Simionescu Adrian, deputatul ATV, bate câmpii sau e paznic la culturile Teldrum-ului?

29 Iunie 2014, 00:11 | 3365 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Deputatul Simionescu Adrian si jucaria lui.

Unul dintre cei cărora această zona  le datorează foarte multe, deputatul Adi Simionescu, continuă să ne uimească. Cât e ziulica de mare este văzut prin oraş, ba cu maşina, ba cu ATV-UL. Oriunde mergi, dai de parlamentar de parcă ar fi multiplicat. Vara preferă ATV-UL, pentru că  Turnu are asfalt cu denivelări. Credeam că îi place să se plimbe numai prin oraş, însă, după cum vedeţi în fotografie, bate câmpii mult de tot, şi nu orice bălării,  preferă culturile de grâu.

Nu putem să ne dăm seama de ce domnul deputat ţine neapărat să ne arate că se plimbă prin grâu, când  nu am văzut măcar o fotografie de la tribuna Parlamentului. Dacă se simte bine în această postură, îi propunem să meargă la Parlament şi, în loc de fotoliu, să stea călare pe ATV. La vârsta dumnealui, să nu te despărţi de o jucărie, trădează faptul că ditamai deputatul are anumite dificultăţi. S-ar putea să fie un geniu iar marea majoritate nu are cum să-l înţeleagă. În orice caz, locul ales pentru fotografie este mai mult decât inspirat, grâul fiind mare şi frumos. Ar fi interesant cine i-a făcut fotografiile, pentru că  înţelegem doar că Simionescu distruge  grâul. Oare, de ce?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
GHEORGHE pe 09 Iulie 2014, 14:22
#11
Mandrete de om
Este paine lui Dumnezeu acest personaj smile))) Sotia il mai arde? Si progenitura, mama mama ce feblete. Asa am votat, ASTIA NE CONDUC.
eugen pe 01 Iulie 2014, 22:22
#10
super tare
analizez stirea si aceasta fotografie si chiar e penibil, serios, leafa ii merge si graul se "culca" chiar ca il vad apoape zi de zi pe atv, acum sa l lasam daca ii place pe ATV omului, dar sa treci peste graul ala? penibil!
Marian Vladutu pe 30 Iunie 2014, 19:07
#9
Pt.Costin Negulescu
Auzi ma,tampita e mamicuta ta ca nu te-a nascut mort.Pana si Fanica regreta ca nu s-a dus Adrian la puscarie.Iordanescu e un alt criminal si,in consecinta,criminalii intre ei se acopera si se apara.Deh,casa de copii nu este acasa.
mata pe 30 Iunie 2014, 01:13
#8
un nemernic
daca era normal la minte nu umbla cu zdreanta aia de raica dupa mag unde se perinda toti ti**nii

vai de capul alora de l.au votat.sau poate se duce la popa dan sa se spovedeasca sau sa ceara iertare ptr ce a promis si n.a facut

Costin Negulescu. pe 29 Iunie 2014, 18:01
#7
Niste tampiti.....
....si autorul articolului si //eroul//din poveste si toti ce-au //comentat// pana acum!!.
nebunusatului pe 29 Iunie 2014, 16:19
#6
Siminescule tot inainte maaa....
Lasa-l frate sa tot plimbi si zi si noapte pe tarla ...poate se mai sperie ti**nimea locala care fura sau distrug culturile platitorilor de impozite la primarie care nu face nimic pentru ei decit stringe dijma ...ba mai trebuie sa mai si stai la coada ca sa o platesti ...
RoTy pe 29 Iunie 2014, 14:45
#5
Draga doamna Elena,
Sint sigur ca aveti dreptate.Dar,sint lafel de sigur ca si cei care l-au propus,votat si sustinut,sint cu probleme grave de etica si comportament.De moralitate si cinste,cesa mai vorbim?Rusine tuturor celor care au prin preajma astfel de oameni si le accepta prezenta si,chiar mai grav,prietenia!
DNA pe 29 Iunie 2014, 13:44
#4
INFO
UN CRIMINAL IN FRUNTE CU COMPLICELE IORDANESCU(PROCURORUL)

ilie de la sculatorie pe 29 Iunie 2014, 13:39
#3
debuseul parlamentar
Rar mi-a fost dat sa vad un asemenea papitoi!Toata ziua este calare pe trancariciul ala si da roata comunei Turnu.Cat despre culturile Teldrumului,autorule,sa nu uiti,atunci cand teldrumul care nu este al lui dragnea livu',a luat terenurile de la fabrica de conserve IPILF TR.MAGURELE,ghici cine era director la fabrica??? Dar contabil???? THUNDERSTRUCK simionescu si ambulatoriul liviu rusu !!! Ce j**uri umane !!!
elena pe 29 Iunie 2014, 11:51
#2
?
Are probleme grave,cu capul,inca este adolescent si probabil vrea sa impresioneze pustoaicele din catun!
hypolita pe 29 Iunie 2014, 07:26
#1
o mica precizare
dragilor ! acela nu se numeste ATV ci tractor, iar cutia din spate-i precis echipament de fertilizat pentru culturile agricole... dar cine-i tractoristul ??! probabil are jumatate de norma tovarasul tractorist pe la drumul cu televizor ( teldrum, sic ! ),ii mai lipseste basca ! dar ce sapca are ! cat de plimbatul prin oras cu tractorul precum bula cu tricicleta ! obicei mitocanesc ! ii mai liseste muzica pusa la maxim cu slagarul,Ilenuta ( Fa Fanicoooo !!!)tractirista !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.