului.net

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
turneanul pe 26 August 2015, 19:33
#7
știre de 2 bani
Ce s-a ales de știrea bomba ? Mai nimic era doar un balon de săpun. Fapta nu exista pentru ca așa reiese din adresa primită de la proc*rori.Trebuie sa publice și postacii ceva ca de aia încasează banii de la Crăcea nu doar sa-i ureze imnuri de laudă celui mai iubit fiu al partidului.
misu rateu pe 03 Iulie 2014, 22:51
#6
Turneni Pnl-isti?
Misu reesapatu este mihai de la RAR?
\nNutica ratatul liberalismului.
\nCeangaru avortatul liberalismului.
\n...
\n.............
altfel decat modesti. pe 03 Iulie 2014, 21:59
#5
stupizenie
cum reprezinta liberalismul turnean,un rusu,rusinea orasului,cune marin,prefectul de 5 zile(apropos ce cauta la consiliul judetean nulitatea asta???)misu balamuc, victor nulul,ceangaru neavenitul si perversul erou al revolutiei,nutica nulul(adica 0 barat).ce mai,o adunatura de golani.rusine, rusineeeeeeeee
sc TLC network pe 03 Iulie 2014, 14:33
#4
A lu' jupiter cu dintii clociti
La proces(ca se va ajunge acolo sigur)il va lua tot pe LUSU avocat livache???Liviule,iti doresc ani multi de bulau,sa te faca aia zdreanta lor,asa cum este nevasta-ta zdreanta lui Vierme!!!Si sa nu-ti mai tina cornetul apa,HAHAHAHA!!
unt aranus pe 03 Iulie 2014, 11:56
#3
iubitor de dreptate care uraste coruptia si pe cei care o promoveaza
Isi merita soarta, daca a incalcat legea.
Vlad S. pe 03 Iulie 2014, 10:57
#2
DNA nu doarme
Pe cand controale si verificari la Spitalul Municipal din Turnu Magurele?In mod cert sunt destule nereguli si Ivan Victor s-a infruptat destul din bugetul si asa sarac al spitalului.O mana de pseudo-liberali care urmaresc doar interesele personale si de grup.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.