D.Cuclea şi Cătălina Ştefănescu, un cuplu .... cu probleme.

24 Iunie 2014, 00:57 | 3411 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Catalina si D.Cuclea, un cuplu electoral.

Campania electorală pentru europarlamentare a adus la Turnu şi câteva personalităţi. Pe lângă acestea, au venit tot felul de fufe, care au căutat să convingă electoratul turnean să voteze cu  anumiţi candidaţi. Printre cele care au vizitat Turnu se numără şi pupila lui L.Dragnea, deputata Cătălina Ştefănescu. O "specialistă în limbi" aplicate, Cătălina a străbătut la pas Piaţa Municipală din Turnu-Măgurele şi a luat "pulsul" oraşului.

  Alaturi de ea s-au mai aflat D.Cuclea, Cristea şi Cone, corifeii actuali ai oraşului. Publicăm alăturat o fotografie în care Cătălina, într-o fustă scurtă, trece, parcă cu dispreţ, pe lângă nişte bieţi vânzători. Alături de domnişoara Cătălina, D.Cuclea are mâna în buzunar, că aşa e politicos. Sau o fi fost ger în ziua aceea, cine ştie! Domn primar, scoateţi mâna din buzunar, căci e periculos pentru integritatea fizică a acesteia.Fotografia arată cum se face campanie electorală intr-un oraş în care sărăcia a devenit stare de normalitate.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
maria magdalena pe 27 Iunie 2014, 20:56
#12
cativa centimetri
ce n-are ala micu in mana din buzunar e rezervat pt secretara lui
franchestain pe 27 Iunie 2014, 16:07
#11
petru fratele Andy cred
Saitui vechi frate da ... îi nou.Sti vorba asta nu ?ca cînd tu aveai habar de saitu asta,io potam pe el de vro 2 ani si tiam zis sa nu te strofoci sa ma corectezi ca care ma cunoaste ma lasa asa si ma ntelege.Adica cînd maestru Ilie pe care o sal cunosti ma suporta, tu ce faci?Io nteleg ca corecteaza unu odata nu mereu si ca copiaza doar Ponta în tara asta nu dalde noi.Asa ca cînd mai potezi ceva lasa cartea aia în pace ca cu corijei aia are dreptate fratele autoru dupa cîte ai copiat tu din cartea ta ca Ponta dintra lui,finca ca se referea ca conducatori or ca capeteni or ca fruntasi(cacus cum vrei so iei tu)la ailanti dacolosa,ca cam asa ai copiat tu ca comunistu Ponta idolu tau.Sacus am sati traduc ce tiam zis pînacus adica ca conteaza mai mult ce spun nu cum o spun frate Andy.Asa ca care manjura sal ia mosu cu lopata.Amin!
,, pe 26 Iunie 2014, 22:09
#10
pentru franchestain
franchestain mai treci pe la scoala si invata sa scrii coret gramatical, si dupa poti comenta cat este ziua de lunga smile)
Sorin ANDREI pe 25 Iunie 2014, 22:52
#9
Cine ii poate intelege pe teleormaneni?!
Turnu, orasul in care saracia a devenit o stare de normalitate.

Teleormanul judetul in care saracia a devenit o stare de normalitate.

Si cu toate astea, de ani de zile, locuitorii acestor zone voteaza, masiv, cu socialistii. Cu socialistii(!) care locuiesc in case ce valoreaza cca 1000000 de euro. Bani adunati de prin buzunarele lor, ale celor saraci (saraciti). Acesta nu este un paradox?

Cum sa nu se afiseze, in fata cetatenilor, acesti asasini economici, cu fustele lor mini si cu mainile prin buzunare, atata timp cat ei, cetatenii, ii voteaza cu doua maini?!

Deci, intelegem ca cetatenilor le place ce primesc. Nu?!

excaim
franchestain pe 25 Iunie 2014, 00:27
#8
bravo frate Andy
trebe sa sti ca comentaristi de pe saitu asta sia dat cu seama ca copiezi misto si ca chiar ai învatat sa citesti,frate.Bravo si sa ramui la noi ca ca tine nus chiar multi pacilea.Cacus cred ca corectezi articolu meu si daia ti zic ca nare rost sa te strofoci ca care ma cunoaste stie ce cum cînd cît si petru ce potez si nu sufoca cartea aia care pe saitu asta nare ce cauta.Dumnezeu sati lumineze capu ca capu ala tie întunecat rau de tot frate.Amin!
Andy pe 24 Iunie 2014, 15:53
#7
ca la DEX
dupa cum spune Dictionarul Explicativ, CORIFÉU, -ÉE, corifei, -ee, s. m., s. f. 1. S. m. și f. Persoană cu rol conducător într-un domeniu de activitate; fruntaș, căpetenie; p. ext. personalitate de frunte într-un anumit domeniu. 2. S. m. Conducătorul corului1 în tragedia și în comedia greacă antică. ♦ Cântăreț solist într-un cor1. ♦ Balerin care conduce un ansamblu. – Din fr. coryphée.



Acum..nu putem sti daca tovarasul editor are cunostinta de semnificatia cuvantului..
un cetatean pe 24 Iunie 2014, 14:52
#6
parodie usc
ne meritam soarta ce a votat lumea a ales saracie minciuna si taxe mari pontache dragnea si cucleanu =minciuna ciorditori corupti saracia acstui oras

vampire
Angi pe 24 Iunie 2014, 12:39
#5
Orasul Turnu Magurele e o mizerie
De cate ori ajung prin Tr. Magurele,invarirabil trec impruna cu mama mea si prin piata.Nu cred ca exista loc mai insalubru si cu mai multa evaziune.O aglomerare de produse alimentare si industriale intinse pe jos in conditii neigenice(persoane care-si vand lucruri vechi de imbracaminte si incaltaminte,telefoane mobile si alte mizerii,alaturi de branza,fructe si legume).Nu se poate face ordine sau nu se doreste?Nu stiti sa faceti lucruri mai bune sau nu sunteti capabili?
...... pe 24 Iunie 2014, 12:30
#4
............
Iar la tineret TSD-ul are numai traficanti de droguri usoare,cu**ari si tati iresponsabili
Dinu pe 24 Iunie 2014, 11:01
#3
Astia sunt viitorul tarii ?!
Mandri ca sunt romani,trec prin ti**nia aia de "Piata Municipala"unde sunt putini producatori si multi speculanti mai inchisi la culoare.Ce sa-i faci,ca astia mai colorati vin cu voturile la PSD.Doar nu va inchipuiti ca a iesit Catalina deputat cu voturile doctorilor,profesorilor si ale studentilor.Uite asa o mana de prosti si venetici va tin in saracie si foame.
Ochiul Critic pe 24 Iunie 2014, 10:53
#2
Greșeli
Aveți idee ce însemna ”corifeu” domnilor editor?

Ce paradă de erudiție...
foxy pe 24 Iunie 2014, 09:53
#1
Igiena corporala
Poate nu avea unghiile la maini taiate si in acel moment si le taia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.