Violact 81 Putineiu a fost amendată cu 300 de milioane de lei vechi! Activitatea continuă, deşi poluează grav solul. ( video)

29 Iunie 2014, 15:25 | 3077 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Violact 81 polueaza in continuare solul in comuna Putineiu.

Solul, aerul şi apa sunt  factori de mediu cu influenţă deosebită asupra sănătăţii. De calitatea solului depinde formarea şi protecţia surselor de apă, atât a celei de suprafaţă, cât mai ales a celei subterane. O asemenea poluare există în comuna Putineiu din judeţul Teleorman. Mai mulţi locuitori din comuna Putineiu au reclamat problemele care au apărut la fabrica de produse lactate Violact din comună, însă, ani de zile, nu s-au luat măsuri. Iată că după relatările noastre, o televiziune locală, MDI, a mers în comună şi a discutat cu localnici, patronul fabricii şi autorităţile competente. Conform DSV Teleorman, firma Violact a fost amendată cu 30 000 de lei pentru nerespectarea normelor legale. Chiar dacă se spune că activitatea în fabrică a încetat o perioadă, sursele noastre ne-au dezvăluit că de fapt s-a lucrat noaptea. În  reportajul pe care îl publicăm mai jos, preluat de pe youtube, se observă că poluarea continuă, oamenii sunt minţiţi, iar autorităţile, recte Primăria Putineiu, ia de bune spusele patronului M.Baditoiu.

Iată reportajul realizat de MDI TV:

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
parerea pe 16 Iulie 2014, 00:12
#9
lacomie
Ce n-a facut Directia de Sanatate Publica, ce n-au facut incompetentii de la mediu, a facut azi 15/7/2014 ora 12. lacomia a supraincarcat cu consumatori instalatia electrica. A luat foc instalatia electrica lucrata de mintuiala de Visan Vasile, angajat la judecatoria Turnu Magurele
replica ** pe 04 Iulie 2014, 16:43
#8
catre prostul satului */*un om cinstit
Nu raspund la incopetenti dar am 4) Intrebari 1)-scopul vizitei pe luni 30/6/2014** Marin Cune, o nulitate care a ajuns director la Prefectură! in jurul orei 13!!! 2)Doresc sa consum apa c*rata ** 3)am asteptat raspunsul de la organele competete ale statului roman cu el nu avem treaba acum luam si analize de sol si apa le platim si stim pe cine chemam in tribunal cine ea permis sa fuctioneze as pina acum .4_Cind ecoligizeaza zona infestata Domule prost al satului ??????????????? question question BIS DE FUGE CU COADA DE MATURA PRIN FABRICA DUPA MUNCITORI OARE !!!!!!!!!!! ESTE UN PATRON MODEL /// DOAMNA DANA CU STUDI SUPERIOARE DE CE I FACE PE MUNCITORI PORCI SI LE ADUCE INJURI SINT OAMENI CU STUDI SUPERIOARE OAREEEE !!!!!!!!!!!!! rolleyes rolleyes
un om cinstit pe 01 Iulie 2014, 16:04
#7
Raspuns catre,,replica" alis,,sergeant planet"
Daca te ascunzi sub alt nyk dar indrugi aceleasi prostii tot iesi in relief, asa ca am sa iti urmez exmplul dar tu stii despre cine e vorba... Eu nu am facut altceva decit sa-mi spun umila mea parere . Cu acest lucru nu este obligatoriu ca onor donia ta sa fi de acord, si nici nu este corect sa ma faci albia ta de porci . Habar nu am cine este si haram poarta patronul Violact si nu am nici un punct co,un cu acesta . Admir insa faptul ca face ceva pentru economia tarii incercind sa folosesca forta de munca si resurse locale, nu doar sta pe bara ca o baba boicotind si dind din clanta despre toate si tot . Facetii voi felul intr-u fel sau altul si posibil sa va iasa ochii din cap ca la melc doar doar se va gasi un inlocuitor... am sa iti raspund cu un o vorba inteleapta ...CAINELE MOARE DE DRUM SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA ...
sergeant planet pe 01 Iulie 2014, 07:25
#6
catre ne(bunusatului)
De obicei nu raspund provocarilor lansate de orice imbecil cu acces la tastatura si internet si strain de limba romana. Dar o sa fac o exceptie in privinta ta.

Nu vad ce legatura are aspectul fizic al persoanelor implicate cu faptele petrecute.

Nu ai inteles nimic. Invinuitul a incalcat grav mai multe legi si pentru asta trebuie sa raspunda. Nimeni nu vrea sa faca rau satenilor, salariatilor si vacilor din comuna. Tot ce se intampla, se intampla exclusiv din vina lui. Eu nu mi-as face multe griji. Si daca o sa-i inchida baraca, sunt convins ca se gaseste alta firma care are mai mult respect pentru salariati, oameni si mediu. Nu cred ca este singura fabrica de gen din tara.
nebunusatului pe 30 Iunie 2014, 20:13
#5
Raspuns catre,,REPLICA
Nu in tot satul e apa la 1 m., asa nu ar mai fi wc-uri si nici pivnite, acolo unde este fabrica precis nu e asa, iar baba tot baba ramine dupa cum se exprima indiferent ce a fost acum un mileniu . Pe semne ca tu nu ai vaca din moment ce nu te doare ce au sa faca satenii cu laptele celor 500 de vaci . Poate ca era bine sa-l fi valorificat loco i loc sa-i vezi pe la colturile pietii milogindu-se pentru bani putin cu brinza . Lasa ca asta e bine de noi orasenii . Daca o sa reusiti sa-i face-ti vint patronului Viloact, au sa plinga dupa serviciuri multe familii dar si taranii care isi vind laptele acolo, asa putini cum zici ca sunt . Sa intelegem ca el ia pus sa le vinda, nu cred ... dupa ce statistici ai facut referinta?... dece nu faci si statistica boilor, iar acolo sa te treci si pe tine adica X+1(... satului Putineiu).
catre prostul satului pe 30 Iunie 2014, 18:53
#4
replica **
Baba acea a fost cadru didactic Sotul daumnaei a fost Tase olteanu profesor de matematica liceul de chimie.Dar acum sintem bosorogi unflati cum spun niste prosti, am o rugaminte pentru prostul satului smi spuna ce lapte colecteaza din comuna cind a venit in comuna era 500 de vaci acum sint 30 de bucati vaci si un prost bagator de seama laptele colectat de trei luni nu la plati pina acum de ce ???????? Apa in fintini se afla la 1 m de la suprafata pamintului, deverseaza in spatele fabrici unde sa facut o balta infecta vom reveni si cu filmul belti in c*rind si probe de analize
Just me pe 30 Iunie 2014, 09:25
#3
Reportaj
Unde e reportajul?
z pe 29 Iunie 2014, 22:52
#2
parerea.mea
hot nu plateste angajatii,niciun om din sat nu lucreaza la el.
nebunusatului pe 29 Iunie 2014, 16:15
#1
Mult au mai cautat ...
Asa ... laa ca e bine ...amendati-l pe patron, asta o sa o inchida si papa citeva zeci de loc*ri de munca, basca colectarea si industrializarea laptelui producatorilor locali...A poluat pe dracu, c... aia de baba si dolofanul cel bariu habar nu au despre ce e aia poluare . Apa in Putineiu ste la adincime unde nu are cum ajunge zerul pe care-l mai arunca fabrica de brinza ...dar ...a ajuns acolo mina grea a baronilor locali . Pe semne ca cel care trebuie nu a decartat ceva fonduri mafiei locale ... nu sunteti de aceeiasi parere oameni buni ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.