L.Dragnea este ajutat de piteşteanul Dan Neagoe să transporte cerealele. Famiglia treieră cu spor!

02 Iulie 2014, 00:30 | 3952 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Dan Neagoe si Miss Playboy 2004, Oana Ionita.

Campania de recoltare a cerealelor este în plină desfăşurare iar agricultorii fac tot posibilul să treiere cât mai repede, pentru ca ploile să nu le strice planurile. Firma Teldrum lucrează la turaţie maximă şi, ca să poată face faţă cât mai bine, este ajutată de firme prietene. Firma  Construct Mega Com din judeţul Argeş, care printre obiectele  de activitate are şi transportul de mărfuri, a trimis o întreagă flotila de autocamioane la ferma Teldrum din Comuna Liţa pentru a fi folosite la transportul cerealelor. Patronul firmei este piteşteanul Daniel Neagoe, un prieten vechi  al jupânului şi finul lui Petre Pitiş. Am mai scris despre Dan Neagoe,  pentru că este implicat în multe afaceri ce au legătură cu Dragnea.

Piteşteanul a mai avut şi firma Interfrigo Logistics, firmă care a cumpărat de la Dragnea spaţiul unde funcţionează Turris Food. După ce a cumpărat spaţiul, jupânul i-a oferit firmei Interfrigo un contract de asfaltare. Între timp, Dan Barcaru, fratele Danei Pitiş, a devenit patronul Interfrigo şi, ca să fie totul roz, a primit un contract pentru reabilitarea străzilor din Turnu-Măgurele. Dan Neagoe este nelipsit de  la vânătorile organizate la Plopii Slăviteşti, dar merge şi în Brazilia cu gaşca Teldrum. Din informaţiile noastre, se pare că pe câmp, în aceste zile, împreună cu prinţişorul Ştefan Valentin este şi Dan Neagoe, să supervizeze transporturile de cereale.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
cetatean pe 24 Iulie 2014, 14:17
#12
ion cojan
la fel de nebun ca ilie de la..., doar ca mai prost.
Gory pe 05 Iulie 2014, 10:36
#11
Pt muncitor
Fraiere de ce Vorbești daca esti pe langa subiect? Nicoleta nu e coarda e o fata de nota zece! E desteapta, are carte, Muncește !Sigur nu o cunosti de Vorbești asa de ea! Habar nu ai ce bărbați o c*rta, si cu bani si cu funcții si cu fizic, nici nu se comparau cu Petre si i-a refuzat! Are o moralitate ieșita din comun, si oricum nu s-ar uita la unu ca Petre, ar vrea el sa pună laba pe ea, dar el se înc*rca doar cu pustoaice fără minte, cine crezi ca s-ar uita la el ? Asa ca Dana ar trebui sa facă garda la licee !
Arendasul pe 03 Iulie 2014, 20:23
#10
Bateti campii mai flacai
1)Articolul nu face referire la Cracea,ci la Dragnea si finul lui.2)Toti cei amintiti in articol sunt apropiati sau interpusi ai lui Dragnea.3)Toate increngaturile din aceste firme au iz puternic penal.4)De ce nu comentati cu argumente ce au legatura cu articolul si incercati sa distrageti atentia de la adevaratele fapte de coruptie si furt din banii publici.5)Daca sunteti nemultumiti de ceea ce face sau a facut Cracea la asociatia agricola,faceti plangere penala,dati-l in judecata si asteptati si parerea justitiei.A devenit o obisnuinta sa comentati fiecare ce probleme mai are pe acasa si ce se mai barfeste prin targ.
vivi pe 03 Iulie 2014, 16:35
#9
arend
Arendasule laso mai usor cu cracea asta,acest personaj a furat asociatia agricola de la lunca cu dl.stanimir adjunctul ipj.mai usorcu vrajeala ca lumea nui chiar asa de proasta.intreabal pe cracea cum a facut cu costica nedelea si cu stanimir
Arendasul pe 03 Iulie 2014, 10:36
#8
Curajosului Lica
Ce tot amesteci lucrurile?Ce treaba are Cracea(un privat),cu hotul de Dragnea care a FURAT DIN BANI PUBLICI.Prin aceste postari nu faceti altceva decat sa aratati tuturor cat de obedienti sunteti fata de Dragnea,un HOT DOVEDIT.Asa ca,mai usor cu diversiunile astea de tip sec*risto-PSD-iste.Cum s-au facut privatizarile la societatile lui Cracea si cum in ale celor pastorite de interpusii lui Dragnea si cate dosare penale are Dragnea si cate are Cracea.
Lica //c*rajosul//. pe 02 Iulie 2014, 16:53
#7
Arendasului si altora.
Metoda cu vanzarea produselor agricole fara acte este specifica TUTUROR asociatiilor agricole, asa ca lasati-o balta cu P.S.D.-ul. Domnule Cracea, in campania electorala faceai pe credinciosul, daca dumneata ai fost cinstit, VINO INTR-O ZI DE DUMINICA SI INGENUNCHEAZA IN FATA BISERICII SI JURA .(stiu ca n-o sa juri!).
Arendas pe 02 Iulie 2014, 10:26
#6
ALI BABA(Dragnea) si cei 40 de hoti
Fura Dragnea din toate pozitiile.Terenuri intravilane,agricolle si produse agricole,paduri si fonduri de vanatoare,cladiri,din asfaltari cu tot felul de firme dubioase(hai sa nu ne ia de prosti,ca tot ale lui sunt,dar a bagat la inaintare alti hoti mai mici).Are dosare grele de furt din bani europeni si licitatii trucate.Asta o sa ne fure pana ramanem in c*rul gol.Si asta numai cu ajutorul prostilor care voteaza de ani buni mafia PSD.
muncitor pe 02 Iulie 2014, 09:53
#5
pentru luci
ca intrebai de dana pitis.e bolnava rau, a imbolnavit-o petre cu c*rvele lui.mai ales de cand e cu coarda aia de nicoleta de la teldrum a terminat-o de tot
Luci pe 02 Iulie 2014, 09:16
#4
intrebare...
Ca tot veni vorba...

Ce-o mai face domnilor, Dana Pitis?

De ani buni s-a cam dat la...fund.

Am auzit, mai de mult, ca nu mai este medic de familie.



pitis pe 02 Iulie 2014, 09:13
#3
ciordeala pentru printisor
atentie ca se vinde la negru toata recolta! urmariti camioanele mega com!
muncitor pe 02 Iulie 2014, 08:25
#2
grau
Asta cu ochelari se plimba toata ziua cu printisorul pe mosiile jupanului
Ion Cojan. pe 02 Iulie 2014, 06:41
#1
Dle Primar.
Cateva probleme pe care trebuie sa le aveti in vedere:- cainii maidanezi care, mai ales noaptea, nu ne lasa sa dormim;latra ca turbatii, se bat intre ei si se dau la trecatori. Nu va cer decat sa aplicati legea.-Pe strazile pe care a inceput inlocuirea conductelor de gaze naturale carosabilul s-a ingustat. In mod temporar sa se impuna circulatia intr-un singur sens. -Sa se demareze o ancheta asupra modului cum s-a efectuat //destantarirea//,in sensul ca substanta care a fost pulverizata nu a omorat tintarii dar a distrus zarzavaturile si vita de vie din c*rti( noroc ca imprastierea s-a facut alandala si unele c*rti au scapat). Primaria este datoare sa acorde despagubiri apoi sa recupereze banii de la vinovati!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.