Discoteca Bamboo în comuna Liţa. Gata neica cu ţăranii, s-au modernizat!

23 Iunie 2014, 00:20 | 7357 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Bamboo.

De câteva zile a apărut o reclamă referitoare la deschiderea unei discoteci în Comuna Liţa. Discoteca se va numi, ţineţi-va bine!, Bamboo, precum celebrul club din Bucureşti. Nu ştim  dacă Bamboo-ul de Liţa va atrage clienţi simandicoşi sau celebri, precum omonimul sau bucureştean, însă e de remarcat curajul proprietarilor, care şi-au botezat clubul cu un nume destul de pretenţios. Nu trebuie să ne mirăm aşa mult, căci nu se ştie cine poate să  treacă pragul discotecii litene. În week-end-ul care tocmai a trecut, renumita discotecă de la Liţa a fost deschisă pentru elita zonei.

Toată lumea bună a dat năvală, să fie văzută la discoteca de fiţe, pentru că dacă nu eşti în buricul distracţiei, nu contezi în lumea mondenă. Telefoane peste telefoane, rezervări de mese şi de scaune, care mai de care, şampanie şi bauturi fine, fete deochete şi băieţi cu maşini de maşini, aceasta a fost imaginea. Intrarea a fost moca, însă nu se ştie cât timp, pentru că patronii, văzând cum lumea a dat buluc, s-ar putea să pună o taxa, să mai stăvilească valul de doritori de distracţii fine. De mult timp se simţea nevoie unui club adevărat, pentru că şi zona a prosperat iar doritorii de distracţii erau obligaţi să meargă în alte părţi. Iată că s-a gândit cineva la aşa ceva şi bine a făcut.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
un litean pe 02 Iunie 2016, 17:59
#13
Drumurile noastre toate
Drumurile noastre toate,se vor pietrui vreodata?Drumurile si iubirea,gindurile fericirea.La LITA a inceput in sfirsit procesul de PAMINTIRE drumuri.dupa 12 ani in sfirsit s-a bagat pamant pe ulite,pardon strazi.Dupa prima ploaie (cu apa)ulitele arata ca acum 12 ani.Bugetul local in schimb va ramane cu mult mai sarac.Inreaba cineva de ce banii contribuabililor se arunca in vant in prag de alegeri?Bugetul comunei lita este bramburit de acest primar in fiecare an,ba cu exc*rsii inutile ba cun sume uriase aruncate pe te miri ce.Dacva nu-l doare buzunarul cheltuie otova,ca de,asa e in DEMOCRATIE ............noroc sa ai.
cetateanul turmentat pe 02 Iunie 2016, 17:43
#12
eu penru cine votez?
In comuna LITA se introduc geze.Din 4 in 4 ani consilierii P.S.D.vin cu tabele ca cetatenii sa semneze ca sunt de acord cu nintroducerea gazului metan.Asa au procedat si acum 4 ani,si acum 8ani iar acum chiar cred ca mai tine.jalnicul primar Popescu,pensionaravar,mai vrea inca un mandat.S-ar putea sa-l obtina de la D.N.A.Daca va fi intrebat cum a cheltuit in fiecare an bugetul local al comunei ne tinind seama de cum a fost aprobat de consiliul local e jale.Obiectele de inventar cum ar fi polizoare flexibile generatoare de c*rent drujbe si altele sunt tinute de primar acasa,masina Primariei ii sta la dispozitie non stop,avand cheltuieli cu ea de 300 milioane pe an.Lingaii ca Matresu nu vad asa ceva.Cele doua tractoare cheltuiesc 3700000 lei vechi pe fiecare an si profitul lor este zero.Pe listele de consilieri se candideaza in familie,frate si sora la P.S.D.s-au sot sotie la A.L.D.E.Am ajuns VAI DE NOI.Chir ma intreb oare pe acestia sa-i votez?
guru pe 27 Iunie 2014, 09:26
#11
disco
Un fas ca de obicei la ciobanul de viti!
qwky pe 24 Iunie 2014, 00:47
#10
pentru Tinela
Taranco tu compari belita calului cu stampila primariei?
ESTE PTR TN TRANTADE DE REDACTOR pe 23 Iunie 2014, 22:35
#9
NU NE MAI JIGNII
Aviz prostului de redactor care a scris acest articol. Daca iti mai permiti sa ne mai jignesti pe noi cei din Lita,te intalnim pe strada si iti bagam toata aparatura care o ai dupa tn direct pe gat,stai drecu in banca ta si nu te mai da anonim ca te stim cine esti ... este bine sa iti cer scuze publice fata de liteni ptr mai buna colaborare
tinela pe 23 Iunie 2014, 22:09
#8
ptr.c
care e diferenta intre comuna lita si comuna turnu magurele
miorel pe 23 Iunie 2014, 20:57
#7
pentru c
mi se pare ca tu esti mai taran ca aia de la lita,da o tura pe acolO SA TE IA UN PIC IN CARDAN SI APOI ITI SCHIMBI OPINIA
ANA pe 23 Iunie 2014, 16:36
#6
Ptr. C
taranul de oras e cel mai al dracu animal,iar tu C esti unul dintre ei tongue rolleye
GiGi pe 23 Iunie 2014, 14:17
#5
Lumea mondena de la Lita
toti Taranii in fruncte cu COdrea & staff, au fost la magnificult club smile noroc cu ei, ca sa umplut discoteca .. (de parturi si harfe, evident)
Gabi Cotabita. pe 23 Iunie 2014, 12:18
#4
Vreau o informatie...
Claudia-Roxana din Turnu Magurele a fost cooptata la aceasta discoteca??. A fost eleva si prietena mea intima( e drept cam frigida!), este si o merituoasa dansatoare la bara.Cere cam mult insa.
C pe 23 Iunie 2014, 07:23
#3
Aia le mai trebuia !
Alora de la Lita, pe langa capre,maracini, praf si tuica le mai trebuia ...Bamboo !Ce articol pupinc..rist si ce site de rahat !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.